סדרות טלוויזיה נוסטלגיות

סדרות טלוויזיה נוסטלגיות

חדשה בפורום. שמחה שמצאתי אתכם. אני מחפשת הרבה זמן הקלטות של סדרות ישנות כמו נגד הרוח, פולדרק, החטוף, השבוי מזנדה, אדון החיות. למי יש הקלטות שלהן, קישורים להן? מוכנה גם לשלם. מחפשת גם הקלטות של מחזמות זמר ישראליים ישנים, כמו שלמה המלך ושלמי הסנדלר המקורי, עלובי החיים עם דודו פישר.

starrywolf

New member
סדרות נוסטלגיות

היי חמודונת, עד כמה שידוע לי פולדרק כבר קיים בפורמט DVD כך שלא אמורה להיות לך בעיה למצוא אותו. לגבי "החטוף" - לאיזה מהסדרות את מתכוונת ? היו כמה סדרות בשם הזה. אם תוכלי לציין את השנה זה יעזור מאוד. לי יש את כל הפרקים מהסדרה של שנת 1978 (עם David McCallum). לגבי שאר הסדרות עוד לא ביררתי - אני אברר ואחזור לפה להודיע על הממצאים

סדרות נוסטלגיות

וואו ! תודה רבה ! מי אתה? את? לגבי פולדרק - דווקא יש בעיה להשיג. לגבי החטוף - מה שיש לך זה בדיוק מה שאני מחפשת. צור איתי קשר.

starrywolf

New member
סדרות נוסטלגיות

קודם כל פולדארק אמור להיות זמין כאן לקנייה: http://www.laserclub.com/web/inner.asp?current_zone=1&content=search&ShouldHaveCookies=YES חוץ מזה, אמור להיות עותק לקניה גם באוזן השלישית, אבל את בטח כבר יודעת את זה, נכון ענת ?
אם לא תצליחי להשיג את פולדארק אני אנסה לעזור לך גם בזה, למרות שכרגע הסדרה אינה נמצאת ברשותי. בקשר לשאר הסדרות, כמו שאמרתי, אני אמשיך לחפש מידע בהמשך. אני אשלח לך הודעה לפרטי יותר מאוחר, אני כרגע בדרך החוצה...

starrywolf

New member
לא עובד משום מה

בכל מקרה, תכנסי לאתר www.laserclub.com ותחפשי שם poldark.

סדרות נוסטלגיות

תודה רבה. באוזן השלישית אין עותק של פולדרק. ידעת את זה, כשם שידעת את שמי, לא?

starrywolf

New member
קיים עותק לקנייה

זה מה שהיה רשום שם: "ניתן לקנות את עונות 1-2 של הסדרה "POLDARK" בDVD, לא מתורגם לעברית בחנות המכירה שלנו. לפרטים, שאלות וקניה: 03-6215201. יום טוב, צוות האוזן השלישית." אלא אם כן השתנה משהו, עדיין אמורים להיות עותקים לקנייה. בכל מקרה, תמיד יש את האפשרות השנייה, שהיא laserclub. אם גם שם אין, ננסה למצוא מקום אחר.

סדרות הטלוויזיה הנוסטלגיות

התקשרתי לאוזן השלישית והם אמרו שאין להם. מאיפה המידע שלך? אגב, בכל מקרה, התעניינתי גם ב-laserclub , להם דווקא יש הכל, אבל נורא יקר. 150 שקל לערך קלטת אחת. באוזן השלישית אמרו שאפשר להזמין אבל זה יעלה אפילו עוד יותר. יש אספנים שיש להם הקלטות כאלה? תודה על העזרה.

starrywolf

New member
בקשר ל-נגד הרוח

את בוודאי תשמחי לשמוע שגם הסדרה הזאת יצאה ב-DVD. אין אותה בלייזרקלאב, וכנראה שגם לא באוזן השלישית, אבל יש כמה אתרים באוסטרליה שמוכרים אותה. צירפתי 2 מהם, ואני בטוח שיש עוד הרבה - פשוט תחפשי בגוגל: Against The Wind" + 1978 + DVD" אני בטוח שתמצאי עוד אתרים כאלה אם תחפשי. יכול מאוד להיות שגם מוכרים את הדיוידי בארץ, אבל לצערי אין לי מספיק זמן לערוך חיפוש מקיף. מקווה שעזרתי קצת - בקשר לסדרה "החטוף" אני אשלח לך הודעה פרטית יותר מאוחר.

