סדרות מעכשיו ועד הסופ"ש

LemonLimeLilach

New member
סדרות מעכשיו ועד הסופ"ש

איפה הימים של שני שרשורים מפוצצים בשבוע

LemonLimeLilach

New member
וואנס 405

רג'ינה מתנהגת כמו ילדה מפגרת. "אף פעם לא נהיה בסדר, למה, כי אני לא רוצה!!" גנון. גם למה אף אחד לא עומד מולה ואומר לה שהיא חתיכת כונפה מטומטמת כי היא כועסת על זה שאמה הצילה את החיים של מריאן?????????? איכ.
&nbsp
הקטע שאליזבת מיטשל הייתה אם אומנת של אמה- אני אמורה להבין שהיא מחקה לאמה את הזכרונות או שאמה הדחיקה את זה לגמרי?????

Rachel47

New member
וואי וואי

עד רג'ינה בסדר?!

&nbsp
והקטע עם הכעס על העניין עם מריאן...זה לא שהיא כועסת ספציפית על זה שהיא הצילה אותה ועשתה מעשה שנחשב מעשה טוב
היא כועסת שהיא לא חשבה על השלכות
העובדה שמה שאמה עשתה הוא באמת מעשה טוב בתוספת השינוי שרג'ינה עברה ב3 העונות האלה הביאו לכך שהיא עדיין לא שחררה לה כדור אש לתוך הפרצוף שלה
היא כן שורדת את המצב המסריח הזה (והוא בהחלט מצב ממש מזעזע..בעיקר מבחינתה) באצילות יחסית
אז וואלה..לא בא לה להיות BFF של אמה
לא ברור מה הבעיה של כולם עם העניין הזה...

Rachel47

New member
אהה וכן..

מחיקת זכרונות לפי מה שאני הבנתי
כי היא אומרת שהיא לא זוכרת שזה בכלל קרה
והיא אמורה לפחות לזכור באופן מטושטש שהיא הייתה במשפחה שנראית כמו מה שהיא ראתה בסרט...

LemonLimeLilach

New member
באמת?

היא "שורדת את המצב המסריח הזה"?
בלעדיה לא היה מצב מסריח
היא הרגה את מריאן
ורק בזכות זה יכל להיות לה רומן עם רובין
אז עכשיו היא ל-א הרגה את מריאן
רקקקק בזכות אמה
ועוד יש לה זכות כאילו להתלונן על זה?!?!?!
למי אכפת מההשלכות? אמה הצילה בן אדם שרג'ינה התכוונה לרצוח בדם קר נקודה
הבעיה הכי גדולה כרגע של הסדרה זה שרג'ינה עשתה כאילו מהפך ועכשיו חושבת שמגיע לה הכל, אבל בתכל'ס לא, לא מגיע לה פרס על זה שהיא הצליחה לא לשחרר לאמה כדור בראש ולא מגיע לה פרס על זה שהיא הצילה את הנרי או מנסה עכשיו להציל את מריאן. זה דברים בסיסיים שכל אדם אמור לעשות, ואולי אחרי שהיא תעשה את זה במשך הרבה זמן (אופס, רק לפני פרק היא שמה את סידני שוב בתוך מראה) יהיה לה זכות לבקש כל מיני דברים, אבל כרגע היא מתרכזת בלהיות ממורמרת כי מישהי שהיא הרגה כבר לא מתה ושהספר לא "נותן" לה סוף שמח (כמובן שהיא מפספסת לגמרי את העובדה שהספר כותב רק מה שקורה והיא צריכה לגרום לעצמה לקבל דברים טובים, ובטח לא ככה).
אין לי בעיה שיהיו דמויות רעות
אבל EMBRACE IT ואל תנסה להציג לי אותם כאילו הם טובות. כותבים מעצבנים.

