סדרת משחקים חיים בירושלים - קריאה ל

Unrealtanas

New member
סדרת משחקים חיים בירושלים - קריאה ל

בחודשים הקרובים תתקיים סדרת משחקים דמויית הסאגה. אנחנו צריכים מנהיגים לקבוצת האלפים הבהירים, ויזמי קבוצות חדשות. נא לפנות אלי באייסיקיו 107808955 פורום המשחקים: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=1889

Unrealtanas

New member
LOL. זה מה שאנחנו יודעים :)

:) _______________ חגי אלקיים, קפטן הפלוגה האפלה. פלפון 052874449 ICQ 107808955

evil me

New member
בלי לבטל יוזמה מבורכת

הסאגה היא חתיכת הפקה שגם לאחווה קשה להתמודד איתה. כרגע יש המון מקום בסאגה לשחקנים ולקבוצות אולי כדאי שתצטרפו לסאגה, תטעמו, תראו. בינתיים תריצו ארים חד-פעמיים ותלמדו את העבודה. האחוה תשמח לעזור בכל מה שתרצו. שגיא.

Unrealtanas

New member
הסבר על למה אנחנו עושים ומה התכנית.

בעצם, אלה משחקים שמחקים את הסאגה בצורה מיניאטורית :) אנחנו לא נכין כסף, לא נעשה ממש אתר, ולא נהיה מקצועיים כמו האחווה. פשוט, במקום לעשות ארים חד פעמיים שונים, החלטנו לעשות ארים מתמשכים כדי לקבל מערכת חוקים קבועים ומשחק דמות עמוק יותר (עקב שיחוק של אותה דמות בכמה משחקים). אנחנו עושים את המשחקים האלו במקום הסאגה כדי לתת תשובה ירושלמית לסאגה. הקהל הירושלמי הוא קהל שקשה לו בד"כ לצאת מהעיר, ומשחקים בעיר הם דבר שכל ירושלמי אוהב. יהיה לנו משחק כל חודשיים, וכל שבועיים או משהו כזה מפגשים בשבת ביער ירושלים ליד המצודה שאנחנו בונים כרגע.

אלף אפל

New member
Well... A FORTRESS!!!

אם אנחנו הולכים על עניין המצודה כדאי להיפגש, אפשר באחד החופשים של אחד החגים. צריך לקבוע ולהודיע לאנשים, ונוכל להפוך את זה גם לאירוע קטן, של אירגון הלארפ הבא (על האלפים) ואולי גם זירת קרבות קטנה.. וטורניר עם פרס, ואפשר לחשוב על עוד דברים. וחוץ מזה כולם יעזרו לבנות את המצודה.

5נדב

New member
וואו, לאט לכם!

המצודה לא תיבנה ביום אחד, ועדיין לא כדאי לסמוך עליה. אני בהחלט ממליץ בחום לא לעשות סדרת משחקים אחידה. בסדרה כזו יהיה חסר גיוון שיהיה קיים בלארפים נפרדים. לאנשים ימאס, ומהר. בלארפים נפרדים לאנשים תהיה הזדמנות להיות כל דבר, ומהמבחר הזה ללמוד מה הם הכי אוהבים.

Lord Langrim

New member
נדב......

רשימת שחקנים, היסטוריה, וטיזר לעיר שלך בסאגה II ASAP!!!

evil me

New member
הגעה לסאגה והמלצות

היוזמה לקיים ארים מבורכת. אבל לסאגה אפשר להגיע! א. זה לא ממש רחוק. ב. אפשר לשכור הסעה במחיר לא גבוהה,שתביא ותחזיר אותכם. אם יש לכם מספיק שחקנים כדי להרים משחק- יש לכם מספיק אנשים להגעה. לגבי גיוון- מנסיון מי שאהב דמות שהוא שיחק במשחק אחד המשיך גם לשחק אותה אחרי כן. מערכת חוקים מתפתחת גם ללא המשכיות עלילתית. הבעיה העיקרית היא שהתכנון של העלילה והלוגיסטיקה הכרוכה בקיום קבוצות או ערים בצורה רשמית מכבידה מאוד על הארגון, ובמקום להשקיע את כל המאמץ במשחק עצמו הרבה משאבים "מבוזבזים" על המסביב.

Unrealtanas

New member
אני מנחש שנשקול מחדש, גם ככה...

היו לנו יותר מדי רעיונות. עכשיו נוכל ליישם אותם. איזה יופי... גם אלפים vs. drow. גם משחקי הכס. ועוד הרבה...

משהו אמר Drow../images/Emo35.gif

שלום כולםםםםם אני יודעת שממש נעלמתי חודש וחצי האחרונים ואני מקווה שתוך שבועיים אני סוגרת קצוות וחוזרת בFULL POWER

אנשים, Hold You´r Horses!

חכו רגע עם הארגון שם ההמון דברים בירושלים, הם נראים כאילו הם באים בבת אחת, והמון. תחליטו על פרוייקט אחד או שניים, ותנו לו את המקסימום תשומת לב שאתם יכולים.

למעלה