סה"כ מחפש את איילת

סה"כ מחפש את איילת

מה הקטע שלכם בפורום? למה אתם תמיד מנסים להעיף את מי שלא "מסתדר" לכם? כי אני מחפש מישהי שלא בדיוק נראית לכם אז אתם מענישים אותי? סה"כ חיפשתי ליצור קשר עם איילת בקשר לדי וי די של המופע אז דאגתם ישר להעיף אותי? כי איילת מחרימה את הדי וי די? - זה לא בסדר ולא פייר.. לא בדיוק ניתן היה להשיג אותה דרך המסרים אז פתחתי הודעה. מה קרה? תפסתי שורה בפורום? או שזה בגלל שכתבתי לה שיש לנו מן המשותף בקשר לדי וי די ??!! נו באמת.. אל תיהיו כל כך ילדותיים.. באמת שלא מבין אתכם. או קיי בקשר למספר טלפון שהשארתי אני עוד יכול להבין - אז יכולתם רק למחוק אותו ולהשאיר את ההודעה.. באמת שלא מבין . הרבה פעמים ראיתי בפורום הזה שאנשים שואלים או מוסרים הודעות ליצירת קשר - "מי ראה את זה ולאן נעלם זה" -אז זה כן בסדר ? כי הם מחפשים ליצור קשר בנושאים שנראים לכם? אתם בוררים מי יצור קשר לפי נושא השיחה?

Dug E

New member
אבל אף אחד עוד לא פתח הודעה חדשה.

וזה כן מציק.

pc girl

New member
...

הסברתי לך במסר למה ההודעה נמחקה. בפעמים הבאות בהן תרצה ליצור קשר עם גולש/ת מהפורום, תעשה את זה דרך המסרים. במקרה והגולש/ת לא עונים לך, אל תפתח הודעה חדשה בפורום, אלא תנצל"ש אותה להודעה אחרת או לשרשור
(שיש לפחות שניים בעמוד הזה)... בנוסף, אלתפרסם מספרי טלפון בפורום. ולא, אי אפשר לערוך לך את ההודעה ולמחוק את המספר... ושוב פעם, זה בסדר שאנשים שואלים איפה מישהו מסויים, אבל הם לא פותחים הודעות חדשות על זה! כל פעם שאתה פותח הודעה חדשה, זה יוצר אי סדר בפורום, ובנוסף מעביר הודעות מתחתית העמוד לעמודים קודמים (שבהם לא מסתכלים)... ככה שבשביל נושאים כאלה פשוט לנצל"ש!

למעלה