Rachel47

New member
אמממ

אני אכן מתגעגעת לרג'ינה הבאד אס אז אני אסכים איתך שיש בעייתיות לתת עלילות מעניינות לדמויות שהן יותר מידי טובות (כדוגמת הצ'ארמינגים שהם פיהוק אחד גדול)
&nbsp
זה שהיא מרגישה שמגיע לה דברים, לא לגמרי בטוח שזה מגיע דווקא מזה שהיא הפכה לטובה
מזכירה לך שבתור מלכה היא ממש התנהגה כאילו הכל מגיע לה (כולל לנסות לקחת את זה בכל דרך אפשרית...רצח עם לדוגמה) אז לפחות לגבי הסיבה שהיא מתנהגת כמו ילדה בת 3 אני לא מסכימה...אפשר להגיד שזה יכול להיות עניין של אופי אצלה..
אי אפשר להתעלם מהעובדה שהיא הייתה רעה ועשתה דברים אנספיקבל...אבל להגיד שעכשיו זה שאמה הפכה את מריאן ללא מתה זה ממש סבבה ורג'ינה אמורה להיות סבבה עם זה..וואלה..לא מקבלת את זה..
אני לא אומרת שזה אחלה שהיא הרגה אותה..ואני חושבת שאם היא הייתה נשארת מתה ורובין היה מגלה את זה על רג'ינה בטוח זה היה משבר רציני וזה גם היה מתקבל מבחינתי..אבל, רובין יודע מי היא והיא התנהגה גם אליו בצורה בלתי נסבלת, הוא עדיין שם ועדיין אהב (אוהב) אותה...אז עכשיו פתאום להגיד "הי מה מה זה איכס הרגת אנשים?" קצת הזוי..ברור שזה טעון יותר כי זו אישתו אבל בינתיים בסדרה נראה שהוא סופר סלח לה על העניין הזה...אז...וואלה..עצם זה שהיא חזרה, והם לא ביחד בגלל זה, לא אמור להראות בעיניי רג'ינה כיתרון..לא שזה סבבה או אנושי..אבל מה בדיוק אנושי פה בכל מקרה?
&nbsp
מה עוד רציתי להגיד?
עניין הסוף השמח
טוויסט עלילתי מאוד תמוה בעיניי ואין לי מושג לאן הם רוצים ללכת עם זה אז תכלס גם אני לא מרוצה ממנו
פשוט כבר אמרו שאיוול דונט גט א הפי אנדינג פשוט בתור חוק וזה העציב אותי כשאמרו את זה אז אני מבינה את הרעיון של לנסות לשנות את זה
אני לא מסכימה איתך שאם היא תעשה ככה וככה היא תקבל הפי אנדינג
היא כן איוול...וזאת כן בעיה בעולם המאוד צר של האגדות..
&nbsp
וזאת הבעיה הכי גדולה של הסדרה הזו? אני יכולה לחשוב על עוד כמה יותר גדולות מזו

LemonLimeLilach

New member

זה הדבר העיקרי שמפריע לי כרגע... זה ושג'ניפר מוריסון לא מסתפרת כי השיער שלה ארוך ברמות וזה מעצבן לי בעין

אבל לא, אני די בטוחה שאפשר להשתנות ואם רג'ינה באמת תשתנה (ושוב, הרגע היא שמה את סידני במראה אז זה מראה שהיא לא) היא כן יכולה לקבל סוף שמח... אבל זה משהו שחייב לבוא בצורת שינוי עמוק ולא על רגל אחת ותוך שנייה לצפות שזה יהיה בסדר. והיא לא יכולה לצפות שמעשי עבר (כן רצח עם כמו שאמרת וכל השאר וזה נורא מגוחך שכולם מתעלמים מזה ואוי רג'ינה חמודה די!!) לא יבואו לסגור איתה חשבון! אין לי שום בעיה עם זה שאמה הצילה את מריאן וזה מעולה וכן מבחינתי לרג'ינה אין שום זכות להתלונן על זה.
ובכללי זה די מעצבן שמתייחסים אליה כאל שני אנשים שונים... רג'ינה ואוויל קווין. הלו, זאת אותה אחת. את לא השתנית עדיין מותק, אז די.

