אני צריך אחד כזה לאמא שלי. מנסיון שלכם, באיזו רשת כדאי לחפש ויש סיכוי שאמצא?
dory30 Well-known member 25/8/22 #1 אני צריך אחד כזה לאמא שלי. מנסיון שלכם, באיזו רשת כדאי לחפש ויש סיכוי שאמצא?
כ כוכבית מצויה Well-known member 28/8/22 #5 נכתב ע"י dory30: אני צריך אחד כזה לאמא שלי. מנסיון שלכם, באיזו רשת כדאי לחפש ויש סיכוי שאמצא? לחץ כדי להרחיב... בבית המרקחת של קופ"ח כשאתה לוקח את התרופות
נכתב ע"י dory30: אני צריך אחד כזה לאמא שלי. מנסיון שלכם, באיזו רשת כדאי לחפש ויש סיכוי שאמצא? לחץ כדי להרחיב... בבית המרקחת של קופ"ח כשאתה לוקח את התרופות
E einat162 New member 28/8/22 #6 נכתב ע"י dory30: אני צריך אחד כזה לאמא שלי. מנסיון שלכם, באיזו רשת כדאי לחפש ויש סיכוי שאמצא? לחץ כדי להרחיב... מקס סטוק.
נכתב ע"י dory30: אני צריך אחד כזה לאמא שלי. מנסיון שלכם, באיזו רשת כדאי לחפש ויש סיכוי שאמצא? לחץ כדי להרחיב... מקס סטוק.
dory30 Well-known member 26/8/22 #3 תתקשר לבתי -הטבע , בעבר רכשתי מהם סדרן לתרופות. לחץ כדי להרחיב... אה, מומלץ שלא לחנויות פארם? אפשר לקבל שמות של מקומות מומלצים בת"א? ויש לך מושג כמה זה בערך אמור לעלות?
תתקשר לבתי -הטבע , בעבר רכשתי מהם סדרן לתרופות. לחץ כדי להרחיב... אה, מומלץ שלא לחנויות פארם? אפשר לקבל שמות של מקומות מומלצים בת"א? ויש לך מושג כמה זה בערך אמור לעלות?
ס סתם מבקרת Active member 27/8/22 #4 עשה חיפוש בגוגל על סדרן תרופות ותקבל תוצאות עם קופסאות מכל הסוגים (יומי, שבועי, כדורים פעמיים ביום, כדורים שלוש פעמים ביום...) ובהמון מקומות כולל הזמנה אינטרנטית
עשה חיפוש בגוגל על סדרן תרופות ותקבל תוצאות עם קופסאות מכל הסוגים (יומי, שבועי, כדורים פעמיים ביום, כדורים שלוש פעמים ביום...) ובהמון מקומות כולל הזמנה אינטרנטית