סהרוני מלווח וגבינת עיזים לשבועות

סהרוני מלווח וגבינת עיזים לשבועות

מתכון פשוט לעבודה עם ילדים. מעולה כשיוצא חם מהתנור. כדאי להכין מראש בתבנית ולאפות לקראת הארוחה. אסנת
 

אורלי 333

New member
רעיון מקסים

יורשת העצר ואני הכנו את הסהרונים להיום בערב ויצא ממש טעים, וכל כך פשוט להכנה, רק במקום שומשום שמתי קצח (לא היה לי שומשום) ויצא ממש כמו קרואסון ... תודה
 

אדמית

New member
נראה פשוט וטעים

מה המיוחד בגבינת עיזים ? אפשר עם גבינה רגילה ? או אולי גבינה עם אב' מרק פטריות כמו למילוי בצק עלים לשבלולים ? דרך אגב, פורום נחמד, אני צופה ונהנית.... בשבת הבאה נתחיל ליישם
 
למעלה