סהר

פרוזק

New member
סהר

אני כותבת את העודאה הזאת עכשיו ובקוונה עכשיו כשאני מסטולה פה רק בשביל שאני יוכל לכתוב את כל האמת בלי מחסומים ובלי רגשות אשמה או נקיפות מצפון אחר כך אני כותבת את זה כדיי שתקראו שתדעו מה אני מרגישה שתדעו למה גרמתם ותגידו מה שאתם רוצים אבל אתם גרמתם ואני יתחיל בסיפור כשהייתי בבית הספר איתה לי יועצת שבהתחלה איתה ממש מדהימה עד שיום אחד אחליטה שזהו נשבר לה נמעס לה שוברים את הכלים ולא משחקים והיא נעלמה כשראיתי אותה היא חיבקה אמרה שאוהבת שהיא תמיד שם בשבילי שעכפת לה וכל הבולשיט אזה, אבל זה לא היה נכון זה היה צביעות לשמה זה היה לתת לי תקווה ולנפץ לי אותה בפרצוף וזה מה שאתם אוסים זה מה שכל הסיפור שלכם גרם ואני מוצאת את עצמי שואלת למה שוב החלשים הם אלה שנדפקים תחת אודפי הרצון הטוב והמציאות הבילתי ניסבלת של כמה אנשים שאמורים לשתף פעולה סהר פגעתם ואני כואסת אחרכך אתם רוצים עוד שאני יעמין

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לפרוזק ../images/Emo24.gif

תודה ששיתפת אותנו בהרגשתך, להזכירך, קיימים סייעים בסהר שמבינים את החשיבות ואת הרגשות שמלווים אותך ואת האחרים כאן אני כל כך מבינה את הכעס שלך ומקווה שתחזרי להאמין בסהר כי אנחנו כאן , ולא שוכחים אותך

פרוזק

New member
לזה בדיוק התקוונתי

לצביעות הזאת וסליחה שאני קוראת לזה כך להתחסדות הזאת של אנחנו מבינים אנחנו יודעים לא שוחכים והכל שתיינו יודעות את האמת רק את צריכה לישון איתה בלילה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
צביעות?

נכון , אנחנו יודעים ואנחנו מבינים...ובגלל זה קיימים סייעים שלא מוכנים לעזוב והכעס שלך ברור , רק שמופנה לא לכיוון הנכון וחבל. אנחנו הסייעים שנשארים לא עזבנו אתכם ואנחנו אוהבים אתכם.

פרוזק

New member
נראה לי

שגם את דיי כועסת אבל עם מישהו מפנה את הכעס למקום הלא נכון זו את ולא אני איך שלא תסתכלי על זה אנחנו המפסידים ולא אתם שוב ושוב מראים לנו שההתמודדות שלנו היא רק פסיק קטן עצלכם שברגע שאתם סוגרים את המחשב היא נעלמת שברגע שנשבר זה נגמר אבל זה לא ככה , זה לא עובד ככה ובגלל זה אתם לא מבינים ואף פעם לא תבינו

גלי

אני מאוד מבינה את הכעס הגדול שלך. את מתארת כאן את אותן תחושות שאני הרגשתי כשנודע לי על מה שקרה בסהר. כעסתי כל כך, שנמנעתי מלהגיב, כי אם הייתי מגיבה, ההודעות שלי היו יוצאות מפרופורציות ומכל שליטה ובטח היו נמחקות... אבל עכשיו אני גם מסכימה עם מה שסהר כתבה לך. הכעס הוא על אלה שעזבו, לא על אלה שנשארו והם כאן איתנו. וזה שהם נשארו, זה מוכיח מעבר לכל ספק שכן אכפת להם. זאת דעתי בכל אופן.

פרוזק

New member
הנטישה האמונית

היא בעצם רק טריגר למה שאני אומרת תמיד הם לא יבינו לעולם

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo51.gif נטע...

ואכן כמו שאמרת אנחנו כאן כי אכפת לנו ממכם שולחים לכם
כי אנחנו כאן בגללכם ובשבילכם