סדרות טלוויזיה נוסטלגיות

לפחות אני יודעת שאתה זה אתה ולא את! תודה רבה. אתה מוליך אותי בדרך הקשה, הא?. לגבי אתרים מחו"ל, אני קצת חוששת למסור מספר כרטיס אשראי במחשב ובכלל לצורך זה, גם בארץ. אבל עזרת לי לגבי אפשרות החיפוש המדוייקת של הסדרה בגוגל. אשתדל למצוא. בכל אופן, תודה רבה על העזרה.

starrywolf

New member
שלחתי לך הודעה פרטית

וכן... אני מוליך אותך בדרך הקשה...
לגבי אתרים בחו"ל - אני מבין אותך לגמרי. אני בדיוק אותו הדבר...

סדרות טלוויזיה נוסטלגיות

ובכן, ככה: בגוגל לא מצאתי כלום בעל משמעות. דווקא כן בדקתי את האתרים של חו"ל - זה יוצא אותו מחיר כמו ב - laserclub וזה כאמור יקר. נמשיך הלאה.... בדרך הקשה או בדרך הקלה?

starrywolf

New member
תלוי בך...

קודם כל, קראת את ההודעה הפרטית ששלחתי לך ? אני שואל מפני שלא הגבת לה. שנית, כמו שכתבתי לך בהודעה הפרטית, הסדרות לא תמיד זולות - זה תלוי עד כמה הסדרה נדירה, כמה אנשים מוכרים אותה באופן כללי, ואיפה את קונה אותה. סדרות יקרות: סדרות שלא יצאו על DVD, לא יצאו על קלטות או שיצאו ולא נמכרות יותר, ומעט מאוד אנשים מוכרים אותם אם בכלל. סדרות רגילות או זולות: סדרות שיצאו על DVD או על קלטות וידאו שעדיין נמכרות, אפשר למצוא אותם בכל מקום כמעט, והמון אנשים מוכרים אותם. חוץ מזה, לא ממש חיפשתי את "נגד הרוח" באינטרנט, פרט לאתרים שנתתי לך לינק אליהם, כך שאני לא ממש מתמצא במחירים שלהם, אבל אני יכול לעשות חיפוש יותר מקיף אם תרצי. דרך אגב, מה זו בדיוק "הדרך הקלה" ? מציאת סדרות נדירות (וגם רגילות לפעמים) היא בדרך כלל בדרך הקשה...

סדרות נוסטלגיות

קראתי את ההודעה. אני רואה שאתה עובד ברצינות. גם אני רצינית, אבל נראה לי שאני לא מוכנה לשלם 150 ש"ח על קלטת, מה גם שאני רוצה כמה. כנראה לא תמיד אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה. מכל מקום, אני אשמח להגיע לאספנים (בטוח יש כאלה) שיש להם הקלטות של סדרות כאלה ולשלם מחיר סביר. תודה רבה על הכל.

starrywolf

New member
זאת בדיוק הנקודה

אני באמת מאחל לך שתצליחי למצוא את מה שאת מחפשת ובמחירים סבירים, אבל עד כמה שאני יודע ומתמצא במחירים באינטרנט ובכלל בין אספנים, הסיכויים שתצליחי למצוא סדרות נדירות (אם בכלל) ובמחירים זולים שואף לאפס. אני אישית מצאתי את הסדרה "החטוף" אחרי כמה שנים של חיפושים ללא תוצאות ושילמתי עליה יותר מ-300 ש"ח (טוב, אני אספן רציני שלא נרתע ממחירים גבוהים, אבל אולי זה לא מתאים לכל אחד או אחת, ותאמיני לי ש-300 ש"ח לסדרה שלמה זה לא מחיר גבוה - כבר קניתי פרק אחד של סדרה נדירה אחרת ב-400 ש"ח !). בכל מקרה, אם תצטרכי עזרה נוספת תשלחי הודעה פרטית ואני אשתדל לעזור לך. בהצלחה !

starrywolf

New member
דיק טרפין כבר קיים ב-DVD

לגבי "החץ השחור" אני צריך לבדוק. עד כמה שידוע לי הוא לא קיים ב-DVD עדיין, אבל אם אני זוכר נכון הוא אמור לצאת בעתיד הקרוב ב-DVD. עוד שאלות ?

למעלה