Rachel47

New member
עקרונית אני מאלה שחושבים

שהיא כן השתנתה וזה כן היה שינוי הדרגתי וכן הוא היה יחסית ארוך (אפילו שעד לרגע זה לא הבנתי את חוקי הזמן של הסדרה הזו)
יכול להיות שהיא עוד לא השתנתה מספיק..אבל היא ללא ספק שינתה משהו
ויכול להיות שבאמת האנד גיים של כל הסיפור הזה יהיה שלא משנה מי כתב את הספר אם היא תשתנה מספיק ישתנה הסיפור שלה..נאלץ לחיות ולראות
&nbsp
ובעיקרון הם די זנחו הרבה מאוד דמויות אבל בכל הדמויות היו מתייחסים אחרת למי שהם עכשיו ולמי שהם היו...פשוט אצל הדמויות הטובות יותר קל להגיד שהן מאוד דומות למה שהיה באנצ'נטד פורסט..ואילו אצל הרעות אי אפשר אפילו לדמיין השוואה כי..וול...רג'ינה ראש העיר טרם רצחה כפר שלם...
דברים שהתקבלו כ..משהו שהיה עוד סבבה והגיוני ביער המכושף לא באמת יכולים להתקיים בעולם הזה
ואני כן חושבת שעכשיו רג'ינה לא הייתה רוצחת כפר שלם גם שם (הם היו שם די הרבה זמן..היא לא עשתה את זה..)
&nbsp
ושוב..היא לא כועסת שמריאן לא מתה
היא ממורמרת כי לקחו לה את האהבה (גנבו לה את הצעצוע נו)
לא אמרתי שזה בוגר
אמרתי שזה לגיטימי..

LemonLimeLilach

New member

היא הרגה את גרהאם (תודה לסדרה שהזכירו לי לפני איזה שני פרקים
) והוא היה האהבה של אמה אז שתשתוק
וכן גנבו לה את הצעצוע, זה בדיוק, היא אישה מבוגרת חלאס כבר להיכנס להתקפי היסטריה כמו ילדה בת 3... אפילו הנרי בוגר יותר! ואגב היא כן כועסת שמריאן לא מתה היא שקלה להרוג אותה שוב! (ואני לא בטוחה שהיא לא זנחה את זה לחלוטין למרות שאני כן בטוחה שהיא לא תעשה את זה כי זה יהיה ממשששששש מוגזם כבר
)
בואי נגיד, אין לי בעיה שהיא תהיה עצובה. אבל לכעוס על אמה בגלל זה, לעשות פרצופים, זה שכולם כזה "רגע, רג'ינה הולכת להתחרפן עכשיו?" ואז הם נותנים לה להסתובב חופשייה בעולם בלי לדעת בעצם, זה הכל די מופרך!

Rachel47

New member
כמה דברים

כן היא הרגה את גרהאם
לא הוא לא היה האהבה של אמה באמא שלך נו הם אפילו לא בנו את זה כמו שצריך
כל מה שעשתה הנשיקה הזו היא לגרום לגרהאם לעבור משהו ולהראות לנו שהיא אכן האיוול קווין (מזכירה לך..פרק 8..עונה ראשונה..היא פול און באד אס איוול קווין וכולם עמוק בתוך הקללה...ברור שהשינוי בא אחר כך בכלל)
&nbsp
לחשוב להרוג את מריאן היה הדבר הראשון שהיא עשתה וזה קונסיסטנטי עם הדמות שלה...אף אחד לא אומר לנו כמה שנים היא האיוול קווין אבל אני מעריכה שהרבה, אולד הביטס דיי הארד...מצד שני להחליט לעשות את זה ובסוף לשנות את דעתה, זה כן חדש, זה לא קרה עם גרהאם

ה"סוף מעשה במחשבת תחילה", לשקול את ההחלטות שנעשו באימפולסיביות ולשנות אותן...זה כן שונה בתכלית ממה שהיא הייתה בהתחלה..
&nbsp
אני לא אמרתי שזה הגיוני לכעוס על אמה או על כל העולם נו...טינאייג'רית
אגב זו לא פעם ראשונה בסדרה שאני חושבת שהיא טיפשעשרה
כששודרו הפרקים שהיא התחילה לצאת עם רובין היה לי דיון על זה בפורום של וואנס
יש קטע שהיא מתנשקת איתו במסדרון (!! מה אתם בסרט תיכון הוליוודי?!) ואז נכנסת לחדר שהיא נפגשה עם כולם במין חיוך דבילי כזה
ואז הגענו למסקנה שהיא לא באמת עברה את הדברים האלה כמו שצריך ושעכשיו אחרי תקופת האיוול קווין היא הופכת לבן אדם רגיל עם רגשות לא מוקצנים ולא אחת שפותרת את הכל במוות וכדורי אש והתוצאה של זה היא שלפעמים נראה שהיא ילדה קטנה שלומדת דברים די בפעם הראשונה..
&nbsp
אהה וזה שנותנים לה "להסתובב לבד" זה דווקא בסדר מבחינתי כי בפעמים שחשבו שהיא תתחרפן ובאו לשמור עליה היא התחרפנה מזה..יש משהו בלתת לה להתמודד לבד (כמו שנותנים ספייס לטינאיג'רס...הכל מסתדר
) שאמור לגרום לה לגדול ולצמוח מהמשבר הזה..בלי שהיא תרגיש שאפחד לא סומך עליה (ומשברי אמון זה הרי הכי גרוע...אז הנה רג'ינה..אנחנו מאמינים שלא תעופי מהידית
)
בגלל זה נורא מרגשות אותי הסצינות עם הנרי
אני בתכלס שונאת את הנרי אבל הרגש שהוא מוציא מרג'ינה פשוט מדהים לדעתי...
זה היה מאוד יפה שהוא בא והראה לה שהוא לא חושב שהיא תתחרפן ותהרוג את כולם והוא כן מאוד רוצה שהיא לא תתרחק
אפילו שהוא עשה את זה בדרכו המטופשת והמעצבנת...

