סדרת הראיונות שלי~

DeathD

New member
סדרת הראיונות שלי~

בעודי מנסה לחפור בחול של חופי הצפון, מצאתי את טריירמון, הדיג'ימון הקטן והעדין של הנרי, מכה איזו מדוזה. "שלום טריירמון!" "שלום.." "איך הארץ?" "מדהימה...חוץ מהמדוזה הדפוקה הזאת..." "מה היא עשתה?" "היא צרבה לי את האוזן הקטנה והיפה שלי!!" "וזאת סיבה להרביץ לה?" "כן!" "אבל חשבתי שאתה נגד אלימות, אתה נראה תמיד שמח ואדיב..." "אני נראה, אבל אף-פעם לא סבלתי מדוזמונים..." "אוקי...נו אז איך אתה מבלה כאן בישראל?" "אתה יודע...קצת ים, קצת חול, קצת בטן-גב, קצת מכות עם עארסיזם, קצת קרטיבים, קצת גלים...נהנים" "בקיצור, אתה רק בים?" "נו, בטח. איפה תמצא ים שקט...טוב הוא בכלל לא שקט, אין תרבות...אבל זה לא כמו בחופי הים הדיגיטלי עם גילמון הההיפר-אקטיבי ובחופי הים היפנים עם סויצ'ון הקרציה הזאת..." "עד מתי תישאר כאן?" "לא יודע, יש לי גם להתנחל קצת בפורום הדיגיטלי השולט(טטט!!!) של דיג'ימון בקהילותפוז...המ(א)גניבים כלכך רוצים שאני אבוא...אני מניח שעד שהחגיגות יסתיימו. אני אצטרך לתפוס לי איזו דיג'ימנית למסיבות..." "רגע, אבל מה עם לופמון?" ""אה, זאתי..." "היא יודעת שאתה כאן בכלל?" "בוודאי שהיא יודעת...היא גם נמצאת שם" "אהה באמת? איפה?" "הקצה השני של חוף הים, מנקה את כל הליכלוך הישראלי...פוסטמה..." "חח אוקי, טוב טריירמון, נראה אותך במסיבות?" "ב(א)רור" "רק תיזהר מהשמש, שלא תצא כושי כמו לופמון..." עד כאן הריאיון עם טריירמון, ובפעם הבאה נביא לכם ריאיון עם Vמון D:

DeathD

New member
הריאיון עם ריקה~

בעודי מחפש חליפה לדיג'י-נשף בדיג'י-פורום (אגב זה רעיון לעשות נשף וירטואלי ;^_^), מחפש מוכרת מצאתי את ריקה צועקת על איזו מוכרת. "ר...רי...ריקה?" "דה, מה אתה רוצה?" "את גם הגעת לארץ?" "אימא שלי הכריחה אותי, לא מספיק שישבתי אין-סוף שעות על המטוס הישיר מיפן לכאן, היא גם מכריחה אותי לקנות שמלה! למה אתה שואל?" "אני מחפש גם בגדים לדיג'י-נשף, ובדרך אני מחפש גם את כל הטיימרס לסדרת הריאיונות שלי" "אהה אתה גם מהפורום...תגיד, יש פה חנויות קלפים?" "חנויות רק לקלפים? לא נדמה לי שיש כזאת חנות בארץ...אבל תוכלי למצוא קלפים בחנויות משחקים" "איפה יש קלפי טיימרס, אני רוצה לראות את הפוזה שיצאה לי. באחת התמונות טאקאטו פשוט זינק עלי ויצאתי פוזלת, אני אקנה את כל החבילות קלפים שיש בארץ הזאת וישמיד כל עותק של התמונה הזאת!!" "חח אוקי, אז מי הבן זוג שלך? הירוקאזו? קנטה? טאקאטו?" "ממש לא, הילדותיים האלה. אני גם לא מתכוונת לחפש לי בן זוג." "אפילו לא הנרי?" "היבש הזה? כן גם אני יבשה אבל לא כמו במבה שוש בימי-הולדת...תראה, הנה הגעתי לכאן והנה אני כאן בת"א מחפשת לי...שמלה" "טומבוי רצינית את, הא?" "לא, אני פשוט שונאת שמלות. רק ג'ינס. הגבול האדום זה סקיני גיזרה נמוכה, אבל אז אני נראית כמו פרחה" "בכל זאת, זה נשף, נהוג ללבוש שמלות וטוקסידו" "יש לי עוד 20 שנה להתחתן...אם בכלל..." "מה עם רנאמון?" "מטיילת, אנאערף. עושה לה חיים. הלוואי ולי לא היו אימהות שדוחפות לי רק איפור ושמלות וכל מיני דברים 'מאמיים' שכאלה..." "אבל לא השלמת עם זה שאת יפה והסכמת להצטלם לשערים בעיתונים?" "הצטלמתי, אבל לא בשמלות" "בטח שכן" *שולף תמונה* "הנה" "שמע-ישראל!! עירומה אבוא לנשף הזה כדי לכפר על החרפה והבושה!" (למי שלא ממש הבין, 'שמע ישראל' זה יהודה סעדו בגמרכוכבנולד3, 'עירום באתי' זה האלבום שהוא הוציא ;;^_^) "הגזמת, היית בת 14 בערך" "אם זה אחרי שקיבלתי וסת אז זה עדכני לגבי החיים שלי עכשיו עד גיל 40! טוב אני חייבת לזוז..." "ביי, נדבר!" "ביי" והיא רצה לה, לא יודע לאן, מקווה שנראה אותה בדיג'י-נשף, ולא עירומה. עד כאן הריאיון השני שלי, והלא יוצלח כמו הקודם... (נ.ב. אז מה דעתכם על הדיג'י-נשף וירטואלי? כל אחד/אחת יכול/ה לבחור לו/לה דיג'ימון/ית או דיג'יגורל/ית כבן/בת זוג ולקבוע תאריך ושעה שיהיו נוחים לכל חברי הפורום שירצו לחגוג)

chi12

New member
חמוד

אני בעד הדיגי נשף, אז מה לבחור לעצמי בן זוג (או בת זוג?)?

למעלה