סדרה חדשה!

MAAYANAH

New member
סדרה חדשה!

תקשיבו התמכרתי לסדרה חדשה...קוראים לה REVENGE עם אמילי ואן קאפ-לאלה שמכירים אותה. וזו סדרה טווווווובההה חבל"ז שווה לכם לראות. היא גם מוצגת בהוט בימי שלישי ב-10:30. סדרה נורמלית בלי ערפדים אנשי זאבי, הייברידים וכל מיני דברים מוזרים אחרים, אבל עם הרבההה כעס. בקיצור יומני הערפדים זו כבר לא ה-סדרה. כל פרק הוא בנאלי ומשעמם ולא מחדש בהרבה וזה מרגיז אותי חחחח

jasika siton

New member
נשמע טוב!

קראתי עכשיו תקציר באינטרנט אני אוריד תפרק הראשון נשמע מעניין..

MAAYANAH

New member
כן הסדרה

ממש מענינת אני כבר בפרק 14 ואנסה להגיע לקצב של ארה"ב שזה פרק 16. וזה נהיה מעניין יותר מפרק לפרק, ואני ממש אוהבת את הדמות הראשית היא מעניינת !

noam239

New member
כן אני רואה את הסדרה..

אני האמת בקצב של הוט.. איזו עונה זו עכשיו שארה"ב? עונה 1?

MAAYANAH

New member
והם יצאו לפגרה ויחזרו עכשיו רק ב-11.4

אז זה טוב שאת רואה בקצב של הוט חחחח את תספיקי להגיע לפרק 8 או 9 עד שהם יחזרו ואז תוכלי לראות בלי הפגרה. נכון הדמויות ממש מעניינות??

jasika siton

New member
אני בפרק 3 חח

נראת סדרה ממש טובה! ומעניינת.. רק חבל ששמו תשחקן שמשחק את אריק בגוסיפ גירל בתפקיד שמרראים אותו הרבה שם! לא סובלת אותו.

MAAYANAH

New member
דקלן??

חחח למה הוא ממש חמוד..ובפרקים היותר מתקדמים לא רואים אותו הרבה אז אל תדאגי.
הבעיה שלי איתו זה שלא יוצאת לי הדמות הגיית שלו בגוסיפ וקשה לי לקבל אותו כסטרייט. אני כל פעם מחכה שהוא ייתן נשיקה לאיזה גבר שם חחח
מה את אומרת על ג'ק ודניאל?

jasika siton

New member
כן אני רגילה שהוא גיי לחלוטין

ובגלל זה קשה לי לקבל אותו בתור ה"חמוד חסר הכסף וטוב הלב " כמו שמנסים להציג אותו.. אבל כן הוא אחלה שם.
ודניאל הורס תחושים, חבל שהוא ימות מתישהו ( כמו שהראו בפרק הראשון ) וגם התקדמתי אני בפרק 5 עכשיו נראה לי..
וג'ק גם אחלה, נראה טוב לגמרי. אני כל הזמן מתה שהיא תגיד לו שהיא אמנדה בעצם ושכולם ידעו.
קיצור סדרה ממש טובה!

Ballerina 4ever

New member
גם אני צופה בסדרה הזאת

סדרה ממש טובה!

כל פרק ממש מותח ומסקרן! השחקנית הראשית ממש מסקרנת

noam239

New member
כן סדרה ממש יפה!

אבל מעניין מה הם יעשו בעונה ה-2 כאילו כמה אפשר למתוח את הסדרה על הנקמה? מתי שהו היא תתגלה זה מה שקצת מבאס..

MAAYANAH

New member
לדעתי-אולי ספויילר

מה שיעשו יחזירו את אבא שלה או משהו כי באמת
כמה כבר אפשר לשחק על הנקמה.
מה לדעתך יהיה עם ג'ק ודניאל ?

MAAYANAH

New member
איזה פרק את??צריך לפתוח פורום שלה!

כן השחקנית הראשית כריזמטית ברמות מטורפות, צריך לפתוח פורום של הנקמה כי זו סדרה ממש מצליחה ויש לה כבר מלא מעריצים!
אני בפרק 16 לפי הקצב של ארה"ב.

noam239

New member
אני בקצב של הוט בפרק 4

כן השחקנית הראשית מדהימה! אני מכירה אותה היא שיחקה באחים ואחיות מי שראתה את הסדרה היא משחקת שם את רבקה גם סדרה מדהימה! ממליצה בחום!!

MAAYANAH

New member
מי רוצה ספויילרים לנקמה???

חח בגלל שאני בפרקים המתקדמים אני יכולה למסור על זה מידע מעניין.
רוצות? או שמעדיפות לראות לבד...

noam239

New member
חחח אני לא אתנגד אף פעם לסופיילרים

תפרסמי אני מעוניינת..

MAAYANAH

New member
נקמה-ספויילרים:

טוב אז קודם זה לא דניאל שמת בהתחלה זה טיילר, החבר המגעיל והתככן שלו. חושדים בדניאל שהוא עשה את זה ומכניסים אותו לכלא, למרות שזה לא הוא אלא איזה יפני שמקושר לאמילי.
פרנק העוזר של ויקטוריה הורג את לידיה, ואחר כך כשהוא מגלה שאמילי היא בעצם אמנדה שמתחזה לאמילי, הוא מחפש את אמילי תורן האמיתית שמתברר מתוסבכת מאוד והיא רוצחת את פרנק ובאה לראות את אמנדה.
הן החליפו זהויות אחת עם השנייה כשהיו בכלא לנערות, כעת היא באה להמפטונס, מתאהבת בג'ק ומספרת לו שהיא אמנדה והוא מתאהב בה בחזרה למרות שהוא לא יודע את האמת.
אמילי בינתיים מגלה ששרלוט היא אחותה למחצה, הבת של אביה ושל ויקטוריה. ומסתבר שנולן הומו ויש לו איזה חפוז עם טיילר...חחחח
ממממ אלה הדברים החשובים בעעיקר שקורים שם..
אני ממש אוהבת את נולן והוא ממש לא נראה בן ארבעים!!!
אם יש שאלות, הרגישו חופשיות

jasika siton

New member
קראתי רק תהתחלה

וממש שמחתי לדעת שדניאל החתיך הזה לא ימות!
ואז קראתי על אמילי תורן האמתית ושהן מחליפות זהות ואז הפסקתי.
ונולן כן נראה בן 40!! ( קראתי גם את זה )
והתמכרתי לסדרה, תודה על ההמלצה!

MAAYANAH

New member
חחחח בכיף

אני לא יודעת הוא נראה לי בן עשרים ומשהו קרוב ל-30.
וכן זו סדרה ממש טובה.. תהני ותגידי לי מה את חושבת ככל שעובר הזמן חחח

למעלה