סובב ציפורי פעם רביעית

איתי נ

New member
סובב ציפורי פעם רביעית

שוב יצאתי לטיול סובב ציפורי, הפעם עם אלונה ואלעד. היפה במסלול כזה הוא בכל פעם שרוכבים אותו הוא נראה אחרת. הפעם יש המון ירוק וגם שפע של פריחה. השבילים מהודקים היטב אבל בחלקם ניכר שהם היו בוציים מאוד ממש לא מזמן. כמה סינגלים של פרות דווקא קשים יותר לרכיבה. כמה סינגלים "הלכו לאיבוד" תחת מעטה של צמחיה.

איתי נ

New member
תצפית מעל עילוט

קקקררררר לאלונה. המסכנה הצטננה וקבלה נזלת עוד בירידה למצדה ביום שני.

איתי נ

New member
עוד סינגל בדרך

על שביל ישראל בין קבר יהודה הנשיא ליער הסוללים.

bez

New member
אין לך רגע דל איתי נ../images/Emo45.gif

הלוואי על כולנו.

liorca

New member
איך יש לכם זמן לטיולים באמצע השבוע?

מה הטריק? גם אני רוצה!! (הבעיה שאני עובד מלפני צאת החמה ועד אחרי צאת הנשמה..)

רֶשֶף

New member
סחתיקה איתי! ../images/Emo13.gif איזו גירסה עשיתם?

המשודרגת? דרך סוללת הדרופים, יער ציפורי והעתיקות? או את המקורי המקוצר, אבל עם הסינגל הארוך ביציאה מיעד הסוללים? איך הבוץ בעליה ליער הסוללים? נוראי? הגעתם עד עין יבקע או שחתכתם מאלון הגליל לכפר זרזיר? אני מתכוון לעבוד על "שדרוג" נוסף. זומם לרדת צפונה מיער ציפורי (איפה שעשינו את הפסקת הקפה הראשונה) להגיע לבקעת בית נטופה ולנסות לטפס משם ליער הסוללים
נראה לי רצחני, אבל שווה בדיקה.

איתי נ

New member
מסלול דומה מאוד למקורי

ננסה אחרכך למצוא את הקישור המתאים, או אם תוכל להעלות שוב את מפת המסלול המקורית (למה זה לא במאמרים\גלריות?) ברוב הדרך השתדלתי להצמד למסלול שעשינו בפעם הראשונה עם שינויים קלים בלבד. 1. עלינו כמובן לתצפית מעל עילוט, וגם גם לתל שמרון. 2. את העליה ליער הסוללים עשינו כולה ברכיבה, אבל לא בסינגל השחור אלא בשבילי קק"ל. 3. בסוף הסינגל (ש"י+שחור) שיורד מיער הסוללים המשכנו על השביל לכוון צומת המוביל ויצאנו בסוף כ500 מטרים מדרום-מזרח לצומת. 4. במקום העליה לאלון הגליל המשכנו בדרך כורכר על הגדה הימנית של נחל יפתחאל. בהמשך הדרך הופכת לחומה ואז מתחברת עם הדרך שיורדת מאלון הגליל. עברו כ10 ימים מהגשם האחרון עד הרכיבה ולכן לא נתקלנו בבוץ אבל בכמה מקומות קוליסים עמוקים כך שבהחלט לא מומלץ לנסות את המסלול כשהוא רטוב. בשלושה מקומות גילינו שחרשו על השבילים המקוריים, איפה שאפשר עקפנו ובמקום אחד חצינו את השדה החרוש. העליתי עוד תמונות בפורום שמירת טבע. ראו קישור.

למעלה