סדר בבקשה !!!!

tthanitt

New member
סדר בבקשה !!!!

יש פה כל כך הרבה שמות חדשים אני כבר לא עוקבת מי פה ? ולאן רוצה/מתכנן לטוס ?? אני אתחיל ..

tthanitt

New member
חני31 ת"א נכון לעכשיו להופעות בלונדון :)

מה שאני כן בטוחה שאני הולכת על כרטיסי עמידה בלבד !!!

אוי תבורכי! מוריה 29 (מעריצה../images/Emo6.gif)

לונדון על הכוונת! ואני מחפשת רק כרטיסי עמידה לא רוצה משהו אחר

yaelle25

New member
יעל, להופעה באמסטרדם

סוחבת איתי את הבעל שלא מאמין שהוא יאלץ לעבור את ה"חוויה" הזו, אז מאשרת לו חד פעמי להגיע מסטול :)

tthanitt

New member
הווו יש מוטיב של בעלים לאמסטרדם ..

גם בעלי רוצה .. וישנה עוד חברה שבעלה רוצה ... אבל אני יותר נוטה ללונדון ... נכון לעכשיו

yaelle25

New member
מעניין אותי לדעת למה כולן רוצות דווקא ללונדון

זה בגלל האצטדיון עצמו, התאריך או שפשוט אתן אוהבות כל כך את לונדון? אני אישית כבר הייתי 3 פעמים, ודי מיציתי, ובעלי ממש לא בעניין של קניות ומוזיאונים ככה שנראה לי יהיה קצת סיוטי איתו שם, מספיק תיזזתי אותו חודש בחנויות בניו יורק...

tthanitt

New member
בגלל חופשים מהעבודה רובן מעדיפות את

יולי ואת לונדון בגלל הוזלת עלויות למס' הופעות והכרת המקום ... תקנו אותי אם אני טועה ??

tthanitt

New member
אההה ומנסיון של בעל וחברות

הבעל בא שומר עוזר וכו .. אבל עם חברות אפשר להתפרע ולהכנס ממש למופע בקיצר יותר כייף לראות הופעה עם חברות /מעריצות בגלל זה אני גם בדילמה מה לעשות ???

MissPop

New member
מבחינתי

פשוט כי מדובר בהופעה אחרונה + כי אין על לונדון... כל עיר אחרת לא משתווה להתרגשות להגיע ללונדון.

י ע ל י ש

New member
חחח בדיוק כמוני

הבעל בכלל לא בראש של טייק ד'את אבל אם זה לאמסטרדם הוא מוכן
הבעיה שאמסטרדם יוצא ביום שני וזה בעייתי מבחינת עבודה וכאלה אז אני עוד לא סגורה.. וגם אני יעל.. בת 27

yaelle25

New member
אנחנו כבר בעניין שאם מוציאים כל כך הרבה כסף

(טיסה + הופעה + חופש מהעבודה X2) אז כבר ליסוע לשבוע ולטייל. מה גם שאנחנו מתכננים הרחבת משפחה מתישהו בקרוב, אז זו גם תהיה ההזדמנות האחרונה שלנו לפני ילדודס (זו אחת הסיבות למה חשוב לי כרטיס בישיבה, אולי אני כבר אהיה מנופחת טיפה ביולי). חוץ מזה, אם הוא שרד לשבת על כסא במשך 7 וחצי שעות (לא צוחקת) במייסיס בניו יורק שבוע לפני חג המולד בזמן שחרשתי כל פינה ופינה בחנות, הופעה של טייק דאת זה מה זה קטן עליו... מקסימום יביא איתו את הפלייסטיישן הנייד וישחק כל ההופעה. אני כבר הייתי באמסטרדם (ספטמבר 2001, הטיסה חזרה לארץ ב-12 לספטמבר הייתה, בואו נגיד - מעניינת משהו) והוא עדיין לא היה ומת להיות שם. אני רוצה לטייל קצת בצפון הולנד, אז אני מבררת כרגעי טיסות מיום שישי עד יום שישי. אם אתם מחליטים בכל זאת ללכת על זה, דברי איתי. נלך ביחד שהם יוכלו גם לסבול ביחד :) אני אגב בת 29 ובעלי בן 27.

עפטוב

New member
קודם כל תאמיני לי שהבעלים נהנים לא פחות

תראי לו את הדי וי די ותראי איך פתאום הוא ישנה את דעתו.....את הולכת בשביל המוזיקה והבנים והוא הולך בשביל האפקטים והרקדניות הכוסיות והחצי ערומות

yaelle25

New member
מה דיוידי, כל הקלטות וידיאו שלי מעלות אבק

אי שם אצל ההורים במרתף (אם לא נזרקו יחד עם שאר הקלטות ומכשירי הוידיאו ) :) ולגבי האפקטים והשואו - הסברתי לו שהוא יהנה מזה ושאין כמעט להקות שנותנות שואו כזה, ושיסתכל על זה כמו על עוד מופע מגניב בווגאס :)

מעניין אותי איך זה לראות הופעה שלהם מסטול

למרות שהיי שאנחנו נהיה בו בטח יהיה קרוב ל זה ..

למעלה