סדרה שנזכרתי בה כבר ממזמן...

NightElf

New member
סדרה שנזכרתי בה כבר ממזמן...

אולי מישהו זוכר סדרה כזאת. אני זוכר במעורפל, היו בה אנשים, אבל הכוכבים האמיתיים היו דינוזאורים. והיה משהו בעולם של הדינוזאורים שהוא היה לפני הכחדה, אז דינוזאורים טובים ורעים הקפיאו את עצמם בעצם, ואם אני לא טועה הם הפכו עצמם לחצי רובוטיים כדי לשרוד את הרס הכוכב, והעלילה בעצם מתרחשת בזמן שאחרי שהם מתעוררים. מישהו זוכר משהו כזה?

NightElf

New member
נזכרתי בפרק אחד, אולי זה יעזור

בפרק הזה הדינוזאורים הרעים גרמו לאחד האנשים שמיודדים עם הדינוזאורים הטובים בעצם לחזור אחורה מבחינה התפתחותית. נראה לי שהם ירו עליו איזושהי קרן לייזר שגרמה לו לחזור להיות קוף אדם ולאט לאט להפוך להיות קוף מלא. אני זוכר שהיה משהו מצחיק בפרק הזה, כי כשהוא היה קוף אדם בעיר, אז הוא היה קופץ וצורח כל הזמן, והראו אותו קופץ על עמוד חשמל ומתחיל כאילו להתחכך בו בצורה מצחיקה... מישהו זוכר משהו מזה? תנסו... דינוזאורים, רובוטים, כוכב שנכחד, תרדמה, חלליות, אלה בגדול המאפיינים של הסדרה. ועוד סדרה, בטוח תזכרו אותה, יש משפחה שלאבא שלה יש כוחות מיוחדים, ויום אחד כל המשפחה שלו נפגעים אז הוא "תורם" מהכוח שלו להציל אותם, והם גם מקבלים כוחות מיוחדים. אני זוכר בת אחת שקיבלה את היכולת לרוץ מהר, אחד קיבל חוזק גופני וכו... הסדרה שודרה מזמן בערוץ הילדים. מישהו זוכר איך קראו לה? אולי המשפחה הביונית או משהו כזה, אבל אני לא בטוח...

Mycroft

New member
לגבי השני

אני חושב שזה "השישייה הביונית", יש להם אתר כאן וב TVTome ולגבי הראשון עדיין אין לי ממש מושג, אתה זוכר אולי באיזה ערוץ ובערך לפני כמה זמן זה שודר?

NightElf

New member
כן!!! השישייה הביונית ../images/Emo13.gif

ובקשר לסדרה השנייה. אם אני זוכר נכון היא שודרה בערוץ הילדים ממש בהתחלה. אם אני לא טועה, היו לדינוזאורים גם מעין תאים שהם היו ישנים בהם ושם הם היו טוענים את עצמם. הסדרה שודרה ממש ממזמן, אולי לפני 10 שנים, פלוס מינוס. וד"א, מישהו יודע איך קוראים לסדרה טדי הדוב באנגלית? הסדרה מהתמונה הזאת---- >

Mycroft

New member
טדי הדוב

הוא Teddy Ruxpin ולא היו לי כבלים כששודרה הסדרה עם הדינוזאורים, אז אני כמעט בטוח שאני לא מכיר אותה

NightElf

New member
עכשיו אני יותר מבולבל ../images/Emo3.gif

הבנתי מה עשיתי. בילבלתי בין שתי תוכניות במוח. ערבבתי בין Dinosaucers, שגם היא סדרה נוסטלגית בעצמה שאני זוכר אותה לטובה
לבין סדרה אחרת, שייתכן ואלה לא היו דינוזאורים, אלא רובוטים. מה שאני כן זוכר זה שהם התעוררו מתרדמת, והיו כאלה שהם טובים וחלק רעים, ולכן הם היו צריכים להטעין את עצמם, בגלל שהם היו רובוטים. אה, ונזכרתי בעוד משהו, מידי פעם הם היו מרכיבים רובוט חדש מחלקי חילוף שהם היו מוצאים. וואי, הסדרה הזאת משגעת אותי, אני לא מצליח לזכור ממנה עוד פרטים...

יא דינוזאורים

מישו זוכר היתה סידרה שהיו דינוזאורים שהיו בימצקום בני אדם והם היו כל הזמן במועדון כזה וניראה לי שהיתה שם מאפיה והכל(אני לא זוכר אף פעם לא נימסיתי להבין את הסידרה טוב מה אתם רוצים מילד בן7 שרק התחיל ללמוד אנגלית להבין סידרה באנגלית)

למעלה