סדרות טלוויזיה / סרטים שיש COLDPLAY

debase

New member
סדרות טלוויזיה / סרטים שיש COLDPLAY

או, הנה פוסט מעניין סוף סוף, שלא תגידו :) אז אני מבקש מהזכרון (לא לחפש במיוחד בגוגל או משהו כזה), באילו סדרות טלוויזיה / סרטים שמעתם שיר של COLDPLAY, אם אתם זוכרים תפרטו איזה ואיפה... אני יתחיל ממה שכרגע עולה לי בראש: הסדרה 24 - בפרק הראשון יש פוסטר של PARASHUETS בחדר שלה. הסדרה NIKITA - בפרק הלפני אחרון יש את SHIVER ועוד אחד נראה לי ? הסדרה ODDESY 5 - בפרק הראשון מתחילים עם השיר DONT PANIC הסדרה JOHN DOE - היו בכמה פרקים כמה שירים שלהם...

הממממ קשה...

זה לא היה גם בפיטר פן

ברררר

New member
בפרסומת בערוץ E

לאיזו תוכנית עם עדן הראל, משו נחשפים, יש את הסולו גיטרה של YELLOW.

MarishA M

New member
כה זה היה משו שקשור למאיה בוקילעע

יאק!! התעצבנתי שהם שמו ת'שיר שלהם על זה.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

שיר הנושא של הסדרה "סמולוויל" או "רוזוול" (מבלבל... לא זוכר איזה מהן) הוא THE SCIENTIST. ובסרט CONFIDENCE, CLOCKS הוא שיר הסיום (בקרדיטים) וכמה פעמים שמעתי בשיר שלנו ברקע שירים שלהם, כמו YELLOW וAROBTTH

אה נכון פעם אחת אחותי ראתה

טנלובלה בע"מ, ושמעתי משהו ברקע אני לא זוכרת מה... משהו עצוב... שכחתי

מיכיל

New member
אני זוכרת כמה...

בערוץ E בתוכנית "נחשפים " עם עדן הראל- יש את YELLOW בסוף התוכנית או בפרסומת לתוכנית..לא משנה... בסדרה "באפי קוטלת העפרדים" בביפ - היה את WARNING SIGN באחת הסצנות אני לא זוכרת עוד כרגע..אבל היו הרבה..

אבישג 21

New member
איך יכולתם לשכוח...../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif

אחת היציאות שחיכיתי אליהן בכיליון עיניים כשידעתי שהשיר מופיע בפרק... הופעה השיר אמוציונאלית מאוד :) **כן כן אני יודעת שאני רגשנית...**

דיתוּש

New member
היה פעם,

ב"מיכאלה" (מי שזוכר ורואה זבל ישראלי משובח
) את השיר "Green Eyes" וגם את "Don't Panic".

MarishA M

New member
וואי באמת?!!

חח יש איפושהו ת'דיוידי של הסדרה המטומטמת הזו??

הנה לכם רשימה

כמה טוב שיש את imdb Garden State (2004) (song "Don't Panic") Coldplay: Live 2003 (2003) (V) (songs) Code 46 (2003) (song "Warning Sign") Confidence (2003) (song "Clocks") ... aka Confidence: After Dark (UK) ... aka En toute confiance (Canada: French title) Igby Goes Down (2002) (song "Don't Panic") Insomnia (2002) (song "Sparks") Wasted (2002) (TV) (song "Help Is Around the Corner") "Alias" (2001) TV Series (song "God Put A Smile Upon Your Face")

למעלה