סדר עדיפות

סדר עדיפות

היי לכולם אני יוצאת כבר שנתיים וחצי עם בחור מקסים הקטע הוא שבזמן האחרון אני מרגישה שהמיקום שלי בסדר העדיפויות שלו מתערער לטובת משחקי הכדורגל שלו כשאנו ביחד הוא מקבל טלפונים לפעמים אני לא רואה אותו בכלל (עד שהוא חוזר מהעבודה עד שהוא מסיים לשחק - כבר מאוחר) הערתי לו על זה שאני חושבת שהוא מעדיף את הכדוגל על פניי שלא תבינו אני שמחה שהוא יוצא ומשחק ונהנה אבל לפעמים אני מרגישה שהוא מעדיף להיות שם מאשר איתי

זמשוש

New member
כדורגל זה מחלה

אצל אוהדים שרופים. יש כאלה שלא יודעים לשים גבולות (זה כולל גם את גבול האלימות במגרשים). יש שאלה ספציפית או שרק רצית לשתף/להעלות מחשבות?

דברנו על זה כמה פעמים

אבל כל פעם הוא נותן לי את ההרגשה שאני רוצה אותו לעצמי (לסגור אותו) וזה ממש לא נכון להפך הוא נותן לי את ההרגשה שבזמן שהוא משחק אני לא קיימת אם זה בשיחות שלנו שהוא עם ה"חבר'ה" הוא מרוחק לא אמיתי הוא כל הזמן אומר לי שאם אני רוצה הוא לא יילך והוא ישאר איתי (משחק לי על המצפון)

magenta73

New member
מה זה משחק על המצפון?

הוא אומר שאם את לא רוצה שהוא ילך הוא לא ילך, בדרך כלל המצפון בא רק אחר-כך (את זאת שלא נתנה לי ללכת בלה בלה בלה). תאמיני לי שאני יודעת מה זה משחקי מצפון, אני פולניה. יש לי דוקטורט... את יודעת מה, מן הסתם האמת היא איפה שהוא באמצע, הוא אולי משחק יותר מידי או לא נותן לך הרגשה מיוחדת וכו', ואת אולי קצצת יותר מידי תלותית. גם כשאנשים בזוגיות עדיין יש להם חיים ותחומי עיניים שונים וכו'. לא צריך להיות יחד 24/7. אני מציעה לך קודם כל להגיד לו שאת מרגישה שאת בעדיפות אחרונה. להגיד לו שאת לא רוצה להגיד לו שום דבר ולא להכריח אותו לפה או לשם, אלא רק שישים לב גם אליך. דבר ראשון. דבר שני- תמצאי תחביבים שונים, צאי עם חברות וכו', תמלאי את הזמן שלך. שלא יהיה קשור רק אליו... זה מה שיש לי להציע. בהצלחה.

פספורט

New member
תפסיקי להיות סוהרת...

תני לו מרחב ..תני לנשום... את חברה ולא סוהרת..התנהגות ילדותית.

מיי22

New member
נשואה לאיש כדורגל

אני נשואה לבחור מקסים שכל עולמו זה כדורגל חוזר מאוחר, משחק בשישי, שבת ומאמן נבחרת צעירה שלוש פעמים בשבוע. מנסיון .... תתני לו להנות מזה זאת אהבת חייהם. תתחילי אולי לשאול ולהתעניין בעיניין אולי יהיה לך קל לקבל את זה וכך לא תרגישי שניה בסדר ההעדפויות אצלו.קחי את זה קצת יותר בכיף תעסיקי את עצמך בדברים אחרים, תחכי לו בבית עם ארוחה נחמדה ותעימה ולאט לאט תאמיני לי הוא יעריך אותך יותר יכבד יותר ומבטיחה יפחית בעינייני הכדורגל מנסיון אחרי בדיקה!!!

למעלה