סדרות טלוויזיה

חMודי

New member
סדרות טלוויזיה

1: האם סדרה כמו "העממיות" שמשודרת בערוץ 22, היא סוג של פורנו רך לבנות וגורם להעצמת הזנות - בלבוש, בסגנון באי צנוזרה,
2 : האם הסידרה הזאת לא צריכה להיות משודרת בשעה יותר מאוחרת או בימים אחרים-
עם כל הכבוד הסדרה הזאת לא שיא "האינטלגנציה", אבל עושה יותר נזק מתועלת שמראה שהכל מאוד בוטה ומקצינה את זה.

לא שכל הבנות מחפשות להיות נערת ליווי או מסאיסגטית - "לא מקצועית" - מילה נרדפת לזונה.

מה דעתכן, במה שנקרא יום האישה הבנילאומי?

מה זה משנה לך השעה?

מסתכלים על נשים כאובייקט מיני כל הזמן. והיום אף אחת גם לא נבוכה מזה,
פשוט משתמשות בזה ומגיל מאוד צעיר.
אתה תקוע עוד בקונספציה שהדברים מתחת לשולחן וקיים איזה משחק רך של סקסאפיל.
היום, הכל על השולחן. נעלמו הרבה גבולות, זה אחד מהם.
זה מגעיל אותך? לא רק אותך אלא עוד הרבה.

רואה 6 6

New member
לא ראיתי את התוכנית ולא יודעת לגבי פורנו

אני רק יודעת שאנשים מטומטמים חושבים שאם הם מייצרים סדרה כזו,להציג נשים כמו גוש בשר בלי שכל לא יאשר את הרושם שכבר קיים אצל אחרים,אז הם טועים.
אנשים מטומטמים כאלה מאמינים שמי שצופה בה יש לו קומן סאנס והוא יסתפק רק בצחוקים אבל יישאר נאמן לתפיסות מתקדמות וליברליות.
אתה לגמרי ההוכחה שיוצר הסדרה מטומטם.

חMודי

New member
את באה לרדת עליי או ההפך

לא הצלחתי להבין מה את אומרת על דעתי.

שלום

אני לא מכיר את הסדרה, אבל הטלוויזיה הממלכתית שלנו לא נותנת מספיק תרבות וזה לא טוב. מטרת הטלוויזיה להעניק לחברה עניין, ידע, רוחניות וערכים. יש שיחשבו שצריך לתת חופש לאנשים להציג עצמם כמו שירצו. הבעיה בכך היא שבאמת נשים מופלות לפעמים והיו מופלות כל ההיסטוריה, והיחס לנשים כאובייקט מיני הוא חמור. יש להתחשב גם בכך שנשים נחשבות ליפות יותר, וגברים לחזקים יותר, דבר שהפוך אצל החיות.

AlabamaW0rley

New member
אני חושבת שהסדרה מציגה קריקטורות מוקצנות

וגרועות. ההומור הוא תת רמה. דווקא מידת המיניות שמשדרת הסדרה לא שונה בהרבה מתוכניות אחרת. אבל זו בעיה כי בתפישה של אנשים מסויימים, אם אישה משדרת מיניות זה מקושר ישר לזנות. אז מה הפתרון? לא לשדר סדרות שבהן נשים הן מיניות (במינון מקובל בחברה), מהפחד שמישהו יפרש את זה לא נכון? הרי יש גם סרטים אלימים שיכולים לעורר באנשים מסויימים את היצר הלא נכון, ואני אגיד לך עוד יותר - יש אנשים שאוהבים ילדים! כן, זה קיים. האם צריך לאסור לצלם ילדים לטלוויזיה בגלל איזשהו סוטה שיושב וצופה בזה, ומסיק מתוכנית כלשהי בערוץ הילדים, שילדים הם מתירנים? הרי זה אבסורד!
אז בוא לא נתעסק בלצנזר תוכניות. אם "עממיות" מעוררת בך יצר אלים ומחזקת אצלך רעיונות שאישה רוצה להיות מנוצלת ומוכנה לסחור במין תמורת כסף רק כי היא לובשת חצאית קצרה, כנראה שאתה צריך טיפול.

למעלה