סדר בבלאגן...

lala182

New member
סדר בבלאגן...

טוב בננות ובננים (ראיתי שהצטרפו חדשים....) בשביל שיהיה פה קצת סדר עם התמונות (לכל מי שלא היה פה יומיים שלוש כמוני קצת קשה להתעדכן...) תפרסמו עוד פעם ותשרשרו... ביי דה ווי...- בת אל לא יודעת אם יפה אבל את כוסית וסקסית לאללההההה סיון את מזה נראית מתוקה לא דימינתי אותך ככה... תרגישי טוב ובהצלחה עם הארון... מאיה- את גם כן מתוקה (ואני בדיוק איתך באייסיקיו עכשיו אז אני יגיד לך גם שם...) ושני הבננים החדשים - ברוך הבא אני לה-לה ואתם גם כן נראים טוב... יום טוב לכן ולכם (אני מקווה שגם לי ואני יפסיק כבר לריב עם פשושון כל הזמן) שלכן לה-לה

lala182

New member
אוי שכחתי להגיב על מעייני

מעיני- את פשוט מהממת באמת...!!!!!

No Doubt

New member
תודה חמודה!!!

בקשר לארון, זה חסר סיכוי, הוא כ"כ מכוער!!!! ובקשר שלא דמיינת אותי ככה: היה לי פעם שיער ארוך, הקצר פשוט יותר מתאים

maayani

New member
היי לה-לה....תודה על המחמאה....../images/Emo23.gif

לא עקבתי אחרי ההודעות שהשארת כאן אז אולי תספרי לי קצת על ה"פשושון" שלך..?

lala182

New member
לא נכון חומד אתה נראה טוב רק חבל

שהתמונה מזה מטושטשת....

No Doubt

New member
חחחח....תומר, תבטיח לא להעלב

אתה מזה דומה לידיד הומו שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוווווו....אתה ממש ממש ממש דומה לו

אני דומה לידיד הומו שלך?../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

טוב לדעת... בכל מקרה אני יקח את זה כמחמאה אחרת אלטרנטיבה זה עלבון

פחחחחח ../images/Emo6.gif

בדיחה טובה
חוץ מזה הדרך היחידה להפגש איתי זה רק דרך הפגישות.... שלנו אבל זה כבר סוד כמוס...

lala182

New member
תומר אתה מזה מוכר לי

לא יודעת למה... וגם לא יודעת מאיפה.... ביי דה ווי יש לך שם יפה גם לאחי הקטן קוראים ככה ואני בחרתי לו את השם...

באמת? מוזר... ../images/Emo2.gif מזכיר לך מישהו?

אולי ראית אותי פעם בICQ אם התמונות הישנות שלי... יכול להיות... בכל מקרה נכון תומר זה שם יפה? אבא שלי בחר תשם כי הוא רצה שאני יהיה גבוה כעץ תמר אבל בסוף יצא שהגובה שלי זה רק מטר 80 אבל הזרנוק שלי יצא גבוה...
פחחחחחחחחחחח
סתם צוחק

lala182

New member
חחח.... תומר

לדעת 180 זה מספיק לאללה במיוחד אם יש לך חברה נמוכה ואז אתה מקבל עקמת... בכל מקרה תומר זה אחד השמות שאני הכי אוהבת.... וכמו שאמרתי אני בחרתי אותו לאחי כי איכשהוא זה מתקשר לשם שלי... (שהוא חסוי לבינתים למרות שלפי מה שאמרתי לא קשה כל כך לנחש אותו... חפיף..) טוב תומר וכולם... תומר אחר (אחי) מבקש ת´מחשב ואני נאלצת לפרוש להיום בה ביי לכן ולכם לה-לה

אם השם שלך כמו שאני חושב

אז אנחנו מתאימיםן כי אמרו לי שיש שם אחד של בת שיתאים לי זתא אומרת כאילו בת אם שם כמו שלך

liran b

New member
הרשו לי להכנס לשיחה............

בתור אחד שהוא טיפה יותר גבוה מתומי.. :) רק ב16 סנטימטרים........... כלומר 1.96..... החברה שלי חייבת להיות מעל 1.65! אם אפשר שתיהיה לי אישה שהיא מעל 1.75.. הכי טוב! אני רוצה בן שהוא יהיה 2.10 והיה שחקן כדורסל :) ..........

No Doubt

New member
לירן.....

בתור מישהי שהגובה שלה-174 אני אומרת לשאר הבנות, זה ממש ממש ממש לא כיף להיות בגובה הזה, עוד לא היה לי חבר אחד שהיה יותר גבוה ממני!!! זה נוראי....אני הייתי רוצה להיות לפחות 165-170 אבל לא, הייתי חייבת להיות 174, אל תרצו להיות גבוהות, זה לא משתלם!!!!

וואי../images/Emo70.gif לא תאמיני אבל- ../images/Emo112.gif

את נראת בדיוק כמו בחורה שאני מכירה (ענבל) שאמרה לי בדיוק את מה שאמרת כרגע ל... לירן
מאי.

Black Cat15

New member
אני אהיה גבוהה גם בלי רצון

יש לי משפחה של גבוהים. אמא שלי 1.70 אחותי הגדולה 1.72 אחי 1.95 אבא שלי 1.89 סבא שלי 1.82 אז גם לי יש סיכוי להיות 1.70 ואולי יותר... כרגע אני 1.66.

למעלה