כמובן; סידרה נבדלת. אבל לא פחות מרתקת
אגב כל החומרים האלה יושבים להם במחסני החינוכית ברמת אביב (היכן שנמצאים גם הרבה דברים אחרים - חביתוש למשל; או הכובע של פיסטוק, שניתן לספי ריבלין בביקור שם לפני כמה שנים. מקוה שמשפחתו עוד שומרת עליו).

מצער שלא נעשה איתם משהו - כ"כ הרבה חומרים טובים, שמילאו מאות שעות שידור בכל שנה. פה ושם הם מחזירים את 'אני קלאודיוס' לערוץ 23 (בלי להודיע, כמובן), וזה עצוב לא פחות, כי יש עוד סדרות טובות חוץ ממנה. חלקן אפילו לא יצאו על דיסקים רשמיים.

מניח שם יטענו שאין זכויות ועוד דברים. בהקשר הזה זכור לי שבאותו עיתון שהזכרתי, הועלתה ב-2001 שאלה של קורא (במדור שאלות ותשובות) מדוע הם לא משדרים את 'היה היה' הידועה.
נציג מהחינוכית טען אז שאין זכויות. כמעט שבועיים לאחר מכן (אולי פחות), הסידרה שודרה מחדש... (הקלטתי; היום כמובן יש ביוטיוב וב-DVD רשמיים). אפילו את 'איים אבודים' יש להם, גם אם באיכות שחוקה מאוד - זכור לי שהוצגה כאופציה לבחירה באחת מתוכניות 'רואים שש שש' בסוף השמונים/תחילת התשעים.

מצער שאין שם הבנה. לכן אני תמיד אומר: קובלנץ - חזור להשמיע את TIME של אלן פארסונס פרוג'קט. בזה אתה טוב. לנהל את החינוכית - לא.