סדרות טורקיות

דנדוש 50

New member
סדרות טורקיות

שאלה למי שמבין:
האם ויוה רוכשת רק חלקי סדרות ומשאירה אותנו עם הלשון בחוץ?
את עידן הטוליפ לפני "מאה שנה"-הפסיקה באמצע.
את ונדטה-הפסיקה באמצע.לא ידוע אם ירכשו עונה נוספת.
את אישה לא ברור אם רכשו או ירכשו עוד עונות.
מקווה שלפחות במריאם יש רק עונה אחת ונזכה לראות את הסוף.
אם ויוה לא ישכילו לתת לצופים סיום סידרה,הם יפסידו המון לקוחות.
אין לי מושג לגבי הכלה מאיסטנבול ואולי יש עוד סדרות שאני לא רואה.
אז ויוה,מה עשיתם בזה שהבאתם אלף ואחת חלקי סדרות טורקיות?
לא היה עדיף לצמצם ולהביא כאלה שיש להם סיום?
זה סתם פוגם בהנאה.

evglev1

Well-known member
מנהל
עידן הטוליפ לא קשור לויוה ואת מדיניות הערוץ הים תיכוני איני

יודע. בסך הכול זה כמו עם המקסיקניות משפחתו של בעלי, באהבה אין חוקים ורק את ולפי התכנון גם החיים הכפולים של אסטלה קריז'ו. את ונדטה הפסיקו באמצע וצפויים להמשיך וגם את אישה שאיתה דווקא ההפסקה תהיה קצרה.

כמו כן בטורקיה ועכשיו גם במקסיקו ובקהילה היספנית בארה"ב (צופי טלמונדו) עוצרים סדרות באמצע כשאצל טלמונדו זה גם לא מוגדר טלנובלות, אצל טלוויסה זה בינתיים 2-3 עונות. אבל בטורקיה עוצרים סדרות באמצע ואנשים מחכים חודשים, כמו שאני זוכר את חווית בית הספר שעד שחיכיתי לחופש הגדול, יש לו מחיר והוא שנגמרת העונה ברמת אביב ג' וצריך לחכות ללימודים אפילו לאחרי החגים כדי לראות את ההמשך. מאז שויוה החליטו להביא חם מהתנור הם לא עומדים בקצב של טורקיה ונאלצים לעשות הפסקות.

במריאם ברוך השם כמו באימא יש רק עונה אחת ובכלה באיסטנבול הצליחו לעמוד בקצב ולשדר ברצף. אבל אין שום כוונה לעצור באמצע ואישה תפסיק בסוף החודש וההמשך יהיה במאי. ונדטה לא יודע מתי יהיה המשך, אולי אחרי מריאם, אולי אחרי אובססיה.

דנדוש 50

New member
יבגני-תודה

טוב,אז לגבי עידן הטוליפ טעיתי.זה היה בערוץ 25?
אבל לגבי השאר זו בעיה.כי כשרואים עוד סדרות בינתיים (בין עונה לעונה),לא תמיד זוכרים אחרי כמה חודשים איפה בעצם הפסקנו ועוד כל מיני פרטים.
זה קרה לי עם הכלה מאיסטנבול.ראיתי קרוב לעשרים פרקים והפסקתי.לא ממש התלהבתי.ולמען האמת,אני לא יודעת איך הפכו את הסידרה הזאת לאלוהים?
כל הארץ מדברת עליה.גם אלה שלא רואים.זה נהפך למעין פולחן כזה.
אני החלטתי להמשיך לראות אותה כשלא נשאר לי מה לראות,אבל אם אני מפסידה איזה פרק,אני לא נהיית היסטרית.
אבל בגלל ש"קצת" שכחתי כל מיני פרטים,התחלתי לראות מההתחלה כדי שיהיה לי איך למלא את החור של ונדטה.
האמת,שרוב הסדרות שראיתי היו רק עונה אחת והיה כייף.
את שתולים לא הזכרת,ואני חושבת שזו היתה סידרה מעולה!
בסופו של דבר אני רואה סדרות טובות (לדעתי).
את הטורקיות אני אוהבת,כי יש בהם בנוסף לרומנטיקה ולתככים שקשורים,גם אקשן.וזה מוסיף הרבה.
את אמא אהבתי הרבה יותר מאשר את אישה (למעשה זה אשה.אישה זה האש שלה...).זו סדרה מאד חמודה,משחק נחמד,אבל באמא המשחק הרבה יותר חזק
והעלילה הרבה יותר רצינית עם אקשן אמיתי.
נקווה שנמשיך להנות ולראות סדרות עד הסוף בלי לחכות יותר מדי.....

evglev1

Well-known member
מנהל
הזכרתי רק את האחרונות

שתולים הייתה בהחלט מעולה, בין הטובות ביותר ואכן אימא טובה מאישה.

גם אני לא מבין איך כל המדינה משתגעת מהכלה באיסטנבול, ואפילו אני בפרטנר רואה דברים באיחור של שבועיים, אז ראיתי בערוץ 13 פרסומת כאילו אסמה מדברת עם פארוק וסוריאה על זה שהאח הקטן מוראט (השחקן ששמשחק אותו נכנס לבית האח) הולך לבית האח ואיך שאסמה מנחה את מוראט איך להתנהג, מעניין אם הטורקים צילמו במיוחד את הקטעים האלה או שזה נלקח מקטעים אחרים בסדרה.

לי עם קרדאיי אחרי הפסקה ארוכה יחסית לא היה קשה להיכנס מחדש לעלילה.

דנדוש 50

New member
בקשר לקרדאיי-צודק

משום מה,גם לי לא היתה בעיה בכלל להשתלב בחזרה בקרדאיי.
כנראה שזה מעיד על טיב הסידרה.
המפיקים/יוצרים לפעמים צריכים לדעת ליצור מסר של מתח/אהבה/כעס/נקמה ואת זה הם עשו בצורה מדהימה.
לדעתי,קרדאיי היתה הטופ שבטופ.
מבחינתי זה יותר סידרה מאשר טלנובלה.וכאלה הן גם חלק מהטורקיות.כמה שאנשים מתרעמים על הטורקיות.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם אצלי קרדאיי זה הטופ שבטופ

ואכן קרדאיי ושתולים ואפילו אימא לא מתאימות להגדרה של טלנובלות.

למעלה