סדר פסח

shirili

New member
סדר פסח

קודם כל שיהיה לכולם פה חג שמח וכשר!! שאלתי בנושא היא איך אתם מתכננים להעסיק את הילד שלכם במהלך הסדר פסח??? אנחנו מוזמנים למשפחה של בעלי ויהיו שם יותר מ- 20 איש!! איך אני יעסיק את הילדה בישיבה כל כך הרבה זמן ????

משוש30

New member
בשביל מה יש 20 איש? שאנשים אחרים

ישעשעו אותה...וברצינות תביאו קצת צעצועים ולפחות אנחנו מתכוונים להשכיב את מתן באמצע (סביב 8 בערב) לישון ואז להתפנות לסדר.

shirili

New member
היא סה"כ בת 9 חודשים

ואני מתכוונת להביא עגלה וכמה משחקים אבל למרות הכל לא כל כך נעים כשתינוק נודניק באמצע הסדר אבל מה לעשות זה תינוק יהיו שם עוד 2 תינוקות יותר קטנים אז ניראה לי שיהיה טוב!! איך אני אשב כל כך הרבה זמן בשולחן????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? מה איתי???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

little mamy

New member
היי שיר../images/Emo140.gif

מה המצב? לדעתי, קחי לה קצת צעצועים שהיא אוהבת, ומקסימום אם היא תתעייף אז תדאגי שיארגנו לה שם מקום שתוכל לישון (אצל חמתי יש לו לול שלו). נראה לי שהיא עדיין קטנטונת בשביל להחזיק מעמד כ"כ הרבה זמן. ודרך אגב, לא יודעת אם קיבלת את המסר בחזרה אז ראיתי שלא היה לך מחשב הרבה זמן ושוב תודה על התספורת זה פשוט כיף ככה

1במיה

New member
../images/Emo124.gif שירלי

אם הילדה לא עייפה(ישנה צהרים) תביאי לה משחקים ותתני לה לשחק על הרצפה על ידך.

גלשני

New member
להנמיך ציפיות.

לא לצפות לערב סדר שבו הכל עובר בסדר. הפעם יש ילדה, יש לה צרכים, כבר אין לנו את הפריבילגיות של ישיבה ארוכה מסביב לשולחן וקריאה שלווה בהגדה, אכילה ושתייה. כל פעם אחד מתרוצץ והשני יושב וככה נהנים מחצי ליל סדר לפחות
חג שמח

TAPOZA

New member
שהדודות יכנסו לפעולה. כולם יהנו מזה

ובטח את שפתאום יש לך 2 ידים לאכול... בתאבון ובכיף

shelly bongiovi

New member
../images/Emo26.gifאם כבר סדר אז...

איך אתם מתכוונים להלביש את הילדים הקטנטנים היום בערב? קצר/ארוך? שיכבה אחת/ 2 שכבות?

למעלה