סדרת CELLÉGENE של קרליין
תשמעו.... אני ידועה בתור סרבנית קרמים, לא מסוגלת למרוח קרם פנים בבוקר, התחושה של זה על הפנים כל היום מעצבנת אותי....
והגיל כבר נותן את אותותיו, ואפילו כפיר כבר שאל אותי למה יש לי קמטים
אז ניסיתי את הסדרה החדשה של קרליין - סדרת CELLÉGENE, שמכילה תמצית של תאי גזע צמחיים וטבעיים, בשילוב עם ויטמינים, מרכיבי לחות יעילים ומרכיבים התומכים ברשת האלסטית (קולגן ואלסטין) של העור.
בסדרה יש 4 מוצרים: קרם עיניים, סרום, קרם יום וקרם לילה.
ואני רוצה להגיד לכם - שהתמכרתי
אני לא מרגישה את הקרם על הפנים כל היום בצורה מעצבנת - להיפך - הפנים שלי לא יבשות כמו קודם, נעימות למגע - ממש תענוג !
אמא שלי כמובן לא חסכה ממני את כל אימרות ה"אמרתי לך" - היא מנסה לשכנע אותי כבר שנים להשתמש בקרם פנים, מביאה לי כל מיני סוגים מסוגים שונים, אני תמיד מנסה יום-יומיים ומפסיקה. לא יכולה לסבול את התחושה של הקרם על הפנים.
והפעם - אני לא מוותרת על הקרם !! אם יוצא שלא שמתי קרם - זה כבר ממש מפריע לי !
פשוט תענוג
אני ממליצה בחום
המוצרים היפואלרגנים, בקרם היום יש מסנני קרינה - שזה חשוב מאוד !
והכי שווה - שעכשיו לרגל ההשקה הם נמכרים במחיר מיוחד - אז זה בכלל שווה
תשמעו.... אני ידועה בתור סרבנית קרמים, לא מסוגלת למרוח קרם פנים בבוקר, התחושה של זה על הפנים כל היום מעצבנת אותי....
והגיל כבר נותן את אותותיו, ואפילו כפיר כבר שאל אותי למה יש לי קמטים
אז ניסיתי את הסדרה החדשה של קרליין - סדרת CELLÉGENE, שמכילה תמצית של תאי גזע צמחיים וטבעיים, בשילוב עם ויטמינים, מרכיבי לחות יעילים ומרכיבים התומכים ברשת האלסטית (קולגן ואלסטין) של העור.
בסדרה יש 4 מוצרים: קרם עיניים, סרום, קרם יום וקרם לילה.
ואני רוצה להגיד לכם - שהתמכרתי
אני לא מרגישה את הקרם על הפנים כל היום בצורה מעצבנת - להיפך - הפנים שלי לא יבשות כמו קודם, נעימות למגע - ממש תענוג !
אמא שלי כמובן לא חסכה ממני את כל אימרות ה"אמרתי לך" - היא מנסה לשכנע אותי כבר שנים להשתמש בקרם פנים, מביאה לי כל מיני סוגים מסוגים שונים, אני תמיד מנסה יום-יומיים ומפסיקה. לא יכולה לסבול את התחושה של הקרם על הפנים.
והפעם - אני לא מוותרת על הקרם !! אם יוצא שלא שמתי קרם - זה כבר ממש מפריע לי !
פשוט תענוג
אני ממליצה בחום
המוצרים היפואלרגנים, בקרם היום יש מסנני קרינה - שזה חשוב מאוד !
והכי שווה - שעכשיו לרגל ההשקה הם נמכרים במחיר מיוחד - אז זה בכלל שווה