סדרה חדשה מציגה את השעות האחרונות של מייקל

Golden crown

New member
סדרה חדשה מציגה את השעות האחרונות של מייקל

בסדרה בת שלושה פרקים, יציג הפתולוג המשפטי בעל שם העולמי, ד"ר ריצ'רד שפרד, את מקרי המוות של מייקל ג'קסון, ווייטני יוסטון ואנה-ניקול סמית'.

הפרק הראשון, "מלך הפופ מייקל ג'קסון", יספק מבט מדעי ראשוני אל מותו של מלך הפופ.

ד"ר שפרד אומר: "הדבר המרתק בנתיחה שלאחר המוות הוא שאם אתה יודע לקרוא זאת בצורה נכונה, זה לא רק יספר לך איך אדם מת, זה יכול להגיד לך אפילו יותר על איך הוא חי".

הראיות שנחשפו על ידי הנתיחה שלאחר המוות שלו מצביעות על אדם שסבל . סובל מסיבוכים מהניתוחים הפלסטיים הרבים שלו , סובל משתי בעיות עור נדירות, סובל מדלקת פרקים ומריאות שנפגעו קשה ,ועדיין סובל מההשפעות של התאונה המחרידה שהותירה אותו קירח.

גיא דייויס , העורך העובדתי , ערוץ 5 , הוסיף: "כאשר כל אחד מהסמלים האלה מתו, החדשות היו עולמיות , אבל הגרסה הציבורית של חייהם ומותם נבנו במידה רבה על שמועות והשערות .

"התוכנית שלנו משתמשת בעובדות הרפואיות המוצקות של ממצאי הנתיחה שלאחר המוות בפועל - הנבחנות ומפורשות על ידי הפתולוג המכובד בעולם -וע"י דיווחים ממקורות ראשונים על ידי מי שבאמת הכיר אותם - כדי לחבר בתובנה את חלקי הסיפורים המזעזעים האלה, ולחשוף את האמת שמאחורי השעות האחרונות והנואשות שלהם".

ד"ר שפרד היה המומחה הפתולוגי לרפואה משפטית לחקירה ובדיקת מותם של דיאנה, הנסיכה מוויילס ודודי אל פאייד .

* "ניתוח שלאחר מוות : השעות האחרונות של מייקל ג'קסון שודר ביום שלישי, 7 בינואר בערוץ 5 בשעה 22:00 שעון בריטניה.

unb®eakable

New member
הייתי בטוח שלא ישדרו את זה

חבל שככה מציגים את מייקל. מיותר

Golden crown

New member
תשובה

אפשר להגיד את אותו הדבר על אנה ניקול סמית' וויטני יוסטון. שתיהן חיו חיים זוהרים והיו להן מעריצים, אבל המוות שלהן לא היה טבעי והדברים נחשפו לציבור.
כמעריצים אנחנו רואים רק את הטוב שבמייקל, אבל יש גם דברים כמו מצב בריאותו שברובו לא היה לו שליטה עליו. הסדרה מציגה את הפן הרפואי ועד כמה שלא נעים לשמוע את הדברים האלה, זה חלק מהעניין של להיות מפורסם, גם הטוב והרע נחשפים לציבור. בסדרה הזו הם לא מחשבים אם השידור יפגע בשמו של מייקל, אלא מציגים את העניין הרפואי.

nikita5s1

New member
אני דווקא חושבת שזה יעזור לציבור להבין אותו

וגם להפריך את השמועות בנוגע להלבנת העור.

יש דרך לראות את זה בארץ?

GM1988

Well-known member
אומרים בסרט הזה שמייקל תמיד היה עם פאה.

מה שלא הבנתי זה האם זו הייתה פאה על כל הראש או שמדובר באזורים שלא היה לו בהם שיער?
לא יודע... אם לא היה לו כמעט שיער אחרי האירוע בפרסומת, זה אומר שבכל שאר השנים אחרי הוא למעשה אף פעם לא היה עם שיער טבעי של עצמו... וזה דיי מוזר לדעת, כי תמיד התרשמתי מכל מיני תסרוקות שהיו לו לאורך הקריירה.

