סדר פסח לחברים

blaumark

New member
סדר פסח לחברים../images/Emo24.gif

שלום רב לכולם בעבר עלה הנושא של איך לא ללכת לסדר פסח עם המשפחה אז החלטנו מספר חברים וחברות לקיים סדר פסח של חברים אנו רוצים להרחיב את כמות המשתתפים אלמנת שיהיה מיוחד ומעניין כל המעוניין או מעוניינת להשתתף מוזמנים להגיב בפורום הכיוון הוא שכל אחד יביא משהוא ונארגן סעודת מלכים אשמח לשמוע תגובות מארק בלאו

ליאן.

New member
כל הכבוד על היוזמה!

כדאי שתכתוב כמה פרטים כלליים כמו לגבי איזור, ממוצע הגילאים וכמה מקומות יש.

blaumark

New member
סדר חברים - פרטים

שלום רב לכולם רציתם פרטים? אז קיבלתם: גילאים: 25-35 (ניתן לחרוג) אזור: הסדר יתקיים בבת חפר לא רחוק מצומת בית ליד (נתניה) מ"ס מקומות: כמו גודל הלב = יש מקום לכולם!!! התוכנית: נתחיל בסדר יחסית מאוחר כדי שנוכל לישון טוב לפני ונמשיך עד השעות המאוחרות של הלילה הכיוון הוא להתחיל בהגדה ובצורה המסורתית ונזרום לפי מהלך הרוחות היטולי נדלג נקצר וכמובן האוכל הרבה יין ואחרי הסעודה או קפה רגוע משולב בהומור משחקי חברה ושיחה או מסיבה (בהתאם למהלך הרוחות) סגנון האוכל: הכיוון הוא שכל אחד יביא משהו בהתאם למסורת שלו ויהיה לנו סעודה נוסח קיבוץ גלויות רעיונות יתקבלו גם ללא 3 העתקים כולם מוזמנים (יש לתאם מראש) בברכה מארק בלאו Jet Club Israel

Vintage

New member
הקיצר...

סדר של קשישים... הפסדתם גפילטפיש של סבתא !

blaumark

New member
גפילטפיש של סבתא

מה חשבתם שנבתר על גפילטפיש של סבתא אנחנו נביא גפילטפיש של סבתא ועוד הרבה דברים טובים

איכות של רעיון

...
באמת, נשמע מעולה. הרבה יותר טוב מהסדר הרגיל... אבל אם אני לא אגיע להורים שלי, אני אשמע על זה כל החיים שלי...
בברכת "דרך צלחה", ו"מקווה בכל זאת להגיע"

blaumark

New member
קדימה תודיעו שאתם מצטרפים

אני ממתין לשמוע על עוד אנשים שמצטרפים עד עכשיו יש לנו 6 אנשים אני בתקוה להגיע ל 20 בברכה מארק בלאו

גברת לד

New member
עלינו ל-7

היי גבר אני כאן בנתיים מקוה שלא אתאכזב כמו מהפורומים הקודמים שביקרתי היום

יופי ! יופי!../images/Emo66.gif

לי אין לאן ללכת מרצון. לא אצטרף למשפחתי כדי לקבל על הראש ואיתי עוד חברה טובה מירושלים. לאן הולכים? למי פונים? מה להביא שלא יהיו כפילויות? דנה.

למעלה