סדרת אנימציה חדשה...

סדרת אנימציה חדשה...

בעקבות ההצלחה המטאורית של Justice League (שלפי דעתי בהתחלה הייתה טובה אבל הדרדרה לבינוניות משהו) החליטו DC וWB להפיק סדרה חדשה בשם Teen Titans המבוססת על חוברת הקומיקס בעלת אותו השם ולהלן תיאורה: "Teen Titans is based on the popular DC Comics comic book characters. Teen Titans, set in a future of intergalactic strife and interplanetary battles, features five teen superheroes each with special powers, led by the Boy Wonder Robin. This group unites to form a defensive force to protect the Earth from a new generation of villains. An eclectic group, their powers complement each other so that when they band together, they become a superb fighting force. Their personalities, on the other hand, often clash. Discovering how to control their powers, these Teen Titans must learn to work and grow as a team while dealing with the trials and tribulations of being teenagers."

toonamir

New member
אני אוהב את סדרות הקומיקס של WB

אבל נראה לי שכב תחנו ומתחו לכל הכיוונים את עניין ה"נערים שלומדים להתמודד עם סופר כוחות" אני רוצה לראות סדרה מאותם יוצרים, אך ססגונית מקורית ומבוצעת בצורה מעולה כמו batman the animated series השאר היו פחות טובות.

apathic

New member
לפי דעתי, וזאת בטח רק דעתי

מתאים להם לעשות סדרה מצויירת להלבוי... זה יכול להיות ממש מדהים... אבל זה כמובן לא לידים קטנים. לא שבאטמן זה לילדים קטנים, אבל בכל זאת השתדלו לא להכניס דם ושאר ירקות, ובהלבוי זה לא יהיה אפשרי במיוחד... אפילו הסדרה המצויירת של סופרמן נראית מצויין... הם פשוט יודעים מה הם עושים.

effigy

New member
על הTEEN TITANS אפשר לקרוא

באתר של עולם הקומיקס... בסיידס מין הסתם כל סדרות האנימציה של DC יהיו מבית WB כי הם הבעלים של DC

למעלה