Rachel47

New member
סקנדל

פרק טוב!
&nbsp
כל הסיפור עם אבי ובעלה היה נוראי ומעולה
אני שמחה שאבי החליטה לא לצאת ולהגיד את זה בפרהסיה כי תכלס, כמה שזה נורא, היא צודקת..היו צריכים למצוא דרך להפיל אותו בלי להפיל אותה כי היא זאת שהייתה מאבדת הכל
בפרק הזה ממש דחפו לנו לגרון את הרעיון שיהיה משהו בינה לבין קופר ממרפאה פרטית (לא זוכרת מה השם שלו פה..ליאו?) אבל אני שונאת אותו ממש ואני לא רוצה אותם ביחד
מצד שני לתת לו להפיל את צ'יפ היה די חכם ואפילו זרמתי עם איך שסיימו את הסיפור הזה..
אפילו שאוף אני רוצה שהיא ודייוויד יחזרו

&nbsp
האק והבן שלו!!!!
פאק הסוף היה כל כך מעולה!!!
איזה חמודיייי!!!!!!!!

&nbsp
אומייגאד אוליביה הפעם ממש עברת את הגבול
זה כל כך...לעבור לדארק סייד
אבל כל כך ברצינות
&nbsp
ושוב פגישה מביכה בבונקר
חבל שלא הביאו את מלי שתצחיק אותנו קצת
בטח זו תהיה סתם פגישה כבדה
&nbsp
קיצר
אני לא סבבה עם מה שאוליביה עשתה
אני משערת שזו הדרך היחידה להגיע לאמת..ובכל זאת...זה היה אפל מידי..

o0Invisible0o

New member
אעהאה!!

זה היה פרק כ"כ טוב!!
מסכימה לגבי אבי ובעלה, אכן מעולה! אוף, כשהיא ישבה מתחת לשולחן במשרד והרימה יד כשליב נכנסה...זה היה כ"כ עצוב וחמוד...
ואח"כ במגרש חניה, איזה טמבל!! גם הסיפור של המועמדת השנייה היה מעולה- הסרטון עם הבת שלה!

&nbsp
לגמרי דחפו כל הפרק לכיוון ליאו ואבי ואני לא מבינה למה, אני גם לא בעד, הוא נראה לי זבל ודי מלוכלך בעצמו אבל אהבתי שהוא הלשין על צ'יפ, כשככל הנראה זה היה הרעיון שלו (של ליאו) לצלם את הסרטון הזה.
&nbsp
מתי היא ודיוויד נפרדו?? למה אני לא זוכרת את הדברים האלה? הם רבו על המסמכים של B613 או משהו?
&nbsp
האק והבן שלו ממיסים לי את הלב, זה חמוד שהוא מצא אותו ומדהים שהוא פשוט כזה "אני יודע שאתה אבא שלי" לא אמין במיוחד אבל נסלח להם. ואוו, מה יהיה עכשיו? מעניין, מעניין.
&nbsp
אוליביה, מה את עושה?!? כשהיא דיברה עם טום והוא אמר לה שהם כולם חיילים של קומנד חשבתי לעצמי שהדרך היחידה של אוליביה לנצח זה להפוך להיות קומנד בעצמה ו..מסתמן שזה מה שהיא עושה. היא כאילו הבינה מטום שהיא שולטת בפיץ', היא שולטת בג'ייק, היא שולטת בו, בטום (שבתכלס, זה ממש לא קשה
סורי), היא שולטת בעובדים שלה והיא שולטת בדעת הקהל, אם עד כה היא הייתה סוג של קומנד לוחם צדק עכשיו היא פשוט הופכת להיות קומנד!

