סדר גודל של עלות ומה ההבדל

Section

New member
סדר גודל של עלות ומה ההבדל

היי,
אני מתעניינת באופניים חשמליים בסיסיים לנסיעה עירונית של כמעט 4 ק''מ ביום (להביא את הילדה לגן).
מה יהיה סדר גודל עלות אופניים פשוטים?
ומה ההבדל בעלות בין אופניים חשמליים לבין 'רגילים' עם מנוע? ולמה לא ללכת על אופניים רגילים 'מחוזקים' במנוע תמיד..?
תודה לעוזרים!

mudale222

New member
אופניים רגילים מתחילים מכמה מאות שקלים לאופני

מדבקה מעפנות, ממשיכות בכמה אלפי שקלים (1~4) לאופניים טובות ממוצעות וממשיכות לאופני קצה למתחרים ואנשים מקצועיים בעשרות אלפי שקלים.
חשמליים נורמליים יתחילו מלפחות 2500 שקל ומגיעות גם לכמה עשרות אלפים לאופני שטח חשמליות של קטמ וכיוצא בזה.
מי שקונה רגילות קונה בעיקר לכושר ופחות ככלי תחבורה (למרות שיש גם כאלה אבל זה יחסית מיעוט כי אפילו 5 ק"מ בקיץ זה די קשה למי שלא ממש צעיר).
חשמליים זה כלי תחבורה לכל דבר. אין כבר קשר לכושר וכו'..

Section

New member
אני שואלת רק על מה שרלוונטי לי

אני לא מחפשת אופני שטח ב-20K. אלא משהו לנסוע איתו 4 ק"מ ביום עם ילדה בת שנתיים בנוחות.
כמה אמורים לעלות אופניים חשמליחם שיאפשרו לי לעשות זאת?
וכמה יעלו לי אופניים עם מנוע? (ואיפה קונים כאלה? באותן חנויות המוכרות אופניים חשמליים?)

ובהנחנה שהם עולים בערך אותו הדבר- מה עדיף על מה ולמה?

mudale222

New member
מה הכוונה אופניים עם מנוע?

אופניים חשמליים זה אופניים עם מנוע.. מנוע חשמלי.. את מתכוונת בנזין וכאלה? תרדי מהרעיון הזה. רועש, לא אמין ולא חוקי. גם די נדיר וקשה למצוא מקומות שיטפלו בזה כשיהיה תקלות..
חשמליים בשבילך זה 2500-5000 שקל לחדש או ביד 2 אותם אופניים בכ1000 פחות בממוצע (אבל לכי תדעי מה עברו ומה מצב הסוללה\מנוע..)

למעלה