סהרהההההההההההההה

עדי2

New member
סהרהההההההההההההה

טוב אנסה ככה להסביר לעצמי ולך סהרה משהו קודם כל רעעע לי רוצה למות להעלם הבכי חונק מרגישה נטל על כולם וגם עליך אולי כי בעצם מרגישה נטל על עצמי כואב לי קשה לי עצוב לי פוחדת לעבור עוד לילה לא רוצה קיום לא רוצה עזרה לא רוצה לנשום לא רוצה לכאוב לאאאאאאאא רוצה כלווווווווווווום אני רוצה את הכלום הזה את הלא להיות לא לחיות נשבר לי מהכל נראה לי מעידה לא רוצה שישמרו עליי לא רוצה לדווח מה קורה איתי לא רוצה טיפול לאאאאאאאאאאאאאא רוצה להבטיח לא רוצה כלוםםםםםםםםםםםםםםם אוווווווווווווווווף קשה לי שונאת את עצמייייייייייייייייייייייייי את מה שהפכתי להיות ואולי את מה שתמיד הייתי

רע לי!!!

New member
עדי2

וואו נשמע שממש ממש קשה לך.. ואין לך מושג כמה שאני מבינה... היו לי ימים שהרגשתי בדיוק ככה ממש ממש ככה... וסחבתי כי כולם שמרו שאני לא אעשה כלום.. ובאמת שיבימים האלו עברו .. אני לא אומרת שהם לא יחזרו.. אולי אפילו מחר.. טפו טפו טפו.. אבל זאת אפשרות ופשוט צריך לגורור ימים כאלה עד שהם נעלמים ומרגישים יותר טוב... בכל אופן אני מוכנה להיות כאן בשבילך אם תרצי... מתי שרק תרצי. ובאיזה אופן שתרצי... יערה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אז קודם כל...

אני לא מוותרת לך. וחוץ מזה, לא הפכת לשום דבר, זו תקופה שתעבור, את תתגברי על הדיכאון הזה. כי ככה. ואמרתי כבר שאני לא מוותרת לך? אז שוב. אני לא מוותרת לך. מקווה שמחר תהיי מאוד עסוקה בעבודה ותוכלי להתנתק מהכאב הזה עד כמה שאפשר. ואני מצטערת שהייתי לחוצה ולא נתתי לך מספיק יחס. מקווה שנוכל להשלים את זה בקרוב.

עדי2

New member
סהרה מה קורה לך?

סהרההההה את לא ישנה????? כמה פעמים אמרתי לך לישון בזמן תעשי כמוני לישון זה חשוב חחחחחחחחח ובנושא הוויתורים יש לנו כרגיל חילוקי דעות ומקווה להרגיש קצת טוב יותר ואת צריכה לישון כמוני אני מעשר במיטה למשל עכשיו אני ישנה ועונה לך חחחחחחח

עדי2

New member
אילו יכולתי להבין

אויייייייייי אילו ידעתם הכאב בתוכי אוכל אותי ובתוך מלחמה ופחד כי הבטחתי הלילה כמו עוד לילה יושבת בוכיה מחפשת משמעות וכוח אבל לא מוצאתתתתתת עצבות בתוך הלב כאבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אוייי למה אלוהים אתה חירש עיוור ואילם למה אתה נותן לי להיות פה בכלל נמאס לי ממך את חסר רגש שונא ומעצבן אני כבר לא מסוגלת להלחםםםםםםםםםםםםםםםם אוףףףףףףףףףףףףףףף נמאס לי מהכל

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
עדי אווווףףףף

לא יודעת איך להוריד את זה ממך. הלוואי ויכולתי!! הלוואי שזה יעבור. הלוואי שתחייכי, שתרגישי טוב בפנים. הגיע הזמן כבר.

יש בזה משהו

באמת הגיע הזמן אבל הוא לא מגיע זה לא נגמר זה לא עובר זה לא מקל זה לא מרפה והדבר שנשאר לומר ומתאים בכל מצב זה אוווווווווווווווווווווף מנסה להרגע להרגיש טוב יותר לראות הקלה רגיעה ובמקום זה חשה רק החמרה למה???????? נמאס לי אוף אגב היום ישנה בבית חתמתי על הסכם לא לעשות כלום ורצוי שכך יהיה כי אם לא אשאר עד ה24 לחודש בפנימיה לא רצוי אוווווווף טוב בכל מקרה הגעתייייייייייי

עדי יקרה......

צר לי לומר זאת...אבל אני מרגישה כמוך יש לי את הסיבות שלי להרגיש ככה..... אתי יכולה ללכת לפסיכולוג ותאמיני לי שהוא יכול לעזור לך... אין לי ניסיון בזה אבל אני בטוחה שזה יעזור רק תזכרי שאסור לך להכינע..תחייכי קצת ותשמחי אני חושבת שזה יכול לעזור... שלך.. לולה.

עדי יקרה......

צר לי לומר זאת...אבל אני מרגישה כמוך יש לי את הסיבות שלי להרגיש ככה..... אתי יכולה ללכת לפסיכולוג ותאמיני לי שהוא יכול לעזור לך... אין לי ניסיון בזה אבל אני בטוחה שזה יעזור רק תזכרי שאסור לך להיכנע..תחייכי קצת ותשמחי אני חושבת שזה יכול לעזור... שלך.. לולה.

למעלה