סדרותתתת

o0Invisible0o

New member
אוקיי, יותר קשור לקריסטן מלסדרות אז..

עדינה מנזל הופיעה עכשיו לייב בiheartradio עם "אלבום חג המולד שלה"
ויש לי כמה דברים להגיד.
קודם כל הנה לינק- http://news.iheart.com/articles/iheartradio-live-485840/watch-idina-menzel-performs-at-her-12979639 לא יודעת אם יהיה ארכיון מחר בבוקר או כלום? בטח ארכיון, לא?
בכל מקרה היא מצחיקה, כי זה שידור חי באינטרנט, סבבה? אבל יש כמה דברים שהיא לא מבינה! קודם כל- LIVE! היא כזה סטתה מהנושא וקיללה כמה פעמים וכל פעם היא כזה "ok. they will edit it out" ובאיזשהו שלב היא אומרת שהיא רואה את האיש שאחראי על השידור משתגע..ו..היא לא מבינה? אני מבינה שהם כנראה צילמו את זה כמה שעות קודם, כמו נניח נייט שואו אבל שלא כמו תוכניות אירוח ליליות, הרדיו בסטרים הזה לא ערוך לערוך את הלייב שלו לפני השידור, זה אמור להיות as is! מסכנים..
אבל היה מבדר!
הדבר השני שהיא לא מבינה זה איכות של לייב סטרים היא לא מה שהיא הייתה פעם, היא אומרת כזה "טוב, איכות של יוטיוב, הם לא יראו את הקמטים שלי" אחח התמימות, אפילו יוטיוב יכול כבר לעשות סטרים בHD!
&nbsp
אבל מעבר לכל זה ממש נהניתי, היא נשמעה מעולה! ואומנם שירי חג מולד זה ממש לא הקטע שלי אבל מסתבר שזה גם לא באמת שלה, ולסיבה שלה ממש התחברתי (לא, זה לא זה בגלל שהיא יהודייה!
).
והיא עשתה ביצוע של Let It Go קצת שונה, עם הזמרות ליווי שלה והוא היה מעולה!!!
אההה!! בטוחה שיהיה מחר כבר ביוטיוב וזה אבל..ואוו! יש! It's on! היא גם שיחקה עם ההגיה של חלק מהמשפטים, שיתאימו לה יותר, וגם שינתה את העיבוד והוסיפה את הזמרות שלה כקול שני ממש מוצלח..וגם היא לא שכחה את המילים, לא איבדה את הקצב (נראה לי?) ולא זייפה בתו האחרון! והוו! מה שכן, לא אהבתי שהיא וויתרה על הקטע המוזיקלי לפני הגשר, למרות שזה הגיוני ומתאים להופעה, זה היה חיבור מהיר מדי ומלאכותי מדי.
&nbsp
והיה לה שוב סיפור ממש מצחיק על הבן שלה..
כמיטב המסורת. והיא הסתבכה קצת כשהיא ניסתה להתבדח על כך שהקהל הגברי שלה הוא בדר"כ הומו...בהופעות היא מתבדחת על זה בחופשיות אבל פה היא פתאום נתקפה פאניקה שאולי היא אמרה משהו לא בסדר וניסתה לתקן והסתבכה עם עצמה..

ולא הבנתי מה הייתה הבעיה שלה להוריד את הג'קט אם חם לה.
&nbsp
[להגנתי יאמר שלא תכננתי להשאר ערה אבל איכשהו השלמתי פייסבוק וטוויטר של היום ופתאום נהיה 3 והיא צייצה שזה מתחיל עוד 10 דק' אז..ראיתי..
]

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

טוב זה היה בין הפרקים הכי מבאסים את התחת שיצא לי לראות מהסדרה.
&nbsp
אגב. אוון ואמיליה? יקרה?

o0Invisible0o

New member
סקנדל

זה ה winter finale? מאוד מאכזב!
&nbsp
אהבתי שליב ירתה באבא שלה, סופסוף!! חבל שלא היה כדור..
והנאום המטופש שלו שהיא מסתכלת במראה חוזק ע"י מראה אמיתית שעמדה שם ושיקפה את שניהם? מטופש.
&nbsp
מלי נהדרת, אהבתי שהיא יצאה נגד ליז, אבל שהיא לא התפרקה והייתה רגשנית.
&nbsp
פפט איזה מייאשת אמא של ליב.
&nbsp
הסצינה שג'ייק וליב רוקדים הייתה מהממת!! במיוחד שהוא פשוט מודה כמה הוא אוהב אותה? כיף וחמוד כ"כ. התגובה שלה הייתה מעצבנת, במיוחד הנאום של I choose me שבעקרון אני הכי בעד, כן? אבל זה פשוט לא נכון לגביה, היא רק אומרת את זה, אבל לא מיישמת אז זה סתם נאום ריק ומיותר..

