סדר באנשי קשר SGS

סדר באנשי קשר SGS

אני יודע שהנושא עלה מספר פעמים אך עדיין לא נתקלתי במדריך פשוט שיסביר מה לעשות. נמאס לי לראות כל שם 4 פעמים. אני רוצה שהכול יסונכרן מול גוגל. מעוניין לחבר את המייל של איש קשר לטלפון. יש למישהו קישור למדריך להדיוטות? צעדים פשוטים. באיזה אפליקציות, אם צריך, לעשות שימוש? כדי שבסוף יהיו לי אנשי קשר מסודרים ומגובים. אין לי בעיה למחוק את כל כרטיס ה-SIM אם אגבה את העניין במקום אחר ומאוחר יותר להעביר ידנית אנשי קשר נבחרים ל-SIM למקרה שארצה להחליף נייד וכדומה. עצות?

Shpritz

New member
מצטרף לשאלה

אני כבר לא זוכר אם סידרתי את הבעיה לפני עידכון הרום האחרון שעשיתי, אבל כרגע מופיע לי כל שם פעמיים.. המספרים בעצם מופרדים ברובם, אם בנוקיה שלי שמרתי את ג'ון דו עם מספר בבית ומספר נייד, הגלאקסי שלי לקח והפריד את שני המספרים עם אותו שם.. מצד שני, יש מספרים שהם סתם כפולים. מוזר. אגב, ראוי לציין, אם אני לוקח את הסים ומעביר לנוקיה - הכל תקין.

shlox

New member
לא מסובך מדי

ראשית, אין סיבה לראות שמות כפולים. אפשר לבחור בהגדרות מאילו חשבונות להציג אנשי קשר, ואם תבחר רק בחשבון אחד, לא תראה יותר כפולות. לשאלתך - תוכל לעשות Export לכל אנשי הקשר שלך לכרטיס הזיכרון בקובץ מיוחד, לייבא אותו ל-Gmail ושם, במחשב, לערוך את כל אנשי הקשר כרצונך, ולמחוק את כל המיותרים מהמכשיר.

ביצעתי

ייבאתי את הקובץ לג'ימייל ומחקתי את כל אנשי הקשר. השאלה איך אני דואג שכל המחיקות יראו גם במכשיר ולא להיפך - ז"א שאחרי שמחקתי את כל המיותרים בג'ימייל איך הם לא יופיעו לי חזרה אחרי סנכרון? כמו-כן, יש דרך לחבר את המייל ומספרי הטלפון של אנשי קשר?

orliraz

New member
2 דרכים דרך ג'ימייל

1. להכנס לג'ימייל שלך 2. לעבור לאנשי הקשר 3. מכאן יש 2 אפשרויות 3.1 - לעשות More actions- find duplictes and merge 3.2 - למצוא 2 אנשי קשר או יותר שרוצה לצרף, לסמן עליהם "וי" ואז יהיה לך לעשות merge דרך More actions.

אחלה. וכשסיימתי...

איך אני דואג שמה שמופיע באנשי הקשר בג'ימייל יופיע גם בנייד ולא להיפך? בפעם הראשונה שמחקתי שמות מיותרים בג'ימייל וסנכרנתי מול הנייד, כל שמות חזרו מהנייד לג'ימייל.

orliraz

New member
זו שאלה טובה

אני הייתי עושה את זה בסדר הבא 1. מבטל את הסינכרון מול הטלפון 2. מוחק את כ-ל אנשי הקשר מהנייד 3. מפעיל את הסינכרון שוב אחרי שווידאת שהכל נמחק 4. מחכה כמה דקות שהכל יחזור ואמור להיות בסדר. ככה סידרתי לאבא ולאמא אחרי שהיו כפילויות.

אחלה. בוצע. עכשיו עוד שאלות

ברשותך. אחרי שחיברתי כפילויות, אני רואה שמספר הטלפון מופיע אצל חלק מאנשי הקשר פעמיים. פעם אחת ספרות בלבד ופעם אחרת ספרות עם מקפים (-) ביניהם. יש לך סיבה מדוע זה קורה? האם גוגל מעדיף מספרים בתצורה של XXX-XXX-XXX? דבר נוסף. כעת גם ה-SIM ריק לגמרי. מכיר אפליקציה להעברה של אנשי קשר ספציפים? החינמיות שראיתי מעבירות את כולם אך ה-SIM לא מספיק גדול, כך שאני מעדיף שיהיו לי עליו מספרים שחשובים לי במיוחד. ובכל מקרה, תודה רבה. אחרי לא מעט זמן עם המכשיר, סופכלסוף אני זוכה לסנכרון מול ג'ימייל. תענוג!

orliraz

New member
תשובות

בקשר לשאלה הראשונה אין לי שמץ. שווה לבדוק האם מהטלפון אתה יכול לחייג לשניהם פשוט בלחיצה. אם כן פשוט תשאיר סגנון אחד. אצלי זה בלי המקפים. בנוגע לאפליקציה, גם פה אין לי שמץ. לא מוצא סיבה להשאיר בסים מידע. שהכל יהיה בענן (אצל גוגל בעניין הזה) ככה לא משנה איפה אני בעולם, איזה מכשיר, איזו חברה ואם יש סים או אין אני פשוט מכניס את פרטי הג'ימייל ומסנכרן. תחשוב על מצב דמיוני שיש לך אייפד נניח ללא סים ומסנכרן אנשי-קשר ואז מתקין what'sapp ופשוט שולח לכולם הודעות. אם היו לך רק בסים היית בבעיה :)

העניין הוא מה אני עושה במכשיר שלא אנדרואיד

ואני מעביר את הסים? ככה אני יודע שיש על הסין את אנשי הקשר החשובים ופשוט יכול להשתמש בכל מכשיר.

orliraz

New member
ברוב המכשירים בשנתיים שלוש האחרונות

יש WIFI אם לא דור שלוש ואז פשוט מסנכרנים מול גוגל. גם בנוקיות כמו N95 יש אפשרות של סינכרון.

עקרונית - E71.

אבל עדיין מעדיף שמשהו יישאר על הסים, just in case. ושוב, תודה על התשובות והעזרה.

orliraz

New member
גם ל E71 יש אפשרות סינכרון

פה דרך גוגל משהו כללי http://www.google.co.uk/search?aq=0...&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&fp=fdbf68d2413ead76 פה משהו קצת יותר עם בשר http://www.vasanth.in/2009/02/18/sync-contacts-and-calendar-between-nokia-e71-and-google/ לא נתקלתי בהרבה מכשירים מהשנתיים-שלוש האחרונות שלא נותנים אפשרות סינכרון מול גוגל. בנוגע לסים, אישית כבר 3 שנים אין לי עליו מידע. יותר נוח. כשעברתי לדרויד מהאייפון זה היה נוח. מעבר בין חברות סלולאר ובכלל המידע אצל גוגל וזמין מכל מקום וגם אצלי מגובה בקובץ פעם בחודש עדיף על חתיכת פלסטיק קטנה שאם נגנבת אז הלך :) צריך להתרגל, לאהוב, לקבל את רעיון הענן ולהנות ממנו :)

למעלה