סדרה מדהימה אבל...

סדרה מדהימה אבל...

שלום אנשים! אל תטעו, אני כמו רבים מכם מעריצה גדולה של הסדרה...המשחק אדיר, אותנטי ומרגש אבל משהו בה באמת מפריע לי. מדי יום חמישי כשראובן הופך ל"מטופל" אצל גילה הוא נהפך לאדם מאוד לא נעים, הייתי אפילו אומרת בוטה. אז ברור לי שלשנות עמדה ממטופל למטפל זה בהחלט לא קל ושהוא נתון בתסביך שממדיו רק הולכים ותופחים... עדיין, האם זה מוצדק להיכנס לביתה של גילה (שאותה כידוע הוא לא מכיר מהיום) ולא לומר שלום? או להעיר הערה שטותית כמו:"אין לך סבון בשירותים"? להשתמש במילים גסות ובוטות שלא משרתות שום מסר שהוא מעונין להעביר? ויש בטח דוג' רבות נוספות... אני הייתי מצפה ממנו ליחסי אנוש ברמה קצת יותר גבוהה. מצפה לתגובתכם.

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

מוזמנת לדפדף אחורה יש הרבה תגובות בעד ונגד ראובן.... :)

עדן גפן

New member
ברוכה הבאה=]

אני חושבת שראובן הוא בסדר גמור, תראי, הוא בן אדם, הוא עובר משברים כרגע.. עם יעל.. עם המשיכה\התאהבות הזו במטופלת שלו-נעמה, אני רואה אותו נורא מבולבל.. הוא מבולבל נפשית, הוא לא מבין מה קורה עם עצמו אני חושבת.. אופ אסי שחקן מדהים
(בלי קשר
)

לדעתי..

זה גם לא בסדר שהוא מדבר ככה לגילה... בכל זאת הוא פנה אלייה ולא היא פנתה אליו.. הוא זה שמבקש את העיצות שלה ואם הוא מעדיף לא לקבל אותם זה לא אומר שהוא צריך לתקוף אותה בגלל רעיונות שלא מקובלים עליו...

עדן גפן

New member
אבל זה כמו

שנגיד, ידין פנה אליו והוא לא מתנהג בדרך הכי רציונלית אל המטפל שלו, והוא פנה אליו. תסביכים נפשיים

שרונסקי

New member
נכון, אבל זה משתפר

אגב, אין סבון בשירותים לא נשמע לי מעליב, אבל המילים הגסות הן בפירוש התרסה שלו, שמשרתת את הוצאת העצבים שלו עליה. שוב, זו ההשלכה שלו, או אולי חלק ממציאות היחסים ביניהם.

למעלה