סדר עדפיות של הבעל (לבנות בלבד)

דנה86

New member
סדר עדפיות של הבעל (לבנות בלבד)

לפעמים בא לי להעיף לבעלי סטירה. אתם מבינים - הילד צריך "מרחב". הוא כל היום עובד ולומד ועד שכבר יש לו זמן פנוי הוא יכול ללכת 3-4 פעמים בשבוע לקרב מגע. אני מרגישה שסדר העדיפויות שלו דפוק. כמעט כל יום הוא מגיע ב 8 בערב לפעמים מאוחר בלילה כי הוא גם עובד לפחות 4 פעמים בשבוע משמרת ערב. הבחור לא נראה לי חומר "משפחתי" . נמאס לי וכשאני מדברת איתו הוא לא מבין. הוא עובד גם בשבתות ובערב שישי (בשעת כניסת שבת) שוב הוא בקרב מגע. אני יודעת שהוא לא בוגד. אבל הוא רוצה זמן לתחביבים שלו. אני מרגישה שאני בקושי רואה אותו. וכבר החברים שלו העירו ואמרו לי "כל הכבוד לך שאת נותנת לו לעבוד ערבים". כשאני חוזרת קרועה מהעבודה, הבית ריק ואז כשהוא כבר מגיע ב 10 בלילה או 9 אני כבר לקראת שינה עם פיג'מה. מתי הוא יבין שכלום לא יקרה אם הוא ילך לקרב מגע פעם אחת בשבוע או גג פעמיים.ובכלל-האם אתם מאמינים שאפשר לשנות את בן הזוג? יש אנשים שטוענים שלו ,לעומת זאת יש המון אנשים עם נסיון חיים שאומרים "תעבדי על זה עכשיו לפני שיהיה מאוחר מדי..(צריך לשנות ולהרגיל כבר מההתחלה) מה אתם חושבים? -גברים שיענו בזילזול ובלי נימוק לא מוזמנים להתייחס לדבריי.

ChilD SouL

New member
אני חושבת ש....

היית צריכה לחשוב על זה לפני שהתחתנת איתו. אני לא מאמינה בשינוי בני הזוג, לרוב זה פשוט לא מצליח וסתם גורם לריבים. ידעת איך הוא מההתחלה ובכל זאת התחתנת איתו. את יכולה לדבר איתו, להסביר לו מה את מרגישה ואיך זה גורם לך להרגיש - מעבר לזה, אין הרבה מה לעשות. לדעתי.

יש מה לעשות

את צריכה לדבר איתו בצורה מאוד ברורה, שהמצב הנוכחי לא יכול להימשך כך. הוא יכול להישתנות אם הוא באמת רוצה בכך, את יכולה להיצטרף איתו בתור בת זוג לתחביבים שלו? אז זה יועיל לקשר שלכם. אם אין ברירה,תמצאי לך משהו שאת מאוד אוהבת לימוד\תחביב ופשוט תשקיעי מזמנך הפנוי לזה, לפעמים את תופתעי כמה שזה "יעורר" את בעלך. כמובן שאת צריכה לעשות את זה לא כדי להרגיז אותו אלא למלא את ה"חלל" שנישאר בך.

k e r e n m

New member
אני..

פשוט הייתי מציבה לו אולטימטום או שהוא מוריד מפעילות הקרב מגע או שכך אי אפשר לקיים חיים זוגיים,ומותירה את ההחלטה בידו.אני מאמינה שאתם נשואים לא הרבה זמן,וכמו שייעצו לך,תלחצי אותו עכשיו ותרגילי אותו שכך לא חיים חיי זוגיות,תהיי תקיפה ותעמדי על שלך,כי בסה"כ על מה את נלחמת אם לא על הזוגיות שלכם,אולי הוא לא מודע לנזק שזה גורם לכם כזוג,ובדרך שהצעתי הוא יבין שזה באמת חמור מבחינתך ויאות לשנות את סדרי העדיפויות שלו למענך ולמען הזוגיות שלכם... בהצלחה יקירתי...

king kazabubu

New member
קודם כל

מומלץ לברר אם קטע תקיף עוזר מול אנשים עם אופי כמו שלו. כי אם זה לא עובד והיא תתקוף אותו אז זה יגרום לריחוק בינהם. הוא לא ישתנה אם תקיפות לא תעזור מולו.

k e r e n m

New member
מה זאת אומרת..

אם זה מתאים לו,היא צריכה לבדוק בעיקר אם הוא והתנהגותו מתאימים לה,כי בקצב הזה שהוא עושה מה שבא לו כאילו הוא חי לבד,זה לא יילך לכיוון חיובי..

king kazabubu

New member
אני אמנם גבר

אבל אני אענה... קראתי מאמר שאומר ש90 אחוז מהריבים בין בני זוג נגמרים בזה שהם מחליטים להשתנות אבל בפרקטיקה כלום לא ישתנה. אז אל תצפי יותר מדי. מה שכן, את כן יכולה להשפיע עליו. כשהוא רוצה דברים כשהוא חוזר בלילה אל תתני לו אותם בתירוץ שכבר מאוחר ואת עייפה. אחרי כמה זמן הוא פשוט יבוא מוקדם יותר כדי לקבל את אותם דברים.

seeyou

New member
לפעמים בא לך להעיף לבעלך סטירה?

חמודה, זה מתאים בגנון! אם באמת תעשי את זה הדרך לגרושים קצרה! יוסי

מנכלית

New member
פעם ראשונה שאני כאן...

ואני קוראת את מה שכתבת,וכ"כ מבינה אותך,אבל את חייבת לבדוק עם בעלך,למה הוא לא נמצא יותר בבית,למה לא חשוב לו להיות איתך יותר,תחביבים זה אחלה..לא כשזה בא על חשבון הזוגיות! אולי משעמם לו איתך?אולי את מתווכחת איתו על כל דבר?והוא פשוט מחפש דרך להמלט מזה?סתם העלתי רעיונות...יכולות להיות עוד הרבה סיבות.אל תיצברי עליו בלב,שתפי אותו בתחושות הקשות שלך.

s h i r k u s h

New member
לדעתי...

כדאי להסביר לו בשיחה פתוחה וכנה, וחשוב שתהיה רגועה ולא בעצבים, על החשיבות שלך שתהיו ביחד יותר. תגידי לו שהוא חסר לך, ושאת מבינה שהוא צריך את המרחב שלו ושחלק מהמרחב שלו זה הקרב מגע, אבל תסבירי לו שחסר לך הביחד הזה איתו, סתם לשבת ביחד מול הטלויזיה, לצאת לסרטים וכו'.

nisk

New member
לדנה בננה שלום (סתם צוחק על הבננה)

לדעתי אם אין לך עדיין ילדים ואת בחורה עובדת תעמידי אותו במקום, ואם זה לא זה תעזבי אותו אני מכיר בחורות שהיו להם ילדים ושהם לא עכדו ולא טיפלו בכלום בכל הקשור לכסף, וביקשו גירושים ולמרות שיש תשלומי מזונות זה בהתחלה חרא ולכן אם את לא במצב הזה, למרות שאני לא מאמין שאת צריכה ישר לרוץ ולהתגרש, אלא לנסות לפתור את הבעיות. יכול שהוא לא נמצא הרבה בבית כי לא טוב לו? אני אישית לא יודע את התשובות,אבל את צריכה להשיג את התשובות ואם המצב הולך להיות כך לעד, אל תחכי שיהיה לך ילדים הכי גרוע, אל תחפשי תחליף לגבר באמצעות ילד את צעירה ומגיע לך זוגיות בחיים

למעלה