אנטומיה
(אלוהים כמה זמן לא כתבתי את הסימן הזה!!!!11שטרודל)

אממ

פרק מוזר מעט
לא?

הכל
מוזר

כולם נראו ממש רע
אלכס
קאלי!!
אריזונה!
מרדית הכי פחות גרוע מכולם ועדיין..

אמיליה נראתה סבבה אבל ראו מעט מידי ממנה

עוד היה מוזר...בסיפור עם הילדות...ממש לעסו לנו את הסיפור וירקו לנו לתוך הפה
למה אני מתכוונת?
היה את הקטע עם הקעקועים שקאלי עולה עליהן בהתחלה..ואז הילדה אומר "רצינו להיות ביחד...דד או אלייב" אז זה היה מקסים ומרגש ומאוד לגיטימי ואפילו העלה לי לחלוחית (ברצינות..זה כזה טראגי ועצוב וקורה כל יום בערך בכל העולם)
אבל בסצינה שאחרי בחדר בדיקה ממש עברו איתנו לאט לאט...קאלי שואלת אם היא לסבית....אממ...דה!
ואז הם מבינים לאט לאט שההורים לא מקבלים
מה?
הבנתי את כל זה כבר מהמשפט ההוא...
לא ברור לי למה היה צריך להסביר...אני מבינה כמובן שזו בעיה ידועה וקשה והיו צריכים לקשר את זה גם לאמא ולמחנה כי אחר כך היה העימות עם האבא...בכל זאת אפשר היה לעשות את זה עם פחות שאלות "כן ולא"
לא יודעת...משהו בדיאלוג שם...

פתאום הכניסו גם את הקטע של הבריונות
שברור שהבעיות האלה שלובות..אבל תכלס...אפשר היה בלי זה הסיפור הזה
אפשר היה לטפל בבעיית הבריונות בפרק נפרד...שתי בעיות גדולות דיין שאין צורך לחבר.
גם הקטע בסוף שאלכס נפתח על בריונות...אמממ..היא בסה"כ אמרה שתפסיק להאכיל אותה כדי לא להשמין והיא אמרה את זה כבדיחה בין בני זוג...פתאום הוא מתחיל מונולוג קורע לב של ילד דחוי ועצוב...מה?!

לסדרה הזאת בד"כ יש פסקול מדהים בטירוף...והפעם הוא היה מעט שונה
קודם כל כל השירים היו מאוד מאוד עכשוויים (הם תמיד שמים עכשוויים אבל יש גם קלאסיקות) וכולם בפרק היו קאברים (הם כן משתמשים המון בקאברים אבל גם המון במקוריים..)
הקאברים היו מעולים וכן זרמו עם הפרק עצמו והרימו איפה שהיה צריך להרים וריגשו איפה שרצו שנבכה
אבל
זה היה מאוד מוזר ומאוד לא מסתדר עם שאר הסדרה..
אולי רק אני שמה לב לשטויות האלה...אבל זה היה מאוד צורם וברור כבר מהשיר הראשון....

הנאום של ביילי בזמן הניתוח היה מצויין ונכון ומעולה ואני שמחה שהיא עשתה את זה ככה ויאי היא צ'יף כמה מגיע לה!!!

זהו

אהה ועצוב על אפריל וג'קסון...

מוזר בעיקר.....לא יודעת...