סדרת פריקוול!

סדרת פריקוול!

אז שמונה עונות (או שבע וחצי, או איך שלא תקראו לזה) זה עניין סופי.

אבל כצפוי, HBO לא ממהרת לשחרר את הדרקון שמטיל ביצי זהב, והדיווחים בתקשורת מדווחים על סדרת פריקוול, ועל מגעים עם ג'ורג' בנושא.

ואני ממש מקווה שזו תהיה סדרה על דאנק ואג, ולא, נניח, על המרד של רוברט. HBO גנבו את מרטין מספיק להתעסקות בסדרה, ואני רוצה שהוא יסיים את הספרים ולא יעבד להם חומרים חדשים. וכשמדובר בדאנק ואג, יש כבר חומר כתוב מן המוכן להתבסס עליו.

נ.ב.
ד&ד בטוח לא יהיו מעורבים בסדרת הפריקוול, לטוב ולרע (אני מקווה שלטוב, אבל זה תלוי במי ייבחר להחליף אותם).

colio 1

New member
זה סבבה והכל

אבל כמה חומר כבר יש עליהם בשביל סדרה שלמה ?
או שיש יותר מהאביר משבע הממלכות .

אני לא יודע כמה

אבל למיטב ידיעתי, אין עלילת משנה שיש עליה יותר חומר מאשר דאנק ואג. כלומר אם כבר הולכת להיות סדרת פריקוול והם כבר החתימו את ג'ורג', שלפחות הפגיעה בספרים תהיה מזערית.

הם יכולים ללכת לכיוון מעניין באמת

&nbsp
ולעשות סידרת אנתלוגיה בתוך העולם שכבר ביססו במשחקי הכס/שיר של אש ושל קרח.
אפשר לעשות שלכל עונה יהיה סיפור משלה. אבל יותר מעניין יהיה ללכת על משהו שיותר דומה לשרלוק.
4-6 פרקים של שעה או שעה ומעלה לעונה, וכל פרק יהיה על דמויות שונות בזמנים ומקומות שונים. זאת הדרך לשחזר בצורה הכי טובה את מה שהספרים מצליחים לעשות, לבנות עולם שהרבה חלקים זזים בו במקביל, סיפורים שכביכול לא קשורים אחד לשני ויוצרים תמונה גדולה משותפת.
&nbsp
&nbsp
במודל הזה אפשר גם לספר את הסיפורים של דאנק ואג בצורה מאוד מעניינת. למשל לתת סיפור אחד שלהם לעונה, ובין סיפור לסיפור לגלות שלשני ההרפתקנים האלה יש תפקיד הרבה יותר גדול ממה שנראה.
&nbsp
ומה שהכי טוב בסדרה כזאת זה שליוצרים יהיה חופש אמיתי. בלי לכבול את עצמם לארועים גרנדיוזים מהספרים ומההסטוריה של העולם. אפשר לעשות פרק על לוחם דות'רקי שמוגלה מהחאלסר שלו, ופרק על ילד עני במעלה מלך שבלי לדעת הוא משמש כאחת הציפורים של ואריז, ואם רוצים קצת אקשן עם דרקונים אז לסיים עונה עם פרק שמתרחש בתקופת ריקוד הדרקונים.
&nbsp
לא להיתקע עם אותה שפה קולנועית של ד&ד(אותי הם כבר משעממים), לתת לכל מיני יוצרים לשחק בעולם שמרטין יצר.
אם HBO ילכו על כזה פרויקט אז הם יחזור להיות הרשת הפורצת דרך מס' 1.
&nbsp

למעלה