סהרוני שמרים במלית שוקולד

סהרוני שמרים במלית שוקולד

סהרוני שמרים במלית פובידל,אגוזים וצימוקים מתכון בני סיידא 20 יחידות המרכיבים: 5 כוסות קמח 250 גרם חמאה רכה 2\1 כוס סוכר 1 כוס חלב פושר 2\1 כפית מלח 3 ביצים 40 גרם שימרי שימרית או 15 גרם שמרים יבשים למלית: 2\1 1 כוסות ריבת פובידל 1 כוס סוכר 1 כף קינמון 150 גרם אגוזי מלך קצוצים 100 גרם צימוקים בהירים להברשה: 1 ביצה ,טרופה 1 כפית קינמון 2 כפות סוכר תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה אופן ההכנה: 1. להכנת הבצק:שמים בקערת המערבל (מיקסר) עם וו לישה את כל המרכיבים ומעבדים במהירות נמוכה 4 דקות.מגבירים את מהירות המערבל ולשים 8 דקות. 2.להכנת המלית:מערבבים בקערה את כל המרכיבים פרט לריבה. 3.להכנת הסהרונים: מחממים תנור לחום בינוני(180 מעלות) מחלקים את הבצק ל- 20 כדורים. מקמחים משטח עבודה ומרדדים עליו כל כדור לעלה בקוטר 12 ס"מ. מורחים את העלה במעט ריבת פובידל,זורים מעל את המלית ומגלגלים לגלילה. סוגרים את קצות הגלילה על ידי צביטת הבצק ומעצבים לצורת סהרון. מניחים בתבנית. מכינים כך את כל הבצק. 4.מברישים את הסהרונים בביצה הטרופה. מערבבים את הסוכר עם הקינמון וזורים מעל הסהרונים. אופים 30 דקות עד שהסהרונים יזהיבו. אני אפיתי עם שוקולד במקום הריבה כי לא היה לי מומלץ בחום בתאבון

והנה עוד תמונה ככה בשביל השוויץ

עם הקפה

revi1985

New member
אווו קרנושי הסהרונים מעולים

נראים ממש מגרים ואני עוד פה מול המחשב עם כוס קפה, רק בלי הסהרונים שלך

revi1985

New member
אשמח מאוד../images/Emo9.gif

רק תודיעי שאני אוכל להרתיח מים לקפה

למעלה