Golden crown

New member
לפי מה שאני ידעתי עד הסרט

ולפי הדיווחים מייקל התחיל להשתמש בפאות קצרות בשנת 95, מה שגם אפשר לראות בטקס חלוקת פרסי המוזיקה של MTV. עם זאת יכול להיות שמאז התאונה השתמשו בכל מיני טכניקות כדי להסתיר, עד שהוא התחיל להשתמש בפאות. קשה לדעת.

mj1988

New member
מייקל השתמש בפאות וגם בתוספות

ב95 זה היה שער שלו וגם אפשר לראות, אני לא מבינה למה זה כזה משנה למישהו....הבנאדם נכווה בראש וכתוצאה הייתה לו קרחת באמצע הראש, עדיין היה לו שער והוא עבר כמה ניתוחים כדי לנסות לשקם את המקום, מכיוון שזה לא היה ניתן לריפוי מייקל השתמש בתוספות שער וכן היו פעמים שהוא גם שם פאה, אפשר להבין.

GM1988

Well-known member
גם לי זה לא נראה כמו השיער שלו לאור הדברים

שנאמרו בסרט. אם הוא היה עם פאה אחרי התאונה, למה שהוא יהיה ב95 עם שיער משלו (ועוד שזה שיער קצר וצריך להסתיר שם את האזור).

ולגבי השאלה למה זה צריך לעניין מישהו, התשובה היא: ככה.
אם זה היה השכן שלי מלמעלה - אני מבטיח שזה לא היה מעניין או מזיז לי. כשמדובר במייקל = דמות ציבורית - זה מעניין

mj1988

New member
מייקל לפני הכל היה בנאדם ולכל בנאדם יש פרטיות

זה לא משנה אם אתה דמות ציבורית או לא ולא התכוונתי למשהו ספציפי אלא באופן כללי, עובדה שהשער שלו ערך אחרי שנה וחצי , אם זו הייתה רק פאה הוא לא מסתובב איתה במשך תקופה כל כך ארוכה.

mjj2010

New member
זה סתם בסרט לא הסבירו נכון

התכוונו שבנתיחה הוא היה עם פאה וקרחת..

אבל לא היתה לו קרחת אחרי התאונה ... ב 1984
תיקנו את זה ... מה שגרם להדלדלות השיער במשך השנים זה ההחלקות שיער
זה חומר חימי מאוד חזק שמשנה את המבנה של השיער ... היה לו שיער אפרו אפריקני
והדרך היחידה לשיער מתולתל זה ההחלקות שיער .... ב 1995 הוא השתמש בפאות קצרות רק כדי להשיג מראה ולוק שונה בשביל האלבום והקליפים
עד 1999 התחיל השיער שלו להדלדל מאד משום מה מ שנת 200 כבר הוא היה עם פאות מודבקות 24 שעות במשך 10 שנים אלו פאות כמו שבייונסה משתמשת והחלק הקידמי מדמה שורשים של שיער אמיתי

התמונה הזו היא מ 1999 והצלקת במרכז הראש נחשפה מהדלדלות שהתחילה באותה שנה והחלק הקידמי צבוע בשחור

Golden crown

New member
תיקון

מייקל התחיל ללכת עם פאות קצרות ב1995 כתוצאה מהתקרחות גברית שהתחילה אצלו. יש תמונה שרואים אותו בה עם מעריצים ושיש לו שם מפרצים בשיער. יש סרטונים שמוכיחים את העניין שנהג ללכת עם פאות ולהשתמש במייק אפ כדי לטשטש את סימני הדבק במצח ובפאות הראש:
http://www.youtube.com/watch?v=0hC9_8DWX-8
בנוגע לתמונה, הצלקת שאת רואה הייתה שם קיימת מאז התאונה בפפסי, מייקל נהג לבצע ניתוח של החדר בלון עם חומרים פעילים לקרקפת בדיוק באותו מקום שאמור לצמצם את הצלקות, ועשה זאת בכל פעם אצל רופא אחר. חבר שלו מספר על זה בסרט LIFE OF AN ICON. ד"א לפי הסרט מדובר בהליך כואב מאד.

GM1988

Well-known member
כן...

התמונה בסוף מראה כמה המצב היה נורא מבחינת ההתקרחות והמראה פנים של מייקל בגיל 50 (ואפילו מוקדם יותר).
חבל. מבחור מאד יפה ומרשים הוא נהפך לאדם חולה ואומנם מרשים אבל עם המון פלסטיקה והדרדרות בבריאותו.

למעלה