סדרה חדשה של HBO כוללת סצינות מין מלאות

gadgad0

New member
סדרה חדשה של HBO כוללת סצינות מין מלאות

HBO הציגה בהקרנה מוקדמת את הפיילוט לסדרת דרמה חדשה שהפיקה בשם "Tell Me You Love Me", עם ג'יין אלכסנדר ושרי סטרינגפילד (אי-אר) בין היתר. הפיילוט כלל סצינות מין מפורטות, כולל אחת שהציגה חדירה מלאה.
 

gadgad0

New member
עבודה בעיניים נוסח הזכיינית קשת

ועדת הטלויזיה של הרשות השניה בראשות ד"ר דוד אלכסנדר אישרה את לוח השידורים של קשת, לאחר שקשת התחייבה "לשדר פעמיים בשבוע מגזין תרבות, להוסיף תכניות העוסקות בפריפריה (...) הרשות גם מציינת לטובה הוספת שתי סדרות תעודה ללוח השידורים של קשת וכן קובעת כי לא ישודרו יותר מ-2 תכניות של 'כוכב נולד' בשבוע אחד." בקטע של "מגזין תרבות" חייכתי, ב"תכניות העוסקות בפריפריה" כבר התחלתי לצחוק, בקטע של "שתי סדרות תעודה" רעדתי מרוב צחוק. מה ששבר אותי לגמרי (פשוט נמרחתי על הרצפה בשאגות צחוק) זה המשפט "לא ישודרו יותר מ-2 תכניות של 'כוכב נולד' בשבוע אחד"... אין, אין על ההומור של הועדה של אלכסנדר...
 

snier1991

New member
אני משער שזה מה שקורה כשמאבדים מנויים

מתחילים לייצר פרובקציות כדי להשיג תשומת לב למען האמת באמת לא ברור לי למה יש צורך בסצינות מפורטות כל כך(או למה לשחקן להסכים לעשות את זה) חוץ מכדי ליצור באזז אחרי שהסדרות שלהן לא מצליחות ליצור את זה בדרכים שהן עשו פעם הרי את האפקט שמבחינת עלילה הם ישיגו עם הדרכים שהיו מקובלות לפני ולא ברור לי למה להרחיק צופים מסוימים בשביל עוד קצת פירוט בסקס ובכלל לא היו סצינות מין מלאות בהכי גאים שיש?
 

קים19

New member
נפלתם על הראש....

בהכי גאים שיש בחיים לא הציגו יחס מין אמיתיים,זה ניקרא מישחק.עכשיו שהסופרנוס היסתיימה כמה רחוק הם ילכו שם בHBO להשיג רייטנינג.
 

snier1991

New member
בגלל זה שאלתי

לא צפיתי הכי גאים שיש אופרת סבון רק שקהל היעד שלה הוא הומואים וזה לא רק הסופרנוס זה גם אוז סקס והעיר הגדולה
 

snier1991

New member
שלחתי בטעות

זה גם אוז סקס והעיר הגדולה עמוק באדמה תרגיע שכבר מאד ותיקה ובעיקר כי אין לה שום תחליף שמצליח ליצור את אותו באז(אף חד לא אמר להם לבטל את קרניבל והקאמבק!)
 

קים19

New member
לHBO......

אין סיכוי (בטח לא בחיים האלו) לימצוא תחליף לסופרנוס,אבל הם בהחלט מנסים ואם בסידרה יש מצב של יחסי מין אמיתיים זאות לא סידרה זה פורנו! ואתה צודק זה אוז וסקס והעיר הגדולה ועוד......והביטול של קרניבל ודדווד...חבל,ראיתי פורמו של הסידרה החדשה הזאות ולא היתלהבתי,אבל אחרי הסטנדרטים הבלתי אפשריים שהשאירה אחריה הסופרנוס אההההה לא משהו ואם היה בסידרה הזאות יחסי המין אמיתיים זה היה עושה כזה בלאגן בארצות הברית ככה שלא ניראה שהידיעה הזאות נכונה.
 

gadgad0

New member
בגלל ש-HBO היא רשת כבלים, אין לה בעיה חוקית

להציג יחסי-מין מלאים בשידורים שלה. זו רק שאלה של תדמית ושיווק, קצת פחות של תוכן. אם מנהלי הרשת (החדשים, אגב) יחליטו שקצת יחסי-מין מלאים בפריים טיים הם הצעד הנכון לעשותו מהבחינות הללו, הם ילכו על זה. בינתיים לדעתי הם מה שנקרא "בודקים את המים". אם הצעד הזה יקבל את התגובות הנכונות מבחינתם ("נכונות" משמע לאו דווקא אוהדות. גם הפגנות סוערות נגד הרשת יכול להיחשב "נכון" מבחינתם) - אנחנו (כנראה) הולכים לראות בשנים הקרובות סדרות דרמה בפריים טיים שמציגות יחסי-מין מלאים עם צילומי תקריב, כי HBO תמיד הייתה החלוצה שבעקבותיה הלכו יתר רשתות הכבלים. לדעתי, זה הכיוון אליו הולכות הרשתות הללו בשנים הקרובות. והערת אגב: חלק מהותי בהחלטה הזאת יהוו תוצאות הבחירות הקרובות בבית-הלבן. נדמה לי שכניסה לתפקיד של נשיא/ה דמוקרטי/ת תביא לצעד הזה בהרבה יותר קלות מבחינת האווירה הציבורית בארה"ב. אפקט הפוך מזה שהתרחש, למשל, בהוליווד עם כניסתו לתפקיד של רייגן השמרן ב- 1980.
 

קים19

New member
אוי ואבוי....

לארצות הברית ולרשתות הטלוויזיה אם זה הכיוון,יותר נמוך מיזה כבר אין ואני מקווה שהסיפור הזה לא יעבור ויעורר בלאגן לא רק אצל שמרנים רפובליקנים ,אלא גם אצל דמוקרטים כי לדעתי אסור שדבר כזה יקרה,כול הכבוד לחופש הביטוי ולתעוזה ,אבל יש גבול.
 

gilriv

New member
../images/Emo207.gif לגבי יחסי מין בסרטים -

>זה רק האנגלים גם יודעים לעשות את זה הכי טוב , והכי רחוק שאפשר -אני מתכוון גם עם זה סידרת נעורים לסביים או הומאים בכל המסך אני כבר עד לכמה סדרות של הערוצים -ITV או CHNNEL4 בערוץ3 הצליחו סוף סוף שיעלה בערוץ המשפחתי -החל מ-5 באוגוסט סידרת דרמה לסבית קומית שוגר -רוז נערה שאוהבת את חברתה סידרת נעורים >אחרי שראינו בערוץ3 את AS IF
 
למעלה