סדרת הספרים

סדרת הספרים

אני ממש רוצה לקרוא את הספרים ואני לא מצליחה להשיג אותם מישהו יודע אם בצומת ספרים\סטימצקי מוכרים את הספרים בעברית או באנגלית?

אני קניתי בצומת ספרים, באנגלית.

לרוב יש צורך להזמין, אבל לא משלמים על ההזמנה.

הספר ממש לא דק. ../images/Emo9.gif

הספר הראשון כולל בתוכו את שתי העונות הראשונות כאילו. כלומר יש חלק א' + חלק ב'. יש 492 עמודים והוא עלה לי 59 ש"ח (על פי המדבקה מאחורה). חשוב לציין, שהספר לא תורגם לעברית, אז אין טעם לחפש אותו בעברית ולכן גם קניתי אותו באנגלית.

לא קראתי../images/Emo58.gif

רק ראיתי אותו.... ופתחתי בהתחלה.. ואני לא בטוחה אבל ניראה לי שהפכו את אלנה לערפד

../images/Emo58.gif

נשמע הגיוני, אם היא רוצה להשאר עם סטפן היא חייבת להפוך לערפדית. כלומר, מתישהו היא תמות....
אגב, את יודעת כמה ספרים יש?

../images/Emo58.gifספר השלישי-הזעם

הוא די מעניין, מספרים שם על איך דיימון וסטפן הפכו לערפדים, יש מאבק בין דיימון לסטפן על אלנה... וקתרין גם היא בעלילה. כמובן שהכל שונה לגמרי מהסדרה וגם האופי של הדמיות שונה,זה כאילו לקרוא סדרה אחרת לגמרי. די נחמד. (טוב, דיימון הוא דיימון...אפילו בגרסה הספרותית הוא מקסים)

yt2104

New member
בטוח שתהיה CW ידועה בהארכת סדרות....

על טבעי- 6 סמולוויל 10 !!!!!!!!!!!!! ONE TREE HILL- 8 וזה לא הסוף וכדו' אז סביר להניח שנהנה מההם עוד הרבה הרבה הררבה זמן. ולי אין שום בעיה עם זה . :)

אם כבר הספרים.... איך הם?

אני ממש נהנית מהסדרה, ושמעתי שהספרים טובים, אבל מאוד שונים מהסדרה... אני חוששת שזה יהרוס לי את הכיף. מה גם שבעקבות האובססיה שלי לספרי דמדומים, אני חוששת ששופ ספר אחר לא יעמוד בסטנדרטים של הסאגה
אבל בכל מקרה, אשמח לקבל המלצה\ אי המלצה ממי שקראו

אני יודעת שאפשר להוריד אותם

מהאינטרנט... :) (אם את רוצה קישור לאתר בכיף, ויש שם גם 3 סיפורים קצרים שנכתבו על הדמויות המשניות)

למעלה