אוקיי, יותר קשור לקריסטן מלסדרות אז..
עדינה מנזל הופיעה עכשיו לייב בiheartradio עם "אלבום חג המולד שלה"
ויש לי כמה דברים להגיד.
קודם כל הנה לינק-
http://news.iheart.com/articles/iheartradio-live-485840/watch-idina-menzel-performs-at-her-12979639 לא יודעת אם יהיה ארכיון מחר בבוקר או כלום? בטח ארכיון, לא?
בכל מקרה היא מצחיקה, כי זה שידור חי באינטרנט, סבבה? אבל יש כמה דברים שהיא לא מבינה! קודם כל- LIVE! היא כזה סטתה מהנושא וקיללה כמה פעמים וכל פעם היא כזה "ok. they will edit it out" ובאיזשהו שלב היא אומרת שהיא רואה את האיש שאחראי על השידור משתגע..ו..היא לא מבינה? אני מבינה שהם כנראה צילמו את זה כמה שעות קודם, כמו נניח נייט שואו אבל שלא כמו תוכניות אירוח ליליות, הרדיו בסטרים הזה לא ערוך לערוך את הלייב שלו לפני השידור, זה אמור להיות as is! מסכנים..
אבל היה מבדר!
הדבר השני שהיא לא מבינה זה איכות של לייב סטרים היא לא מה שהיא הייתה פעם, היא אומרת כזה "טוב, איכות של יוטיוב, הם לא יראו את הקמטים שלי" אחח התמימות, אפילו יוטיוב יכול כבר לעשות סטרים בHD!

אבל מעבר לכל זה ממש נהניתי, היא נשמעה מעולה! ואומנם שירי חג מולד זה ממש לא הקטע שלי אבל מסתבר שזה גם לא באמת שלה, ולסיבה שלה ממש התחברתי (לא, זה לא זה בגלל שהיא יהודייה!
).
והיא עשתה ביצוע של Let It Go קצת שונה, עם הזמרות ליווי שלה והוא היה מעולה!!!
אההה!! בטוחה שיהיה מחר כבר ביוטיוב וזה אבל..ואוו! יש! It's on! היא גם שיחקה עם ההגיה של חלק מהמשפטים, שיתאימו לה יותר, וגם שינתה את העיבוד והוסיפה את הזמרות שלה כקול שני ממש מוצלח..וגם היא לא שכחה את המילים, לא איבדה את הקצב (נראה לי?) ולא זייפה בתו האחרון! והוו! מה שכן, לא אהבתי שהיא וויתרה על הקטע המוזיקלי לפני הגשר, למרות שזה הגיוני ומתאים להופעה, זה היה חיבור מהיר מדי ומלאכותי מדי.

והיה לה שוב סיפור ממש מצחיק על הבן שלה..
כמיטב המסורת. והיא הסתבכה קצת כשהיא ניסתה להתבדח על כך שהקהל הגברי שלה הוא בדר"כ הומו...בהופעות היא מתבדחת על זה בחופשיות אבל פה היא פתאום נתקפה פאניקה שאולי היא אמרה משהו לא בסדר וניסתה לתקן והסתבכה עם עצמה..
ולא הבנתי מה הייתה הבעיה שלה להוריד את הג'קט אם חם לה.

[להגנתי יאמר שלא תכננתי להשאר ערה אבל איכשהו השלמתי פייסבוק וטוויטר של היום ופתאום נהיה 3 והיא צייצה שזה מתחיל עוד 10 דק' אז..ראיתי..
]