אני לא מסכימה לזה

הכעס צריך להיות מופנה להנהלת סהר-הנהלה שנכשלה , לעוזבים ולנשארים כסייעים אני לא אסכים, לראות את זה שכל החיצים יופנו כמו שאני הפניתי רק לסהרים העוזבים. אני מכירה מספיק טוב את הסהרים העוזבים, ואני יודעת כמה מהם אנשים מיוחדים, הם שגו בדרך שהדברים נעשו , אבל לא רק הם גם הנשארים ובמיוחד ההנהלה. הנהלה טובה , היתה חושבת על ההשלכות של ההחלטות המתקבלות לא רק לגביה אלא לגבי אנחנו שפיתחנו ציפיות ממנה. כשנתנו מחמאות לסהר, כולם ניפחו את בית החזה. אבל כשכועסים על סהר מי שאמור לספוג את הזעם רק העוזבים לא ולא!!!!!!!!!!!! כדי להתחתן צריך שניים, כדי להתגרש צריך שניים. במקרה זה חלו "גירושים" בין "אמא"(הקבוצה הפורשת ), ו"אבא" (הקבוצה הנשארת +ההנהלה). לא יתכן שאני אראה כמו בגירושים מגעילים שאבא מסיט את הילדים נגד האמא , והאמא מסיטה את הילדים נגד האבא. סהר-תמיכה -כולכם אחראים למשבר האמון בכם , אף אחד לא נקי כפיים ממה שקרה. אל תפנו את החיצים רק לעוזבים , ותנצלו את הרגשות הפגועים שלי ושל אחרים, תסתכלו גם על עצמיכם, באותה מידה יכולנו לאמר לקבוצה הנשארת יכולתם להתפשר, יכולתם להגיע להבנות. סהר-תמיכה אם נכשלתם בצורת "הגירושים"....לפחות אל תוסיפו נזק על הנזק. למדו משהו את כולנו , משהו חיובי ממה שקרה. ועד שלא תבחרו להביא לפנינו כמו שראוי במשפחה שבא ההורים מתגרשים , מה הסיבות בצורה מסודרת לפירוד-עם אפשרות תגובה לשני הצדדים, לא יתכן שהאשמה , הכעס, הכאב יופנה רק לצד אחד. אני מקווה שתקבלו את הערתי בהבנה ובאהבה. גם אני מאוד פגועה, גם אני מרגישה משבר אמון, גם אני כועסת על הפורשים, אבל לא רק עליהם גם עליכם הנשארים, ולמען הסדר הטוב בואו נמשיך מכאן באהבה , ועם כל הכעס לא נשכח את תרומתם האדירה של הפורשים כל אחד ואחד מהם רחל-נשמה שרוצה שהבית ישמר כראוי

פריזמה

New member
נרראהלי

שרחל אסבירה בצורה הטובה ביותר את מה שאני ניסיתילומר אתמול בלי הרבה הצלחה כנראה אתם ממש נשמעים עכשיו כמו אבא שלי משחק אותה עם פרצוף תמים ונפגה של מה אני עשיתי אני נשמה אני פה אני איתך אני רוצה לעזור ולהקשיב זה הכל בגלל הצד השני זה הכל בגלל אמא שלך היא זו שעזבה היא זו שהלכה היא זו שלא בסדר ומעבר לזה תעשו ניסוי קטן ותתבוננו איטב על היד שלכם כאשר אתם מצביעים על מישהו אם תסתקלו טוב תראו שעצבה אחת מופנת על האחר אבל שלוש אצבעות מופנות עלייכם עצמכם ועם את זה אתם לא יכולים לאבין ועם את הכאס הכללי אתם לא מוכנים לאבין אז כנראה שאין לי ברירה אלה לעזוב גם אותכם כמו שעזבתי את אבא כי נשבר לי מהמחשבות האגואיסטיות שלו וכמו שהפסיכולוגית שלי אומרת תמיד " את הילדה" אז אני הילדה ואתם כנראה ההורים אז אולי תסבירו לי מה קורה למה ומה יהיה הלאה.

קראתי את שתיכן ו..

לא יודעת מה לומר. זה לא יהיה נכון מצידי לסנגר לגמרי על הסהרים שנשארו כי כמו שכבר כתבתי, גם אני הרגשתי נבגדת מכל הסיפור וגם אני כעסתי. אבל עכשיו אין בי כעס. ו... אמממ.. ממש לא יודעת מה להגיד. לא מרגישה עכשיו בעצם כלום בקשר לזה...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
עונה לך עכשיו מישהי אחרת

אני חושבת שבמצב הזה את לא ילדה. את שותפה למה שקורה כאן בפורום. מה שאת אומרת ומה שאחרים אומרים, יוצר את האוירה התומכת כאן ואתם ורק אתם יכולים לדאוג שהבית הזה ימשיך להיות לכם לבית, לא משנה כמה סהרים עזבו או נשארו. וראיתי כאן דיונים מדהימים (גם אמרתי לכם את זה) והיו לחלוטין שלכם. קחו את הקרדיט, תהנו ממנו. מגיע לכם. נכון שחלק מהסייעים עזבו. ואהבתי את התשובה של רחל, כל כך חכמה ואובייקטיבית. ואם כבר ממשילים למשפחה בגירושין, זה שאמא ואבא מתגרשים, לא אומר שהם לא אוהבים את הילדים. ואתם לא ילדים, אבל הסייעים העוזבים אוהבים אתכם ולבם כואב על המצב. אבל ממשיכים הלאה. כי בסופו של דבר, החיים הם כאלה, ההמשכיות, היצירה של החדש, גוברת על הכאב של העבר. דברים נמשכים. היו חזקים האחד בשביל השני
.

למעלה