סדר השירים בהופעה שהיתה באירלנד

• פותח הנושא mays
  • פורסם בתאריך

mays

New member
סדר השירים בהופעה שהיתה באירלנד

לא ברור אם כל ההופעות יהיו לפי סדר השירים הזה, יכול להיות שהיא בשלב הנסיונות ורשימת השירים תשתנה מהופעה להופעה, עד שהיא תסגור את הרשימה שתהיה בסיבוב ההופעות הרשמי, אבל נכון לעכשיו, זה סדר ההופעה שהיתה באירלנד: Man, I Feel Like A Woman Up Honey, I'm Home She's Not Just A Pretty Face It Only Hurts When I'm Breathing Forever and For Always KaChing Don't Be Stupid That Don't Impress Me Much I'm Gonna Getcha Good (Introduced her band) From This Moment On No One Needs To Know Thank You Baby (For Makin' Someday Come So Soon) When You Kiss Me (which she named her favourite ballad from Up!) Juanita Who's Bed Have Your Boots Been Under? Any Man Of Mine In My Car, I'll Be The Driver (If You're Not In It For Love) I'm Outta Here! Nah Rock This Country You're Still The One

m L m

New member
../images/Emo99.gif ואוו!

איזו רשימה ארוכה..... והיא מופיעה עם NAH! איזה יופי
טוב, אני אנצל כבר את ההודעה הזאת לספר לכם מה עבר עלי בשבת! הייתי אצל בת של בת דודה של אמא שלי (ארוך, כן אני יודעת) בשולחן שבת ישבנו ודיברנו. אמרתי לאמא שלי שעכשיו יכולתי להיות בלונדון (
) ואז הבן שלהם שמע את זה (נקרא לו י') בקיצור, מאותו הרגע הוא כל הזמן בא אלי ואמר לי - שאנייה? איזה שם זה שאנייה? , מירי, יש לך עוד חברות שמעריצות את שאנייה? מירי, כמה את אוהבת את שאנייה? וכו'... או שהוא סתם הלך בבית ואמר: שאנייה טווין!" בקיצור, שיגע אותי לחלוטין!!!

למעלה