סדרות טלוויזיה בריטיות

סדרות טלוויזיה בריטיות

באלו סדרות טלוויזיה בריטיות אתם צופים בימים אלה? מהן הסדרות הבריטיות הזכורות לכן לטובה מהעבר? אני זוכרת בתור ילדה קטנה ממש, בת 8 בערך, שהייתי צופה בקביעות עם המשפחה ב"מישהו מטפל בך" ו"המלון של פולטי". הם גם היו צופים אדוקים ב"כן, אדוני השר" (לימים, "כן, אדוני ראש הממשלה"). הסדרה הבריטית שהכי השפיעה על חיי הייתה "דמפסי ומייקפיס". רובכם בטח לא זוכרים אותה, אז אני אספר בכמה מילים: ג'יימס דמפסי הוא שוטר ניו-יורקי מחוספס שנשלח ללונדון לתקופת צינון לאחר שחשף שחיתויות משטרתיות. הוא מצוות להארי (קיצור של הארייט) מייקפיס, ליידי אנגליה כמו שליידי אנגליה צריכה להיות (לא בדיוק איך שהייתם מדמיינים שוטרת). הניצוצות עפים כבר מהפרק הראשון, אך למרות חילופי הדברים העוקצניים ביניהם ברור שהשניים מתים זה על זה (הכימיה בין השחקנים היתה כל כך טובה שהם נשואים באושר ובעושר עד עצם היום הזה). אני נתקלתי בסדרה כשהיא עלתה על מסכי הערוץ האחד והיחיד כשהייתי בת 12 והאהבה הגדולה שלי לסדרה ולדמויות גרמה לי להצטיין באנגלית ולהעריץ כל דבר שקשור לאנגליה וללונדון בפרט. כיום לא כל כך יוצא לי לצפות בטלוויזיה, אבל בשבועיים האחרונים גיליתי את הסדרה המצויינת Murder in Mind בערוץ BBC Prime. מעטים הסרטים והסדרות שמצליחים להפחיד אותי באמת ובתמים, וזו בהחלט אחת מהם. ועוד ציון לטובה של "רגליים קרות" שראיתי בערוץ 10 ומאד אהבתי. שמעתי שהם מתחילים להקרין אותה שוב מהתחלה והפעם להמשיך לעונות שעוד לא הוקרנו בערוץ 10. למישהו יש פרטים?

מישהו מטפל בך!!!!

סדרה אדירה פשוט הסדרה האהובה עליי ביותר אדירה!!! יצא לי גם לראות איזה סדרה אממ תעלומות של איזה בלשית אחת, לא זוכר את שמה אבל זה היה מצויין וגם הסדרה החדשה עכשיו והמעוללת ועטורת השבחים "המשרד"(זוכת פרס גלובוס הזהב(סדרה מצויינת) אהבתי וניראה לי שהיא משודרת בימי רביעי בבי בי סי פריים ואני לא בטוח בקשר לשעה עם זה 9 וחצי או 9 אבל בהחלט שווה צפייה

הבמאית של קבוצת התאטרון שאני

שייכת אליה מכורה לזה. קיבלתי פעם הוראות מדויקות באלו שעות אסור להתקשר אליה

Mycroft

New member
הממ אני יכול לחשוב על 3 אפשרויות

מיס מארפל (בלשית זקנה של אגתה כריסטי), הטי ווינת'רופ (aka הייסנת' בוקה, שבדיוק משודרת עכשיו מהתחלה) ומיס ברדלי (בלשית מבוגרת משנות העשרים). והמשרד לא משודרת נכון לרגע זה כבר...

edlessme

New member
היום אני ממש ממש אוהב את

cold feet... והblack adder וwallace and gromit

Nimst

New member
ההממ..

יש את "רופאים" בBBC Prime ועוד סדרה משעשעת ששכחתי את שמה.. מן מקבילה כזו לחברים, הם יושבים כל היום ומדברים על סקס. רק לא ממש עושים משהו בקשר לזה
. ואהבתי את "חדר מורים", לפני שמה-שמו עזב. מסתבר שנהייתי סנילית/:

Nimst

New member
ההממ..

יש את "רופאים" בBBC Prime ועוד סדרה משעשעת ששכחתי את שמה.. מן מקבילה כזו לחברים, הם יושבים כל היום ומדברים על סקס. רק לא ממש עושים משהו בקשר לזה
. ואהבתי את "חדר מורים", לפני שמה-שמו עזב. מסתבר שנהייתי סנילית/:

TheSegal

New member
למי שאוהב סדרות בריטיות...יש המון

כאלה בערוץ yes+ ב - yes.... מלא שדרות מכל הסוגים והמינים כולל סדרות תעודה מרשימות.... אני מאוד נהנית !!

The Mad Hatter

New member
פעם..

היו משדרים כמה פרקים רצופים של "הקרקס המעופף של מונטי פייתון" בשעות הקטנות של הלילה בערוץ 22. זה היה בתקופת החופש הגדול ואני ואח שלי נשארנו ערים כל הלילה כדי לראות את זה. אחרי שהסדרה ירדה התחלתי..אה, להשיג חלק מהפרקים בצורה עקיפה. וככה התאהבתי בפייתונים לגמרי. נהגתי גם לצפות די בקביעות ב"כן אדוני השר/ראש הממשלה" בעקבות אבא שלי. אני מקווה שהסדרה תחזור. באותו הזמן (וזה לא היה לפני כל-כך הרבה זמן) זו היתה בערך התכנית היחידה שהייתי צופה בה בטלוויזיה. היום אני לא צופה הרבה כל-כך, אבל אני משתדלת לראות את "המלון של פולטי" כשיוצא לי.

yo t a m

New member
../images/Emo99.gif

הו. אני כל כך אהבתי את "מישהו מטפל בך" (שזכור לי בעמימות מגיל צעיר) ואת "כן, אדוני השר/ראש הממשלה" ששודר עד... הממ, לפני כמה שנים לא רבות כל כך בערוץ 23. זה היה גאוני ומשובח

Mycroft

New member
לפני חודשיים בפריים ../images/Emo3.gif

זה יחזור בקרוב, זה תמיד חוזר בקרוב

llainy

New member
coupling!

או בעברית "זיווגים"... סדרה מעולה, מהמצחיקות שראיתי בחיי, שודרה בערוץ 1 וגם בBBC prime ומי שפיספס חייב לראות, פשוט סדרה מופלאה!

British TV shows

One of my favourites is Black Adder and the mini-series Pride and prejudice. If you ask me the British ar the best at film and television. There's no doubt about that.

לא כ"כ מהעבר,

שני דברים שעולים לי לראש: 1. בוב ומרגרט
האאא אחלה סדרה! 2. Nature Boy מיני סדרה ליתר דיוק, בת 4 פרקים, ששודרה ב-BBC פריים מתישהו כשהייתי בכתה ח'. ראיתי רק את 2 הפרקים האחרונים אבל זה הספיק לי כדי להתאהב
ארממ גם מצאתי את העמוד של הסדרה הזאת באתר של הערוץ, אך הוא אבד
ממ ואפשר היה להזמין דרך שם את הסדרה על קלטות, ואני לא בטוחה אם עדיין אפשר
אבל אני עדיין רוצה מאוד מאוד
לשמאלכם תמונה מתוך הסדרה, מאיזו כתבה שעשו על זה

למעלה