סדר השירים

1חסוס

New member
סדר השירים

היום קניתי את האלבום (המצוין) כן וששמעתי את הדיסק השני שמתי לב שהשיר קרוב בא לפני קר למרות שכתוב על העטיפה אחרת האם אצל כולם זה ככה הוא ששלי מוזר

bennyfromabba

New member
אלבום פנטסטי

רק חבל שרק 8 שירים, הייתי מעדיף 80.. מעצבן שאין לו יחסי-ציבור מי יודע מה ראוי שהציבור הישראלי יישמע שירים שבנויים היטב וחז'קים כמו השירים שלו במקום הטראש הנטחן לאין-קץ של מסיקה וחברותיה

L i l o s h

New member
כן , דנו אינספור פעמים בעניין

אבל בתכ'לס יש לרם את הקהל שלו והאלבום נמכר די טוב והוא מסתדר מצויין בלי הפלייליסט של גלגלצ,למשל. הקהל שלו אוהב ומעריך אותו בגלל פועלו ותרומתו הרבה למוסיקה הישראלית ומכירים אותו מהרכבים שונים בהם היה חבר בעבר , הרכבים מוערכים וייחודים במוזיקה הישראלית. בגלל הרזומה הזה הוא מסתדר גם בלי יחסי ציבור יש המון אנשים שמעריכים מוזיקה טובה ואיכותית שיגיעו להופעות וירכשו את הדיסק מבלי לשמוע אותו ברדיו. ישנה את הדוגמה של היהודים שמעולם לא הושמעו ברדיו ולא הוזמנו לתכנית אירוח כלשהיא אבל תמיד היה להם את הקהל שלהם שתמיד הגיע להופעות ורכש את האלבומים והם הצליחו מצויין. אני חושבת שזה דווקא טוב , כי ככה הם יכולים ללכת עד הסוף עם האומנות שלהם , עם הסגנון הייחודי שלהם,עם האמירה האישית ויש להם הרבה יותר חופש יצירה מבלי להתאים את עצמם לפלייליסט של גלגלצ או לז'אנר או סגנון מסויים כמו זה של חבורת רימון לדורותיה.

L i l o s h

New member
זה ברור לך שיש לכם את הקומונה הכי מאאאגניבה?.

"חסומים ללא סיבה"... זה גדול.

dsol

New member
נשמח מאוד אם תישאר לקבע ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

L i l o s h

New member
"לא רע בכלל"??????..

נראה לי התכוונת יותר בכיוון של : תודה , גם הפורום הזה מאאגניב לאללה , אפילו יותר מהקומונה שלי..." חח

dsol

New member
תרשה לי חלוק עליך בעניין הזה...._../images/Emo189.gif

היחסי ציבור של רם טובים מאוד לטעמי, אבל כמו מים שמחלחלים עמוק ככה גם רם. רם לאט לאט יתפוס את התאוצה וההכרה הנרחבת שלו כמו אמן שבאמת מגיע לו בגלל היותו איכותי ולא בגלל שהוא "גלגלצי" כי הרי בסופו של דבר אחרי כל השנים את מי זוכרים ? את אותם האנשים שעשו כמה להיטים ונעלמו או את אלו שנשארים איתנו תמיד (ואני לאו דווקא מתכוון המשך יצירה בלי פוסקת, אלא נשארים במקום הטוב של המוזיקה שיש פה) ? כמובן שאת אלו שנשארים ומשאירים את חותמם לקבע !

L i l o s h

New member
מסכימה עם כל מילה!

ודודי, שלא תחשוב בכלל להתחמק מהשאלון למטה!

dsol

New member
משהו שאת רשמת... ואני מצטט_../images/Emo189.gif

". העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תתחילו לענות על השאלון..זה מעייף.. "

L i l o s h

New member
מעייף אך מרצה...

חוצמזה אם היה לך כח לקרוא את השאלון אני מניחה שיהיה לך כח גם לענות עליו... זה מתיש באותה מידה... יאללה נו!

למעלה