סדר גודל מחירים...האם זה יקר??

l i r u s h

New member
סדר גודל מחירים...האם זה יקר??

להלן סדר גודשל עלויות שסוכנת הנסיעות שלי נתנה לי: 3 לילות בבנגקוק כולל מלון 3 כוכבים, 2 ימי סיור בשוק הצף וסיור בארמון המלך- 380 דולר 3 לילות ו 4 ימי טיול מצ'אנג ראי לצ'אנג מאי כולל לינה והדרכה 450 דולר 3 טיסות פנים 260 דולר +/- הסעים מהשדה למלון ובחזרה ( לא מונית ) 15 דולר לכיוון כל המחירים הנ"ל הם לב אדםן יחיד האם זה נשמע יקר או סביר?

Ludwig

New member
הערות...

הביקור בשוק הצף המפורסם והממוסחר ב"דַמְנן-סַדוּאַק" מיותר. חבל על הזמן והכסף. אפשר לשלב ביקור בשוק הצף הקטן של טַלִינְג-צַ'אן בבנגקוק בשיט בתעלות של תוֹנְבּוּרִי, אם עושים את זה בסופשבוע (מומלץ). לבנגקוק הייתי מקדיש יותר משלושה ימים (ראי קישור), ולפי דעתי אפשר (ורצוי) לטייל בה עצמאית. לפני פחות משנה קיבלתי מסוכן טוב בצפון הצעה לטיול של 4 ימים (3 לילות) מצִ'יאַנְג-רָאי לצִ'יאַנְג-מַאי (כולל רכב פרטי, נהג, מדריך, לינה במלונות טובים מאוד, איסוף משדה-התעופה) במחיר של 880 דולר לשני אנשים. נסיעה במונית מנמל-התעופה סֻװַ'נַּפּוּם למרכז בנגקוק (לפי מונה, כולל אגרות, כביש מהיר) אמורה לעלות כ-350 בָּאט (כ-$10). לדעתי עדיף לפרסם את ההודעות שלך בפורום "המזרח-הרחוק" ולא בפורום הזה.

למעלה