סדרת המשך לספרי הרואים מרחוק של רובין הוב. יש למה לחכות הראשון כבר יצא.
R restored New member 28/8/14 #1 סדרת המשך לספרי הרואים מרחוק של רובין הוב. יש למה לחכות הראשון כבר יצא.
A avivs New member 29/8/14 #2 באמאזון הביקורות מעולות. אני אתחיל אותו בקרוב, אבל לא מצפה ליפול מהרגליים. הכתיבה של הוב נהפכה למעייפת ונמרחת בשנים האחרונות.
באמאזון הביקורות מעולות. אני אתחיל אותו בקרוב, אבל לא מצפה ליפול מהרגליים. הכתיבה של הוב נהפכה למעייפת ונמרחת בשנים האחרונות.
R restored New member 29/8/14 #3 חזרה לגיבור הראשי הסדרה לוקה במעט סתירות עםהספרים, אבל בסה"כ, הספרים של הרואים לרחוק הם מעולים.
R Ridds New member 18/9/14 #4 ספר מצויין - אבל... אבל לא חף מהבעיות הרגילות והצפויות של הוב. מאוד נהניתי ממנו, אבל כנראה בעיקר בגלל שהתגעגעתי כל כך. הייתי מסכמת אותו באקספוזיציה של הטרילוגיה הנוכחית וזה מן הסתם לא ספר עבור מישהו שלא קרא את הטרילוגיות הקודמות.
ספר מצויין - אבל... אבל לא חף מהבעיות הרגילות והצפויות של הוב. מאוד נהניתי ממנו, אבל כנראה בעיקר בגלל שהתגעגעתי כל כך. הייתי מסכמת אותו באקספוזיציה של הטרילוגיה הנוכחית וזה מן הסתם לא ספר עבור מישהו שלא קרא את הטרילוגיות הקודמות.
B bad cover version New member 18/9/14 #5 קראתי שני שלישים ראשונים קצב איטי מאפשר לך להתחבר לדמות החדשה נגמר בקליף האנגר מהגהינום בדיעבד הייתי צריכה לחכות שכל הטרילוגיה תצא לפני התחלת קריאה
קראתי שני שלישים ראשונים קצב איטי מאפשר לך להתחבר לדמות החדשה נגמר בקליף האנגר מהגהינום בדיעבד הייתי צריכה לחכות שכל הטרילוגיה תצא לפני התחלת קריאה