סד חדש

olga6177

New member
סד חדש

חברים יקרים שלום ובוקר נפלא!

אני אמורה לרכוש סד של גיון מיטשל (בר +הנעליים)

יש לי מס' שאלות לגבי ,( כי מדובר ברכישה מארצות הברית דרך האתר http://www.mdorthopaedics.com/

1. מוט צריך להזמין כי באתר יש מס' אופציות? מה ההבדלים? מדובר בתינוק בן 7 חודשים עוד מעט
2. לגבי הנעליים - האם צריך לציין אורך הרגל במדויק והם שולחים מידה אחת יותר ? או שלקחת בחשבון שצריך לרשום 1 ס"מ יותר ?

olgalevi

New member
טופס הזמנה

היי אולגה!

מקווה ששלומכם טוב והשינה עם הנעליים רגועה יותר

ע״מ להזמין את הסד מ-MDorthopaedics, צריך למלא את טופס ההזמנה הבא:
http://www.mdorthopaedics.com/image..._Form_with_Colors_No_Pricing_and_Fillable.pdf

את הטופס יש לשלוח בפקס או במייל. הם מאוד מאוד זריזים (קיבלנו את הנעליים שלנו תוך יומיים)!

במקרה שלנו את החלק הטכני - את המידות ואת הפריטים המוזמנים (נעליים, בר) - מילאו במרפאה, ולנו נותר למלא רק את הפרטים האישיים ואת פרטי התשלום. המידות היו מעודכנות, לא גדולות יותר.

איך הזמנתם את הנעליים הקודמות?

יום טוב,
אולגה.

olga6177

New member
טופס הזמנה

היי אולגה !
מה שלומכם? אצלינו גם בסדר יחסית. גל חלה כל השבוע - מקורר. לא ישן לילות. לכן שמנו את הסד ביום.
אבל בגדול עדיין קשה לו בשינה מקווה שנתרגל בסוף.....
לגבי הסד - תודה לך - אני מכירה את הטופס
הסד שגל לובש היום הוא של בית חולים בהשאלה של גיון מיטשל
(כי רכשנו אלפאפלקס והיו לו יבלות ולא הצליח להיות איתו) לכן בבית חולים נתנו לו לנסיון.
לשאלתך לגבי הזמנת הסד - עכשיו כשצריך להחזיר את הסד של בית חולים יש צורך בהזמנה מארצות הברית

בן כמה הילד שלך?

היי אולגה,

איך אתם מסתדרים עם הנעליים והשינה?

לגבי הנעליים - תשלחי את המידות המדויקות. בסופו של דבר צריך להזמין נעליים כל די הרבה זמן (יחסית לנעליים רגילות) - עידו עכשיו בן שנה ושמונה ובחודש הבא אנחנו צריכים נעליים חדשות, וזה יהיה הזוג השלישי מאז שהתחיל עם נעליים.

לגבי הסד - הם כולם באותו גודל- רק צריך לכוון אותם למידה שלכם.

בהצלחה!

olga6177

New member
היי שקד

היי שקד
המון המון תודה על התשובה

אפשר לעיין בטופס ההזמנה שלך (כמובן ללא פרטי התשלום ופרטים האישיים)?
אני לא כל כך דוברת אנגלית גם ולכן הייתי רוצה לראות דוגמא

תודה

בכיף

אני אבקש מחר בבוקר מבעלי שישלח לך את טופס ההזמנה ואם תרצי (בגלל שגם האנגלית שלי לא משהו) אני מנדבת אותו לעזור במילוי ואני יודעת שהוא יעשה את זה בשמחה.

שבת שלום

נבט (זה השם שלי. שקד-מלמד זהו שם המשפחה).

olga6177

New member
תזכורת

שלום נבט, אם לא קשה לך לשלוח את הטופס
אשמח לעיין

למעלה