סדרת האנימציה החדשה של ספיידר-מן

סדרת האנימציה החדשה של ספיידר-מן

הסתבר שהסידרה כבר משודרת פה באנגליה בערוץ של ניקולודאון אז החלטתי לנסות ולראות איך זה. לא אהבתי. קודם כל האנימציה התלת ממדית צורמת לעין. זה עשוי עם סל-שיידניג (טכניקה שגורמת לדמויות התלת ממדיות להראות שטוחות כאילו הן צויירו ביד) וזה די צולע. הבעיה העיקרית היא כשהדמויות מדברות ומביעות רגשות, זה פשוט לא עובד. זוכרים איך בצעצוע של סיפור הדמויות האנושיות היו פחות משכנעות מהצעצועים? בגלל שקשה לעשות אנשים ריאליסטים באנימציה ממחושבת. אפילו פיינל פאנטסי שעשה את העבודה הכי טובה בתחום לא ממש שכנע וליוצרים פה היה בטח הרבה פחות כסף, זמן ו...כשרון. בקרבות האקשן זה נראה קצת יותר טוב, אבל לא בהרבה. בקשר לכתיבה: פושר וקלישאי. פיטר פארקר אמור לפגוש את פרופסור קונורס ובדיוק כשהוא בא אליו הפרופסור נקלע בטעות לשוד מזויין של משאית משוריינת ופיטר מגיע בתור ספיידר-מן להציל אותו ברגע האחרון. באמת... כתיבה עצלנית ולא מקורית. גם הדיאלוג עצמו בין הדמויות יבש וכולל חילופי משפטים שכבר שמענו אלף פעם בסדרות אחרות. הדיבוב די סביר יחסית לשאר המגרעות, אבל זהו בעצם. מוזר שבריאן מייקל בנדיס שכותב את אולטימייט ספיידר-מן המצויין בכלל מעורב בסדרה הזאת. לא מומלץ.

ykonijn

New member
מסכים

הרושם הראשוני של י כשראיתי את הדמויות מדברות היה שאני צופה בתאטרון בובות על חוטים. מאד נוקשה וחסר חיים. בקשר לבנדיס, הוא היה מעורב רק ביצירת הקונספט בתחילת דרכו, אבל עזב לפני שהסדרה באמת נכתבה. בשביל לעשות לו כבוד נתנו לו קרדיט על הפרק הראשון, אבל זהו.

Thanos

New member
ועוד משהו

הדמויות כמעט ולא מחליפות בגדים, כל הזמן רואים את מרי ג'יין עם החולצת בטן התכולה, את פיטר עם החולצה השחורה על החולצה הלבנה. ועוד משהו, בגלל שהסירה היא של MTV הם דחפו לשם כל מיני דברים שקשורים לMTV, פסל הפוקפורן והריקודים לצלילי מוזיקת הטראנס למשל שגורמים לסידרה להראות המונית וגם פוגעות בדמות של פיטר (ממתי פיטר אוהב מסיבות?!).

comicsgirl

New member
אם כבר סדרות על קומיקסים

משודרת בזמן האחרונה סדרה מקסימה של אקס-מן, אקס-מן אבולושין. הדמויות, חוץ מזה שהן קצת לא פרופורציונליות, נראות נפלא והתנועות שלהן מדהימות, זה מה שכ"כ מקסים אותי בטלוויזיה- כמו קומיקס רק זז!
רציתי לדעת האם קיימת סדרת קומיקס של אקס-מן אבולושין.

Scum Bunny

New member
אני די בטוח שכבר אמרתי את כל זה

אני לא מתלונן. רק מציין לפרוטוקול.

תפסת אןתי!

אלה לא הדיעות שלי. לא באמת צפיתי בתוכנית. פשוט העתקתי את ההודעה שלך בנושא וקצת שיניתי. אני מקווה שאתה לא כועס!

Scum Bunny

New member
אני דווקא כן כועס

פעם אחת ולתמיד. נמאס לי! עד מתי תמשיכו אתה ושכמותך לגנוב את רשמיי ודעותיי (בעזרת ציוד גניבת מחשבות פולשני, ללא ספק) ולהציג אותם כאילו היו שלכם מאז ומעולם?! די! לא עוד! אני מצייר קו בחול! ... אאה!!! רואה מה עשית?! עכשיו העט שלי מלא חול וכאלה! אתה חייב לי עט, נבלה בן פקועה! אבל ברצינות, זה פשוט נראה לי מוזר משהו שנפתח דיון חדש שבו אתה אומר פחות או יותר מה שאמרתי לפני שבוע. ההחמצת את שלי בלי משום, או שמא חשת שהנושא כבר התקרר ומצריך פתיל חדש (במקום שרשור הודעת "גם אני ראיתי את זה ואני מסכים עם סקאם, הצודק באדם" בהמשך לזו שלי)? באמת, אני לא שואל במרירות. אני לא כועס, אני לא מתלונן. אני סתם במצברוח להיות קרצייה.

הנה הסקופ

אני זוכר שמישהו כתב פה על הסדרה, רק לא זכרתי מי. בזמנו של הת'רד לא צפיתי עוד בסדרה ככה שלא יכולתי להגיב באופן רשמי. עכשיו ראיתי את הסידרה והגבתי. במקום לצוד את הת'רד המקורי פשוט התחלתי ת'רד חדש. העובדה ששנינו מסכימים על הסדרה לא כל כך מפתיעה משום שהרבה אנשים חושבים ככה. יש פורום קומיקס אמריקאי שאני מבקר בו וגם שם נשמעו תלונות דומות. תהיה שמח כי אתה שייך לקבוצה גדולה של הוגי דעות דגולים.

emalka

New member
אני דווקא חושב שהיא אחלה

לדעתי הסידרה היא דיי אחלה היא אומנם לא ממציאה את הגלגל ולבטח יש הרבה מה לשפר בה אבל עדיין כסידרת אנימציה היא דיי עוברת בסבבה. יצא לי לראות את מספר הפרקים הראשונים וכמו בכל סדרות אנימציה התלת ממדיות יש לה את הבעיות שלה בעיקר בחוסר טכנוליגה לגרום לתנועות להיות ממש חלקות אבל יש קטעים (בעיקר של ספיידר מן שזה ממש עובד ובסבבה) בעיקר לעובדה שהם לא מחליפים בגדים שראיתי שמישהו רשם איפה שהוא ובכן ברוב סדרות האנימציה זה ככה. שיעלו ויצליחו וירבו סדרות הקומיקס כי אין דבר כזה מספיק קומיקס בשבילי

תמנון ../images/Emo110.gif

כי אני חושב שתמנונים הם יצורים נורא חכמים ככה שזה מתאים לנקודה שלי.

למעלה