אהבתי את דימוי הלנה מטרויה למרות שהם הסבירו את זה יותר מדי, בקטע של "הקהל לא נראה לנו יודע מה זה אומר אז בואו ממש נוודא שהם מבינים ואז נזכיר את זה שוב בסוף למקרה שהם פספסו"
אז זה היה קצת מעצבן, ושנאתי שהכל נשען בכבדות על המראה שלה, אבל בסדר, ולעומת הלנה היא מפסיקה להיות הכלי של אבא שלה.
&nbsp
חחח מה חשבת על סצינת הטלפון שלה ושל פיץ'? היה ממש מאכזב אגב שטום פשוט סיפר לה הכל, על נסיון ההתאבדות וזה, ככה בבת אחת..
הפתיע אותי איך שהיא זרקה את ההתאבדות לשיחה והשקט של פיץ' בחזרה היה מדהים.
אח"כ שהוא ניסה לגרום לה לבוא ולהראות לו מה זה "there's hope" הם שוב נהיו מאוד מאוד גרפיים!! ואז כשהוא הפסיק באמצע התחלתי להקרע מצחוק..
היא הייתה כזאת אומללה..

&nbsp
מה עוד? אה כן, סיירוס מבין שהפלייבוי שלו מלשין, אני מקווה שהוא הבין שזה אכן לאליזבת' (ככה קוראים לה?) ושהיא השתמשה במלי ולרגע הוא לא חושב שזו מלי...! אה ומלי נפלאה, כרגיל. הציניות שלה בפני נשים אחרות ואז כל הכעס שלה כלפי פיץ' זה נהדר..אני באמת ממש ממש מעריכה את השחקנית, היא עושה עבודה מעולה.
&nbsp
נראה לי שזהו, היה פרק נפלא!
&nbsp

Rachel47

New member

אבי ודייוויד נפרדו אוף סקרין בהפסקה בין העונות
היא מדברת איתו באחד הפרקים הראשונים ומתלוננת שבמקום להיות שם כשכל החיים שלה התפרקו (אוליביה נסעה והאריסון נעלם/מת והיא איבדה את העבודה ואת היציבות ואת הכל) הוא היה תקוע עם המסמכים שלו והדביק פתקיות צבעוניות (זה אחרי שהוא הסביר איך הוא סימן כל מסמך)
קיצר...נפרדו

&nbsp
דווקא זה היה אמין שהוא יודע כי ההסבר היה תמונות
גם אם נניח אמא שלו לא הראתה לו (מה שהיה נראה לפי ההתנהגות שלה) הוא נראה ילד שיחטט ויחפש
אהבתי רצחחחחח את זה שהוא מצא אותו לפי IP!!!!!!!! זה היה פשוט מושלם!!

&nbsp
גם אני כבר נהייתי אומללה בסצינת טלפון!
אבל כן ישר חשבתי על זה שאנחנו כל הזמן אומרות שהם מאוד גרפיים והנה אחת משיחות הסקס המוגזמות בתולדות הטלוויזיה!!
הקטע שהוא סיפר לה על ההתאבדות גם בעיניי היה לא קשור ומוזר
אבל כן כשהיא סיפרה לו והוא שתק זה היה מדהים..
&nbsp
ומלי אכן מושלמת כתמיד..דמות כזאת מעולה ושחקנית פשוט אדירה!
&nbsp
וסיירוס אני גם ממש קיוויתי שלא ילכו למחשבה שמלי שלחה אותו

o0Invisible0o

New member
אני חושבת שהכותבים של סקנדל

ממש עלו על משהו בקטע של איך לאכוף את מגבלות הבוטות המותרות להם בברודקאסט..
זה נהיה מגוחך.

מעניין כמה בעיות הרשת עושה להם על כל תסריט לפרק שהם מגישים..

