סדרות!

o0Invisible0o

New member
מש"ש האנטומיה.

אוקיי, אז השמועה הייתה שהעלילה הזו הולכת לגלי ואני ממש שמחה שלא וזה נשמע הרבה יותר הגיוני שלא.
אז באנטומיה:
honda Rhimes & Co. are launching a major trans storyline in 2015 focusing on a character named Travis, an attractive, good-humored thirtysomething man who will make the “believable transition” to a woman over time. Rumor has it the newbie will form a strong bond with a Grey Sloan staffer whose identity will remain unknown for now mostly because I’m not sure who it is. That’s right, there’s something I don’t know — what’s it to you?! Also the plot is in the nascent stages and, therefore, subject to change, so don’t quote me on any of this. Eh, screw it. Quote me.
&nbsp
מעניין......! מחשבות?
&nbsp

Rachel47

New member
מעניין מאוד

"שינוי אמין"?
כלומר הוא יתחיל כטרוויס ומול העיניים שלנו יהפוך לאישה?
כלומר לא נקבל אותו כאישה כבר? (כמו בכתום)
&nbsp
בכל מקרה אני מצפה
שונדה יודעת לכתוב דמויות כמו שצריך (רוב הזמן) אז מעניין אותי לאן היא תיקח את זה
וגם מי ישחק אותו

o0Invisible0o

New member
כן..

ממה שאני יודעת הרוב מתחילים משינויים פיזיים "קלים" כמו תספורת/איפור/לבוש ואז הורמונים שמשפיעים גופנית ומנטלית ואז ניתוח..אבל יש מצב שבגריי ילכו על ניתוח יותר מוקדם?? אני יודעת שבמציאות זה מאוד יקר ויש בכך סיכונים רבים אז טרנס מעדיפים שינויי הורמונים וכאלה לפני שהולכים על ניתוח ומבינים די מהר שאיבר מין זה לא כזה חשוב כמו "לעבור" כהמגדר שלהם, כלומר במקרה של טרוויס להיות מזוהה כאישה... ע"י זרים.
באמת מעניין מי ילהקו, בטח מישהו/י אנונימי ולא טרנס, למרות שאחרי כתום אי אפשר לדעת..

o0Invisible0o

New member
המצעד של מייסיס

זה הדבר הכי קפיטליסטי, מסחרי, אמריקאי ודוחה שראיתי..מה זה??

לא באמת ראיתי, הרצתי בחיפוש אחר ההופעה של עדינה מנזל..וכמובן מתוך שעתיים ו10 דק' של מצעד...היא עולה ב10 דק' אחרונות..

אז הנה לינק מדוייק:
http://youtu.be/wXQMbQtxLpg?t=2h1m49s
זה מאוד מאכזב, כי לא נתנו להם [לכל המופעים] לשיר לייב ורואים שמאוד זר ומוזר לה לשיר בליפ סינק..במיוחד בסוף.

ו-ואוו היא אשכרה המופע המוזיקלי האחרון במצעד! אחריה יש את הבלון של ספונג'בוב ואת סנטה קלאוס!!
כבוד!

&nbsp

למעלה