אעהאה!!
זה היה פרק כ"כ טוב!!
מסכימה לגבי אבי ובעלה, אכן מעולה! אוף, כשהיא ישבה מתחת לשולחן במשרד והרימה יד כשליב נכנסה...זה היה כ"כ עצוב וחמוד...
ואח"כ במגרש חניה, איזה טמבל!! גם הסיפור של המועמדת השנייה היה מעולה- הסרטון עם הבת שלה!

לגמרי דחפו כל הפרק לכיוון ליאו ואבי ואני לא מבינה למה, אני גם לא בעד, הוא נראה לי זבל ודי מלוכלך בעצמו אבל אהבתי שהוא הלשין על צ'יפ, כשככל הנראה זה היה הרעיון שלו (של ליאו) לצלם את הסרטון הזה.

מתי היא ודיוויד נפרדו?? למה אני לא זוכרת את הדברים האלה? הם רבו על המסמכים של B613 או משהו?

האק והבן שלו ממיסים לי את הלב, זה חמוד שהוא מצא אותו ומדהים שהוא פשוט כזה "אני יודע שאתה אבא שלי" לא אמין במיוחד אבל נסלח להם. ואוו, מה יהיה עכשיו? מעניין, מעניין.

אוליביה, מה את עושה?!? כשהיא דיברה עם טום והוא אמר לה שהם כולם חיילים של קומנד חשבתי לעצמי שהדרך היחידה של אוליביה לנצח זה להפוך להיות קומנד בעצמה ו..מסתמן שזה מה שהיא עושה. היא כאילו הבינה מטום שהיא שולטת בפיץ', היא שולטת בג'ייק, היא שולטת בו, בטום (שבתכלס, זה ממש לא קשה
סורי), היא שולטת בעובדים שלה והיא שולטת בדעת הקהל, אם עד כה היא הייתה סוג של קומנד לוחם צדק עכשיו היא פשוט הופכת להיות קומנד!
אהבתי את דימוי הלנה מטרויה למרות שהם הסבירו את זה יותר מדי, בקטע של "הקהל לא נראה לנו יודע מה זה אומר אז בואו ממש נוודא שהם מבינים ואז נזכיר את זה שוב בסוף למקרה שהם פספסו"
אז זה היה קצת מעצבן, ושנאתי שהכל נשען בכבדות על המראה שלה, אבל בסדר, ולעומת הלנה היא מפסיקה להיות הכלי של אבא שלה.

חחח מה חשבת על סצינת הטלפון שלה ושל פיץ'? היה ממש מאכזב אגב שטום פשוט סיפר לה הכל, על נסיון ההתאבדות וזה, ככה בבת אחת..
הפתיע אותי איך שהיא זרקה את ההתאבדות לשיחה והשקט של פיץ' בחזרה היה מדהים.
אח"כ שהוא ניסה לגרום לה לבוא ולהראות לו מה זה "there's hope" הם שוב נהיו מאוד מאוד גרפיים!! ואז כשהוא הפסיק באמצע התחלתי להקרע מצחוק..
היא הייתה כזאת אומללה..

מה עוד? אה כן, סיירוס מבין שהפלייבוי שלו מלשין, אני מקווה שהוא הבין שזה אכן לאליזבת' (ככה קוראים לה?) ושהיא השתמשה במלי ולרגע הוא לא חושב שזו מלי...! אה ומלי נפלאה, כרגיל. הציניות שלה בפני נשים אחרות ואז כל הכעס שלה כלפי פיץ' זה נהדר..אני באמת ממש ממש מעריכה את השחקנית, היא עושה עבודה מעולה.

נראה לי שזהו, היה פרק נפלא!