סדר בפינות/שרשורים בפורום

xXx Lilo xXx

New member
סדר בפינות/שרשורים בפורום ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אז בגלל שיש מלא אנשים חדשים בפורום
, חשבתי שיהיה נחמד לעשות סדר בפינות/שרשורים, גם כדי שהחדשים יוכלו גם לדעת מה מתהלך בפורם ועל הדרך נוסיף עוד כמה פינות ככה שלחדשים תהיה אפשרות לפתוח פינות גם
אז קודם הסדר בפינות הישנות והקבועות
שרשור חיובי אז בעקרון הפינה נפתחת כל מוצ"ש, בפינה הזאת כותבים את הדברים שצפויים לכם השבוע. (השרשור נפתח ע"י ליאת)(אני, לכול החדשים שלא מכירים. היי ^^" ) שרשור שבועי נפתח ביום שישי/ שבת. השרשור הזה מיועד לסיכום השבוע שלכם בכול התחומים (מוזיקה/אירועים שונים/וכו'). (השרשור נפתח ע"י הגר - HagarStar) התפקדות חודש השרשור נפתח כל חודש (או בראשון או בשני לחודש) בשרשור הזה אלו שבפורום כותבים מה היה להם החודש ומה יהיה. (השרשור נפתח ע"י הגר - HagarStar)(ניראה לי כי לא נפתח החודש שרשור כזה) שרשור
השרשור הזה נועד בשביל השטויות של הפורום, דיבורים שלא קשורים כ"כ ללהקה ולנושא הפורום בכלל. (ניראה לי זה נפתח פעמיים או שלוש בשבוע) (השרשור נפתח ע"י הגר - HagarStar) סיכום חודש זהו שרשור שהמנהלת שלנו שחר (FallOutGirl) פותחת בכול סיום חודש. הוא מראה את מי שכתב הכי הרבה הודעות (מציפים בקיצורXD ) ודברים שהשתנו בפורום. מסן סיכום חודשי של מה עבר על הפורום.
אז הינה הצעות לפינות/שרשורים חדשים
המשחק השבועי. אז במקום שכול חודש כשמשעמם בפורום יפתח משחק אז נעשה את זה קצת יותר מסודר. מי שיהיה אחראי על הפינה יפתח פעם בשבוע / שבועיים משחק. (זה או זה, משאלות ונקמה, מה עדיף?, מי שמעליי/מתחתי וכו וכו). שאלון השבוע מי שיהיה אחראי על הפינה יעלה פעם בשבוע / שבועיים שאלון לפורום, זה יכול להיות כל שאלון כולל פלייליסט. חדשות פראמור. אז הפינה הזאת היא למעשה פינה שתיפתח כל כמה זמן עם עדכונים (מסעירים) על הלהקה
יהיה אפשרי שמישהו ינהל את הפינה ואנשים יעזרו וישלחו לו תמונות חדשות / כתבות / הודעות על הלהקה. מנהל הפינה רשאי להחליט. שרשור
אז השרשור הזה יפתח או פעמיים בשבוע או פעם בשבוע לפי החלטת מנהל הפינה, אם הפינה תפתח פעם בשבוע אז זה יהיה "דברים חיוביים ושליליים של השבוע" ואז זה יפתח כל כמה ימים אז "דברים חיוביים ושליליים של אותו יום" - שוב הכול תלוי במנהל/ת הפינה. מי שרוצה פינה כלשהי שתשרשר להודעה הזאת את שם הפינה והיום שבה היא רוצה לפתוח אותה. אה ועוד משהו, אם למישהו/י יש הצעות לעוד פינות אז הוא כמובן יכול להציע אותן בשרשור הזה
אז שיהיה לכם סוף שבוע נהדר
ליאת

אני רוצה את שאלון השבוע! ../images/Emo141.gif

אבל זה צריך להיות כל שבוע כדי שאני אזכור.
הממ... יום שלישי זה טוב?

נסטי XD

New member
אני יכולה לפתוח את משחקי השבוע

~מקווה שפרוטקציות יעזרו~

xXx Lilo xXx

New member
קבלת! (לא קשור לפרוטקציות../images/Emo11.gif)../images/Emo29.gif

תבחרי יום ואם את עושה את זה פעם בשבוע / שבועיים

נסטי XD

New member
י' זה חשוב לא?

[אהמ כיתה י'..XD] איזה יום נוח לך? כי לי נוח כל יום, אבל אונלי פור יו, זה יהיה יום שלישי.. פעם בכמה זמן?

../images/Emo210.gif אבל יש כבר שאלון השבוע בשלישי ,

לדעתי תבחרי יום אחר כדי שלא יהיה עמוס וכדי שישאר פה מענין בכל השבוע עם הפינות מפוזרות בימים שונים

xXx Lilo xXx

New member
אחלה! ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

ועדיף פעם בשבועיים כי יש כמעט כל יום משהו
תהני

אם כבר אין את החולייה החלשה...

אפשר אותה?^^ ימי ראשון יהיה מעולה. או שישי/שבת.

xXx Lilo xXx

New member
בכיף ^^"../images/Emo29.gif

ד"א זה יהיה נחמד אם תעשי פעם על שירים ופעם על תמונות

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifסיכום ביניים|ימין../images/Emo41.gif

שאלון השבוע. יפתח ע"י שירז - MyBeautifulRescue בימי שלישי
המשחק השבועי. יפתח ע"י דנה - נסטי XD ביום רביעי (עוד לא ברור אם כל שבוע או שבועיים)(ההחלטה שלה)
יפתח ע"י ליאור - Emergency Exit (יום עוד לא סגור) החוליה החלשה. תיפתח ע"י בר - My Beautiful Lie בכול יום ראשון
אתן יכולות להתחיל השבוע כבר עם הפינות, שיהיה בהצלחה

למעלה