סדרת מיתולוגיה בהוצאת ש. פרידמן

סדרת מיתולוגיה בהוצאת ש. פרידמן

שלום לכולם, רציתי לברר מספר פרטים על סדרה זו שנראית מעניינת מאד למרות גילי המופלג(32) 1: כמה כרכים יצאו ומה שמותיהם? 2: האם ניתן להשיגם עדיין? 3: האם ניתן לקרוא אותם גם בגיל מבוגר? מאד נהניתי מקריאת גרסתו של נתנאל הות'ורן באנגלית, מגרסתו של צ'ארלס קינגסלי שהתפרסם כמחבר"ילדי המים" וכמובן מתומס בולפינץ' הנפלא,אז מה התרשמותכם?

Y. Welis

New member
הם אכן מוצלחים - כמה מהם כוללים חומרים

שלא הופיעו בשום ספר רשמי יותר (או ייעודי, כמו סידרת המיתולוגיות של 'מפה') שמוכר לי בעברית. אני מאמין שהם עדיין קריאים ומעניינים - רק די קצרים, לרוע המזל (הרבה מקום מיועד לאיורים ולא לטקסט) אבל שווה לבדוק אותם. לא ראיתי שהם נמכרים, אבל מצאתי כמה בקומת הילדים בספריה העירונית שלידי (יחד עם עוד כמה ספרי ילדים קלאסיים ונדירים למדי). בין הכרכים - # הוויקינגים - מיתוסים ואגדות עמים / ז'יל ראגש # האינקה - מיתוסים ואגדות עמים / ז'יל ראגש # מצרים העתיקה - מיתוסים ואגדות עמים / ז'יל ראגש # הדרקונים - מיתוסים ואגדות עמים / ג'יל רגאש # החיות המופלאות - מיתוסים ואגדות עמים / ז'יל ראגש # יוון העתיקה - מיתוסים ואגדות עמים / ז'יל ראגש # הגאלים - מיתוסים ואגדות עמים / ז'יל ראגש ספרים נוספים, אולי מהסידרה הזו: # מצרים העתיקה: מיתוסים ואגדות עמים / אלן קסנל # המיתולוגיה ההודית - אלים, גיבורים ושדים / דב פדן

תודה רבה אני זוכר נוספים

הדובים ארצות המסתורין לעבר אמריקה ישויות מופלאות אולי גם היה הקלטים וספר על אבירים כמה חבל שהפסיקו את ההדפסה

למעלה