סדרות של מכשפות וקסמים

Salem

New member
סדרות של מכשפות וקסמים../images/Emo35.gif

אילו סדרות של מכשפות וקסמים אתם רואים
אני מדבר על:
מכושפות
סמנתה (Bewitched) - עם אליזבת´ מונטגומרי
ג´יני (I Dream of Jeannie) - עם ברברה עדן מה אתם חושבים על הסדרות האלו ביחס לסברינה? מבחינת קסמים וכו´...
סברינה נחשבת לאנשים רבים כSpin-off של סמנתה, וייתכן שזה כך - אבל רק שיהיה ברור שהקומיקס "סברינה" מבית "ארצ´י" קיים עוד לפני הסידרה סמנתה, אבל אלמטים רבים מסברינה נלקחו מסמנתה. אגב, סתם קצת מידע על סמנתה... אליזבת´ מונטגומרי מתה מסרטן ב18 למאי 1995. אגנס מורהד (Agnes Moorehead) ששיחקה את אנדורה (Endora) אמא של סמנתה, מתה ב1974 ב30 לאפריל גם כן מסרטן. היא שיחקה בסרטן "האזרח קיין" שנחשב לאחד הסרטים הכי טובים אי פעם.

The 7th Turtle

New member
תגובה

האמת אין לי ממש מה להגיד אני רואה סברינה וגם זה בקושי... אבל לפני שכולם סוקלים אותי באבנים יש לי תירוץ!! אין לי כבלים... (אל תצחקו על זה... בבקשה) כל שאר הסדרות יצא לי אולי לראות פרק אחד (וגם לא ממש) בקיצור, אני שם את ההודעה הזאת בשביל עמית מנהל הפורום הזה שמאוד מתחנן שישימו הודעות! אז אולי גם אתם תוסיפו תגובה??

Salem

New member
../images/Emo6.gif LOL ../images/Emo6.gif

תתעלמו ממנו
הוא חבר שלי
ואני מנג´ס לו להיכנס לפורום

Craz¥ L

New member
הסדרות שלייי

אני ראיתי (אני לא ידועת אם עדיין משודר) סמנתה
ואני חולם על גיני!! מכושפות ראיתי אבל הפסקתי לא יודעת למה!!!

אניייייייי

אני ראיתי סמנתה ואני חולם על ג´יני אבל נכון לעכשיו זה לא משודר אז אני לא רואה. סברינה ומכושפות אני רואה בקביעות (מכושפות זאת הסדרה האהובה עלי) ואני מודעת לזה שזה לא פורום מכושפות אבל אם כבר מדברים על זה אז י שראה את הפרק ששודר ביום חמישי ממש היה נחמד הקטע שפיבי חשבה שהיא סמנתה. ממש אהבתי את הפרק הזה.

Salem

New member
הפרק שהיה כבר?

או הפרק שיהיה? ספרי קצת על הפרק
יכול להתאים לטופיק שלנו

*neta*

New member
אוי נוסטלגיה..

סמנתה...אני זוכרת שהחליפו את השחקן שמגלם את דרן..עיצבן אותי קצת..וגם הייתה לה תמיד את אותה תבנית לתכנית, משהו קורה לדרן יש פרוייקט, סמנתה או המשפחה שלה (אמא בדרך כלל) מסבכים אבל בסוף הכל יוצא לטובה ולארי הבוס מרוצה. אני חולם על ג´יני..גם עוד סדרה עם שבלונה (לקפטן שאני לא זוכרת את שמו, אבל השחקן JR מדאלאס, והחבר שלו רוג´ר שתמיד לובש ירוק, יש גם משהו בעיה/פרוייקט וג´יני מנסה לעזור אבל מסבכת והכל יוצא לטובה
) ויש הרבה מאוד הבדל בין סמנתה לסברינה..למעשה הדמיון היחידי שאני מצליחה להעלות זה ששתיהן מכשפות.

Salem

New member
עוד הבדל גדול

הוא שסברינה לא סידרת שבלונה
פעם הכל היה שבלונות
אבל אנחנו חייבים תודה גדולה לסמנתה וג´יני כי אלו הסדרות הראשונות של כוחות על טבעיים שהצליחו בפריים טיים אמריקאי ובזכותם יש סברינה

deep ocean

New member
אני אישית מעדיפה את מכושפות ../images/Emo13.gif

ויוצא לי בדרך כלל לראות את ה-10 הדקות האחרונות של סברינה, או שבכלל לא (תלוי).

למעלה