&nbsp
וקלטתי שמשהו הולך לקרות אבל לא הבנתי מה, אבל לגמרי שמעו אותה צועקת לעזרה כשג'ייק הלך להביא את הכריות! אגב לא הבנתי מה הקטע של אנדרו, מה הם רוצים עם ווסט אנגולה? למה מלחמה? מה הולך שם?
באסה למלי, אוף ממש אהבתי את אנדרו..

אה והקטע עם סיירוס היה מעולה, במיוחד הנאום שליב נתנה לו כשהיא שיחקה את תפקיד סיירוס..
זה כ"כ לא התאים שהוא התפטר בכלל, כבר הקריב את כל חייו, עכשיו הוא יעזוב? נו במת.
&nbsp
אההה אבי ודיוויד רוזן!!!
ליבו נשבר!! אוףףףףףףף. וגם כשהיא בסוף חגגה במשרד עם סיירוס ופיץ' זה היה נפלא, לרגע אחד היא הצליחה להיות אחת מהחבר'ה.

Rachel47

New member
הפרק עצמו

היה נהדר לגמרי
כמובן שמעצבן שזה הקליף האנגר אפילו ש..היי...לפחות קליף האנגר כלשהו
אז מתי הפרק הבא?
&nbsp
הסצינה עם ג'ק בהחלט הייתה ממש חמודה
ברור שהנאום היה מקסים רעיונית אבל על מי את בדיוק עובדת?
חזרתי לפרק ובאמת שומעים אותה צועקת..הא..
&nbsp
מלי הייתה מדהימה! וגם אני התבאסתי רצח על העניין עם אנדרו

&nbsp
הנאום של ליב לסיירוס היה מושלם ממש! בכלל כל התנהלות של העניין הזה עם שניהם הייתה מדהימה
גם הסצינה שהוא מתפטר ופיץ' על סף דמעות

&nbsp
קווין מעייפת אותי..בחיי..
&nbsp
גם הסיפור עם האק לא התקדם יותר מידי ובא לי שזה כבר יגמר והכל יהיה בסדר אפילו שהאבי תכלס מצולק לכל החיים אז..
&nbsp
ממש שמחתי שהיא ירתה באבא שלה אבל היה צפוי שלא באמת יקרה לו כלום....

o0Invisible0o

New member
כן אוף, הסיפורים של קווין והאק מתישים אותי.

ויחזור יחד עם האנטומיה ב29.01!!
אהההההההה זה כל ינואר וכל דצמבר ושבוע מנובמבר!!

o0Invisible0o

New member
ניו גירל! מי רואה?

הפרק האחרון [8] היה כ"כ מוצלח!! אהבתי גם את ה- guys night שבו שמידט למד לעשות כביסה (ואיך ווינסטון כזה "גבר שלא יודע לעשות כביסה? נולדת ככה?"
) ווינסטון למד להשתמש בסרגל? הכל היה טוב ונחמד עד הווידוי המעולה של ניק "אני לא יודע לאהוב" והתגובה שלהם שצריך לדבר על זה...זה היה נפלא.
&nbsp
גם הצד השני של ג'ס וקאוץ' היה נפלא, אם כי של קאוץ' היה קצת מגוחך מדי ולא הבנתי את הבדיחה על המורה השני שלא יודע להגיד Gmail, מה הקטע? אבל ג'ס והבחור הבריטי!!!
אפשר לדבר רגע על כמה הוא חתיך? אומג.

ואני נדהמת מכמה ניק בסדר עם זה, אבל ניתן להם כמה פרקים...אני מנחשת שזה יעשה רציני עם המורה ואז זה יתגלה להנהלה ואז הם יצהירו שזה רציני או ווטאבר אז יאשרו להם להיות ביחד ואז כשזה באמת יהיה רציני, כמו הצעה לעבור לגור ביחד או איזשהו צעד משמעותי (החלפת מפתחות או ily או ווטאבר) זה יתחיל להפריע לניק...
&nbsp

למעלה