סדרה תיעודית המיועדת לעלות לשידור בערוץ 2

rinadocu

New member
סדרה תיעודית המיועדת לעלות לשידור בערוץ 2

אמהות יקרות, שמי רינה ואני עובדת על סדרה תיעודית המיועדת לעלות לשידור בערוץ 2. הסדרה הינה סדרת המשך לסדרה ששודרה לפני כשנה בשם "המדריך לאושר" בהנחייתם של פרופ' יורם יובל ומיקי רוזנטל. נושא הסדרה הוא "הצלחה" ואחת השאלות החשובות שאנחנו שואלים במסגרתה היא עניין החינוך להצלחה. במסגרת האיתור אחר דמויות לסדרה, אנו מחפשים אחר אם לילדים צעירים אשר עשתה החלטה לוותר/לעשות הפסקה בקריירה על מנת להקדיש את זמנה לגידול וחינוך הילדים. בשנים האחרונות ישנה הבנה הולכת וגדלה שילדים זקוקים לתשומת לב מירבית מההורים, ולפעמים הדבר כרוך בויתורים כואבים (או שלא). אשמח לשוחח עם אם כזאת וכמו כן אם תוכלו להפנות אותי לנשים שאתן מכירות בסביבתכן. אני מודה לכן מקרב לב על תשומת הלב! רינה רוש [email protected]

בחירה בחינוך הילדים

הי רינה נהדר שאת מעלה את הנושא למודעות, אני בחרתי את הבחירה הזו וגידלתי את ילדי לפני שפניתי לקריירה, נכון שזה היה לפני כ- 18 שנה, אם זה רלוונטי, אשמח לשוחח אילנה ויבל 0522777892 בברכה ואור

ymichala32

New member
אני אם חד הורית

שלאחר הלידה נשארתי עם הילד כמעט שנה בבית וגם היום אני עובדת פחות ובלי קשר גם שאני עובדת העבודה קיבלה חשיבות משנית לחלוטין במידה ומעניין אותך אני פה מיכל

למעלה