&nbsp
מסכימה לגבי התמונות, הגיוני שהוא ראה אבל בדר"כ לילד אין אומץ לעשות צעד כזה, את יודעת? לבוא למצוא ופשוט להגיד "אתה אבא שלי, ראיתי בתמונות"
&nbsp
אני הולכת לתת לסיירוס קצת יותר קרדיט מזה ולהאמין שהוא יבדוק לפני שהוא יאשים את מלי..השאלה היא למה אליזבת' בעצם הלכה למלי, מקריות או שהיא חושדת שסיירוס כבר עלה עליה? נראה לי מקריות...אבל אי אפשר לדעת עם ההפוך על הפוך של הסדרה הזו...

Rachel47

New member
אני לא באמת מבינה

מה קורה עם הדמות של אליזבת' אבל אני רוצה לתת לה מספיק קרדיט (
) ולחשוב שזו לא מקריות ושהיא יודעת שכל פעם שהיא תגיד משהו שסיירוס אמר לזון שלו היא תהיה יותר ויותר קרובה שיעלו עליה
פעם אחת היא אמרה לבד והיא יודעת שסיירוס לא צריך יותר מפעם שניה
זה לא שהיא חשבה שהוא עלה עליה כמו שהיא מלכתחילה מנקה אחריה את העקבות
יחד עם זה שסיירוס השתיל מידע שגוי הגענו לגילוי יותר מהר (נקווה שמלי לא תיפגע מהריקושטים)
&nbsp
ברור שהילד אמיץ בטירוף
אבל 1- זה הבן של האק
וכל הסיפור של איך הוא מצא אותו פשוט אדיר (אגב הקטע שהוא קובע איתו להפגש...מעט פדופילי...אפילו האק הרגיש עם זה ממש חרא
)
2- הוא ראה כבר תמונות...ואז הוא כן ראה אותו בחנות משחקים...אם הוא לא היה בא לשם אולי הוא לא היה מוצא את האומץ להניח שהשחקן זה האק...לדעתי זה נבנה יפה מאוד...
&nbsp
&nbsp
והבוטות

נראלי עלית פה על משהו
ויש מצב שזה עומד להיות סטנדרט חדש בסדרות ברודקאסט

מעניין אותי להיות זבוב על הקיר בישיבות תסריט
ועוד יותר מעניין אותי לראות טיוטות!! כי אני משוכנעת ששונדה כתבה את זה יותר מוגזם וצינזרו אותה

o0Invisible0o

New member
אפשר לדבר רגע על אולי ספוילר מש"ש לגלי?

השמועה אומרת שבעונה האחרונה הדמות של קואץ' ביסט תעבור שינוי מגדרי מאישה לגבר, כלומר..תהליך טרנסג'נדרי.
עכשיו, אני שמחה שקו עלילה כזה מגיע לסדרה פופולרית בטלוויזיה, במיוחד כזו שצופים בה צעירים בלהבלהבלה א-ב-ל גלי?!?! אי אפשר לקחת כלום ברצינות בסדרה הזו, אני לא מבינה איך הם יעשו את זה בלי להכעיס את כל הקהילה הלהט"בית..ולמה לעשות את זה בעונה האחרונה? לא יודעת, נשמע לי כמו מתכון לאסון ממש.
&nbsp
מה אתן חושבות??
&nbsp
ומצחיק, לפני כמה חודשים טובים עבדתי על סיפור של דמות טרנס לסרט התיעודי שעשיתי תחקיר בשבילו ואז המפיקים של הסרט אמרו לבמאים לרדת מהדמות כי טרנס נהיה פופולרי עכשיו ויש יותר מדי סדרות וסרטים בנושא. כשהיא אמרה לי את זה חשבתי "ודפ? אין כלום חוץ מכתום זה השחור החדש.." וכמה חודשים אחרי מסתמן ש..המפיקים האלה ידעו על מה הם מדברים.
[לא שיש יותר מדי, אלא שזה נהיה סוג של "באופנה" לעסוק בזה עכשיו..]
&nbsp

אני לא בטוח
שהם באמת יצליחו להכעיס מישהו, כלומר בהקשר של הקהילה... למה שזה יכעיס בעצם?
בסוף זה יהיה אחד הפרקים הפופולארים
. אבל זה פשוט יעשה בצורה גרועה, כמו כל הסדרה.

למעלה