סדרת תמונות לשבת ..

byrdparis

New member
סדרת תמונות לשבת ..

הינה סדרת תמונות של אחת החנויות האירופאיות המדהימות שיש לדעתי היא ממקמת בדזלרוף .. פשוט מקסים ..מבחר ענק ..החנות היא היומידור אחד ענקי והסיגרים שם הם HIGH END ברמה פנאנומנאלית . הם מטופלים ברגש ובאהבה מאין כמותה . יש שם כפי שתראו את החנות "הרגילה" שמכילה אין ספור BRANDS ..AND SIZES כמו כן סלון הסבה לעישון , ותאים (היומידורים פרטיים ללקוחות "רציניים" שמשכירים מהם או שמקבלים COMP על רכישות גדולות מאד באופן רצוף אז יאללה .. תמונה אחת שווה 1000 מילים .

מני.ת

New member
תענוג

נראה לי חוויה נפלאה לבקר בחנות הזו. יש שם גם פינת עישון? ספות ? יש חנות יפה מאד במנהטן (החנות של דווידוף ), לא ברמה של החנות שהבאת, אבל אפשר לעשן שם וזה מאד נחמד.

byrdparis

New member
כמובן מני

יש שם פינות הסבה גדולות מאד ועוד בר משקאות רציני ביותר (כמובן שמשקאות עילית) ממש צמוד לחנות החנות מתנסת ל 3 קומות כולל משרד יפה למכירה של סיגרים מיושנים ומיוחדים מאד .

מני.ת

New member
עוד לא הזדמן לי להיות בגרמניה,

אבל אזכור לשאול אותך לכתובת המדוייקת אם אזדמן לדיסלדורף. בכל אופן , כאן יש את JR שזה משהו בגודל סופר מרקט של סיגרים. סיגרים מדהימים או נפלאים במיוחד אין שם אבל האווירה מיוחדת וגם שם אפשר לשבת על כורסאות עור נאות ונעימות, לעשן ולהזמין מהבאר אוכל ומשקאות.

byrdparis

New member
הי מני

את JR אני מכיר היטב ..וגם את ספינת הדגל של דווידוף .. חוץ מאלו יש עוד המון "קטנים" ברחבי ניו יורק וכמובן ברחבי כל ארהב .. כמובן שבמיאמי (אולי בגלל הקרבה הגאוגרפית לקובה) יש טובים במיוחד שמבינים גם ..גם האווירה היא יותר קובנית .. את הרכישות המוצלחות ביותר לסיגרים בעולם יצא לי ב 3 מקומות אירופה ..(לונדון וגרמניה) במרכז אירופה ודרום קובה ניקרגוואה (בעיקר בגלל עיסוקי והפגישות במפעלים ובמטעים ..(חלק מהסיגרים קיבלתי מתנה וכו ) ) ובארהב .דווקא בווגאס ..יש שם כמה חנויות שאי אפשר פשוט לבחור (דומה מאד לחנות הגמנית ששמתי תמונות מעלה) ברב החנויות הגדולות יש חדרי הסבה ובר קטן או גדול .. רב החנויות הרציניות במיוחד גם חובות בתוכם היומידורים אישיים (שוב אפשר לרואת בתמונות מעלה) בשכירות או COMP למעשנים כבדים , VIP'S וכו .. דבר מדהים לכשעצמו ..מבחינת המודעות והשירות העילאי שחנויות אלו נותנים לאוהבי התרבות .

למעלה