סדר הפעולות בשידרוג מכשיר

harpomarxx

New member
סדר הפעולות בשידרוג מכשיר

רכשתי TX, אותו אני מתכוון לסנכרן מול מחשב המחברת שלי. אני רוצה להעביר אליו את הנתונים אותם יש לי במחשב השולחני (מה-TE הישן שלי). מהו סדר הפעולות בהן עליי לנקוט?

harpomarxx

New member
תודה אבל...

איילת, תודה. אכן פניתי ל-pdace.com ועברתי על כל אחד ואחד מהמאמרים באתר. מאמרים מאלפים, אבל לצערי לא מצאתי תשובה לשאלתי. בכל זאת מישהו?

gadi7

New member
פשוט מאוד

אם הסינכרון של הפאלם החדש יתבצע מול מחשב אחר, ולא המחשב שאליו סינכרנת את הפאלם הישן, ואתה מעוניין אך ורק בנתונים מארבעת היישומים הגנריים של הפאלם (היומן, ספר הכתובות, המזכרים והמשימות) ולא בנתונים מתוכנות נוספות, עליך: 1.לסנכרן שוב את הפאלם הישן מול פאלם דסקטופ במחשב הישן 2.לגשת לתוכנת פאלם דסקטופ במחשב הישן ולתפריט File>Export ליצא את הנתונים לקובץ. חזור על הפעולה בנפרד לגבי היומן, ספר הכתובות, המזכרים והמשימות. 3.להתקין את תוכנת פאלם דסקטופ על המחשב החדש, מה- CD שהגיע יחד עם ה TX 4.ליבא אל הפאלם דסקטופ החדש, את הנתונים שייצאת מקודם 5.לסנכרן את ה TX אם אתה מעוניין להעביר את כל מה שיש לך בפאלם הישן , בצע את השלב הראשון ולאחריו פעל כדלקמן: 1.התקן את תוכנת פאלם דסקטופ על המחשב החדש, מה- CD שהגיע יחד עם ה TX 2.סנכרן מולה את הפאלם הישן 3.סנכרן שוב, הפעם את הTX מול המחשב החדש. בשלב זה אתה עשוי להישאל האם ליצור User חדש או לסנכרן את הנתונים של היוזר הקיים. בחר כמובן באופציה השניה. הערה: אם מותקנת אצלך כעת Document to Go או כל תוכנה אחרת לפאלם, שיש לה גם חלק דסקטופי (המותקן על ה PC), התקן אותה על מחשב המחברת לפני שאתה מסנכרן מולו את הפאלם הישן. בהצלחה, גדי

harpomarxx

New member
../images/Emo149.gif תודה רבה

תשובתך המלאה עזרה לי מאד. תודה רבה.

yaniv79

New member
אם רכשת את ה-TX בארץ יש הוראות על

תקליטור העברית. אם לא בארץ ראה כאן. תתחדש

למעלה