ווהו יש לי מלא מה לשתף
טוב אני מנצלת את הזמן שבו נגמרו כל הסדרות... ושאין נפש חיה בעבודה בגלל השרב... בשביל לראות מלא דברים ווהוווו
נהייתי מפונקת ברמות ואני רואה רק דברים שיש בויאודי של יס
גם יש לי גישה ישירה מהעבודה וגם מתורגם ובאיכות טובה!

אז ראיתי dig, שזאת תכל'ס סדרה ישראלית של גדעון רף שמתרחשת בישראל וצילמו בישראל עד שהייתה מלחמה ואז העבירו לקרואטיה וארה"ב וניסו שזה יראה כמו ישראל ו... לא. והיא מסתורית כזאת, 10 פרקים, ביטלו אותם אבל נראה לי שהם ידעו לפני כי זה נסגר בצורה ממש טובה? והצליחו להפתיע אותי בלפחות שני טוויסטים!!
מרגש. אה וזה עם לוציוס מאלפוי ויש מלא הופעות אורח של ישראלים

התחלתי גם לראות נעלמים (crisis) ואני ממש אוהבת, אבל גם אותה ביטלו... נקווה שזה ייגמר בטוב כמו דיג אבל שימו לב איך זה תמיד קורה לי
איילת זה עם ג'יליאן אנדרסון! וזה נחמד מאוד וגם יש טוויסטים מגניבים וזה מעניין.

היום מתחילים לשדר את הספרנים (שאצלנו תרגמו את זה לשומרי האוצרות?) ראיתי את הפרומו וקלטתי את נואה ויילי אז שמתי להקליט
מישהו שמע על זה משהו? (וגם בדקתי וחידשו אותם לעוד עונה אז אני רגועה!!!!!!!!!!)

ראיתי מיני סדרה שמבוססת על הספר של JK רולינג- כיסא פנוי. לא אהבתי. וזה דווקא נושא שאמור לעניין אותי כי זה פוליטיקות ובחירות וכאלה, אבל הייתה שם אולי דמות אחת מעניינת מבין 200.

הרשימה השחורה סיימתי וזה נחמד אבל ברמה של תכנית נטוורק ולא איזה HBO אז צריך להיות מוכנים... למריחות סטייל סטנד אלונים שהרשת תמיד מכריחה וכאלה. אבל עד סוף העונה ה2 (שזה מה שהיה עד עכשיו) מגלים תשובות לכל מיני שאלות ואפילו חלק די מהר שזה כבר טוב.

סיימתי מופע שנות ה70 במרתון זריז של 800 פרקים ביום... וזו סדרה שמתחילה ממש טוב אבל מסתיימת ממששששש רע

ועכשיו התחלתי לראות גם הג'ינקס! שאני זוכרת שדיברתם על זה פה, ובואנה תקשיבו הרוברט דורסט הזה מזה קריפי, מה זה העיניים האלה והעוויתות האלההההההההההההההה!!! אמאאאא. הוא עוד יבוא לי בסיוטים.

אה ובנות! יורדת מהויאודי ביולי אז החלטתי לראות אותה... ראיתי בזמנו רק את עונה 1 אז עכשיו אני באמצע ה2 וזה סבבה. פייווו בסוף הקיץ יורדות לי מלא סדרות מהטו דו ליסט. ומצטרפות חדשות כי ביס מעלים את הפמליה וכתום זה השחור החדש סוף סוף (לא ראיתי עונה 2).

/חפירה