סדרת מדע בדיוני,

DarlingAdam

New member
סדרת מדע בדיוני,

ילד מתבגר שכתינוק הזריקו לו וירוס קטלני שהטריגר שלו הוא טסטוסטרון - כלומר, הוירוס יתעורר בגיל ההתבגרות. חלילה שמישהו יחשוב על לתת לילד חוסמי טסטוסטרון - הפיתרון הרראשון היה להרוג ולשרוף את גופתו, והשני היה הקפאה קריוגנית לזמן בלתי מוגבל. מה קרה לסדרה הזו? הייתה טובה פעם. חוסמי ט', אנשים, זה לא קשה! זה אולי ידפוק את תהליך ההתבגרות, אבל לפחות הילד יחיה וכך גם המיליונים שאמורים היו למות איתו - למה אף אחד לא חושב על אופציות ריאליסטיות כשהוא כותב תסריט?! *PHEW*

mohini

New member
על איזה סדרה מדובר?

בתור חובבת מד"ב איזו סדרה זו בדיוק

DarlingAdam

New member
האיש הבלתי נראה,

ערוץ AXN, ועד אתמול סדרה מצוינת. חובבת מד"ב? שלום לך :) אם יותר לחטט, איזה סדרות\ספרים\סרטים את אוהבת?

mohini

New member
דירוג

סרטים:טרלוגית שר הטבעות,2 טרלוגיות מלחמת הכוכבים, האלמנט החמישי, סאגת הנוסע השמיני,מלחמת העולמות (ספילברג). ספרים:טרי פארצט (עולםהדיסק),טרי ברוקס(שאנארה+טרלוגית המילה),וכל מה שיצא ממרגרט וויס וטרייסי היקמן, רוברט גורדון וטולקיין וסלבטור סדרות:מסע בין כוכבים,קצת מסטרגייט,באפי+אנגל ומחכה לפיירפליי

DarlingAdam

New member
יש לי פיירפליי

ועוד לא ראיתי. אני בנאדם איום ונורא. אשמתי, בגדתי, חטאתי. :( ....היי. רומח הדרקון. בדיוק ביליתי חצי יום בלראות וידים של באפיוורס.

mohini

New member
גם לי יש את פיירפליי

אבל אני מחכה לסרט סריניטי שישלים את התמונה הוא אמור לצאת אוטוטו

DarlingAdam

New member
פעם אחרונה שהסתכלתי,

זה נדחה בחמישה חודשים וג'וס קילל רבות.

mohini

New member
קראתי כתבה היום

שקשורה לזה בצורה עקיפה מסתבר שגו`ס יביים את אשת חייל מחדש ושסריניטי צריך צריך לצאת בקרוב

mohini

New member
הבעיה היא שאני בפורום בפלאפון

אבל אני אתן לך את כתובת האתר WWW.SCIFI.COM/SCIFIWIRE אם טעיתי עם הקישור תיידע אותי ואני אשיג מחשב ואתן לך את הקישור המלא

למעלה